PDA

View Full Version : Polish Community - Chodź razem!

Pages : 1 [2] 3 4

GrayFoxx
April 30, 2007, 01:19 PM
ostatnio to jest mój ulubiony hicior: http://www.youtube.com/watch?v=XMVcEP_fwQc

To dobre :)

Shapp.
April 30, 2007, 01:39 PM
Pozostaje wierna rukiemu :P

http://www.youtube.com/watch?v=uPrCNh51dQo&mode=related&search=

Bosz,nogi mi odpadają .__.'' o jedną godzinkę stepmani za dużo.

GrayFoxx
April 30, 2007, 05:03 PM
Przeczytałem już 4 tomy Akiry, i czekam aż ściągną mi się ostatnie dwa, to jest po prostu zaje**ste :)

edit: Już jest. NARUTO MOVIE 3 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gorzka
April 30, 2007, 05:39 PM
Ja się dziś mangi Pastel naczytałam @.@ zaraz oczy mi wypłyną, ale ja chce wiedzieć jak dalej będzie :XD
P.S juUnior to jak I'S prawie więc sobie zlookaj:D

BTW Naruto Movie 3 Raw tak? Czy już sub ktoś zrobił!?

GrayFoxx
April 30, 2007, 05:53 PM
Naturalnie że Sub od Dattebayo jest, RAW'a nawet nie ma :P

Shapp.
May 01, 2007, 03:57 AM
Na Senpuu jest link ;)
Ja tam nie ciągne.Podobno niezła kaszana .___.'' Gray widziałeś już?I jak wrażenia?

GrayFoxx
May 01, 2007, 04:47 AM
jeszcze nie widziałem ale ściągam, też nie wydaję mi się żeby to było coś specjalnego, ale jako fan muszę obejrzeć :)

Shapp.
May 01, 2007, 08:23 AM
Szoty Lee w krótkich spodenkach skutecznie mnie odstraszają,wiesz xD

GrayFoxx
May 01, 2007, 08:34 AM
podoba mi się ubranko Naruto

edit: zaproponowali mi rangę moderatora sekcji art :)

Reese
May 03, 2007, 03:31 PM
podoba mi się ubranko Naruto

edit: zaproponowali mi rangę moderatora sekcji art :)

Gratulacje :) a ja zapraszam na moj temacik na Manga art Naruto art :)

GrayFoxx
May 03, 2007, 03:33 PM
Gratulacje :) a ja zapraszam na moj temacik na Manga art Naruto art :)

Zabuza naprawdę fajnie ci wyszedł :) Obyś był coraz lepszy :)

Acalia
May 04, 2007, 10:05 AM
GrayFoxx , to się awans szykuje (będzie popijawaaaa kiaaaa!!)

A miałam się zapytać - jak ci się nowy rozdział w DN podoba^^??

Wiecie co wam powiem - Ouran High School Host Club to arcydzieło... Już dawno nie leżałam pod krzesłem w napadzie agonii śmiechowej :):):):)

GrayFoxx
May 04, 2007, 10:22 AM
GrayFoxx , to się awans szykuje (będzie popijawaaaa kiaaaa!!)

No pewnie, biba na całego. A tak wogóle to jestem totalnie zszokowany, ja sie staram o pozycję IT, a oni mi wyjeżdżają że mam zostać moderatorem. Podobno kadoman mnie polecił. Nadal się głowie z jakiego powodu xD

A miałam się zapytać - jak ci się nowy rozdział w DN podoba^^??

Całkiem spoko, śmieszny jest ten nowy Shinigami, Shidou, czy jakoś tak. A Light jest coraz bardziej okrutny, oby tak dalej :P

Wiecie co wam powiem - Ouran High School Host Club to arcydzieło... Już dawno nie leżałam pod krzesłem w napadzie agonii śmiechowej :):):):)

Trzeba będzie sprawdzić samemu :P Ja narazie zająłem się Fullmetal Alchemist, mam wszystkie odcinki :)

A teraz pytanko ode mnie, Acalia-sempai, jak ci poszła maturka ?? Dziś chyba był ustny polski, prawda ??

Acalia
May 04, 2007, 11:04 AM
Dziś był pisemny polski... niestety...
Rozszerzony to jakiś dowcip był...
Pocieszam się tym, że tylko 11% wszystkich zdawało rozszerzony... Ehh... Czemu nie urodziłam się rok wcześniej...???
Jakoś poszło - jak będę znała wyniki(29czerwca) i znajdę dostęp do kompa (kukukuku w Gdyni) to wam powiem jak to wszystko wypadło :)

W Ouranie najlepsze jest to, że główny bohater ma tego samego seyiuu co Light w DN... Zabawnie się ogląda mając to w podświadomości :)
FMA - to już klasyk się zrobił...

Gorzka
May 04, 2007, 11:47 AM
Ouran my love<3 Bishony my love<3 Tamaki<3 my love :wtf

Ta seria to Majstersztyk:D bez kitu

Kawa rozpuszczalna rox XD

GrayFoxx Gratualcje ciepłej posadki XD

Acalia widziałam tematy lol lol dziękuje Bogu na kolanach, że pisałam rok temu XD Tematy jak z dupy dla mnie no ale może jakby uczyła się na bierząco to bym wiedziała co tam napisać:P
W ogóle zrobili was w konia z tym, że obligatoryjnie macie rozszerzony jak się na niego decydujecie, dlatego tylko 11% Szaleńców było:P
A prawdziwe wydupcanie to będzie miał ten rocznik co matme obowiązkowo będzie miał:>

A na tvn24 dziś już widziałam z rana jak to gdzieś we Wro maturę unieważnili bo komuś kom zadzwonił. Uważam że to chujnia totalna ten zakaz:P Prosty przykład: U koleżanki na matmie telefon zadzwonił babce w komisji i nic nie zrobili.Albo jak to Pani z Komisji się dusiła u mnie na angliku hahaha:P Make some noise XD

A i pare rad na angola:P

Nie pomagaj ściągać innym bo i tak grupy będą. LOL oczywiście ja o tym nie wiedziałam i pomogłam paru osoba no ale nic się nie stało.Dzięki Bogu wszyscy zdali.
Do tego naprawdę przypomnij sobie jak się list piszę chodzi mi o formę- Ja w ogóle się do angola nie przygotowywałam i potem jak trza było list napisać to ja główkowałam jak to zakończyć i jak rozpocząć bo nie pamiętałam tych form:P
Przy rozszerzonym to jedyna trudność to cześć z gramatyką i podchwytliwe możliwości odpowiedzi (dają czasem słowa o podobnym znaczeniu) ale jak się ma dobrego nosa to się wie w jakiej sytuacji które słówko użyć:)
Tyle ode mnie

Acalia
May 04, 2007, 11:55 AM
Tama-chaaaaaan! :wtf - mamy podobne upodobania do biszów ^^ :wtf uroczy idiota to mój typ!! kawa Hescafe rox ! A no i Bezeneefffff :rotfl

Że ja tak późno się za nią zabrałam ^^
Matka dwa dni temu stwierdziła, że tak wygląda u mnie stres przedmaturalny... i że jest ŹLE... ... ... (to było po tym jak mnie zmiotła załzawioną ze śmiechu z podłogi)

Ja nie myśle o tej porażce systemu edukacji - jasna cholera mnie strzela jak myślę o tym wszystkim...<skaczące oko...żyła na skroni...>

edit:
na angielski nie zamierzam się zbytnio uczyć... Formy pisania znam(zdaje rozszerzony anglik także rozprawka, recenzja tudzież opis nie są mi straszne!!) a z gramatyki zaliczyłam ostatnio na lekcjach w ciągu godziny zabójczą dawkę 340 zdań transformacji, tłumaczeń(ha, jakby to był problem XD) i innych zagadnień, aż mało co nie zwymiotowałam... Słuchanie ostatnio wypadło 19/20 także tutaj raczej nie będzie aż tak źle... A nie będę mogła dać ściągnąć bo piszę w 25 osobowej grupie w klasie, gdzie wszystko widać... ;/

Gorzka-chan dzięki za rady - przydadzą się, oj przydadzą ^^
(no to teraz ty musisz się zedytować, to ja się zedytuję kukukuku <lame joke mode on>)

Gorzka
May 04, 2007, 12:07 PM
Acalia chcesz się odstresować totalnie i chcesz żeby mama pęsetką Ciebie z podłogi zbierała polecam Ebichu i Beating Angel Dokuro-Chan normalnie prochy z Ciebie zostaną:P

Tutaj linki podaje:
http://www.crunchyroll.com/showseries?id=317 Ebichu
http://www.crunchyroll.com/showseries?id=317 Beating Angel Dokuro Chan
zarejestruj się i możesz sobie lookać :)

Acalia
May 04, 2007, 12:19 PM
Hai Hai... Następne w kolejce będą ^^
Teraz pierwsze jest Melancholy of Haruhi Suzumiya - ale i tak sobie jeszcze troche poczeka ^^
hmm ale nie znałam tego miejsca w sieci hmm... interesting, very interesting indeed kukukuku <uraz pomaturalny...>

Gorzka
May 04, 2007, 12:41 PM
Stronka przydatna jak się chcę próbnie obejrzeć jakieś anime żeby je sprawdzić:)
Do tego mają japońskiej seriale:P haha narazie oglądałam tylko Water Boys XD o chłopakach co założyli sekcje synchronicznego pływania XD Bez kitu crazy Japan XD Najlepsze w tym wszystkim jest to że oni zachowują się i robią takie miny jak w mangach/anime co naprawdę jest sweet:3

GrayFoxx
May 04, 2007, 01:05 PM
Sprawdźcie --> Orochimaru (http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=12411)

Acalia
May 04, 2007, 01:23 PM
Hmm pamiętam jak kiedyś z ciekawości obejrzałam Pretty Guardian Sailor Moon (do anime mam jakiś taki niewyjaśniony sentyment :wtf)
Uznałam, że już niżej upaść nie można...

Plastikowe różdżki łomatkobosko.... i te sztuczne blond włosy <dno>
A główna bohaterka była beznadziejna... Jedynie Mamo-chan był nawet przystojny(pomijam kwestię gry...==...)... Jak można to oglądać...
I odbija mi się DN movie ...dżiiiiiii....Jedyna fajna scena to jak L mieszał herbatę lizakiem ^^

GrayFoxx
May 04, 2007, 01:31 PM
Sprawdźcie --> Orochimaru (http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=12411)

Please....

juUnior
May 04, 2007, 02:33 PM
GrayFox bierz tego moderatora człowieku :D xDxDxD Na co czekasz !! xDxD Właśnie przeczytalem xDxD :D

GrayFoxx
May 04, 2007, 08:49 PM
A no czekam na wiadomość od WinterLion :)

Reese
May 05, 2007, 04:51 AM
No i prosze GrayFoxx został moderatorem xD Gratulacje :)

Acalia
May 05, 2007, 05:03 AM
Łuuuuuu GrayFoxx jaki wstyyyyyd XD

hmm...teraz to już na pewno imprezę organizujesz - nie odpuścim ^^

p.s. mam zacząć zwracać się do ciebie per GrayFoxx-dono??

Reese
May 05, 2007, 05:11 AM
Łuuuuuu GrayFoxx jaki wstyyyyyd XD

hmm...teraz to już na pewno imprezę organizujesz - nie odpuścim ^^

Per grayFoxx :worship2 hahaha :P dobre naprawde ale głowa mi prędzej spadnie jak tak do niego powiem :p :kislide . A co do imprezy rob rob :D dlaeko nie bede miał do domu bo az blok obok xD

GrayFoxx
May 05, 2007, 05:15 AM

Acalia-chan, mój tytuł wcale nie uderzył mi do głowy...

...skromne GrayFoxx-sama w zupełności wystarczy :P

PS: Dlaczego zmieniłaś avatarek :scry :scry :scry

Shapp.
May 05, 2007, 07:40 AM
Ja tutaj sobie spokojnie wracam ze wsi a tutaj takie zmiany,no,no ;>
Po pierwsze gratki,gratki Gray ^^ Dżampreza,dżampreza!>D
Po drugie,masz Deva?^^ Czemu się nie przyznałeś?;> łoczyk,łoczyk.
Trzecie-nowy Bleach już jest?.__.'' nie mogę doszukać się linku.

Gorzka
May 05, 2007, 08:16 AM
nowego chaptera nie ma w tym tygodniu :(

GrayFoxx
May 05, 2007, 12:57 PM
Sankyuu Minna!

Acalia
May 06, 2007, 03:19 AM
Teraz już wiem, do kogo mam się zwrócić w razie gdyby coś mi nie pasowało hyhyhyhy... Fajnie mieć fuchę w grupie trzymającej władzę ^^

BTW.napostowałyśmy tych zdjęć wczoraj Gorzka, że hej :)

GrayFoxx
May 06, 2007, 07:04 AM
Możecie na mnie liczyć :)

mój własny Ask Me Thread --> http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=12447

Shapp.
May 06, 2007, 09:09 AM
mój własny Ask Me Thread --> http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=12447

A tak w sumie to po co to?.___.

GrayFoxx
May 06, 2007, 09:20 AM
Wszyscy mają to ja też :P

Shapp.
May 06, 2007, 10:10 AM
<drapie się po czuprynie.mrugnięcie>
Acha O___o

GrayFoxx
May 06, 2007, 10:54 AM
Mam teraz współpracować z resztą ekipy MH, więc chyba będzie lepiej szło jeśli coś o sobie będziemy wiedzieć. np. do wczoraj uważałem że WinterLion i kadoman są płci męskiej :P

Acalia
May 06, 2007, 11:28 AM
Właśnie chciałam ci o tym powiedzieć ale mi to jakoś umknęło ^^(o Winny)

Może napisz coś o sobie we wprowadzeniu - takie krótkie o mnie itp... Zawsze lepiej jak się wie coś o modzie czym można go potem zaszantażować kukuku ^^

P.s. tyż mam Ask me thread i czasem ktoś coś napisze :-) zapyta się itp.

juUnior
May 06, 2007, 12:11 PM
Gratki moda Grafoxxiu :D xDxDxD

GrayFoxx
May 06, 2007, 12:24 PM
Już mi tak nie dziękujcie, tak naprawdę to sam nie wiem, dlaczego zrobili mnie tym modem :P Aha... Acalia, dodałem parę pierdół o sobie w moim Ask me Thread, mam nadzieję że wasze szantaże będą raczej delikatne xD

juUnior
May 06, 2007, 12:27 PM
Po prostu masz coś w sobie nyo xD I nie bądź taki skromny xDxD

GrayFoxx
May 06, 2007, 12:31 PM
Tak, chyba muszę podchodzić do siebie, z bardziej narcystycznym nastawieniem xD

Acalia
May 06, 2007, 12:59 PM
Nie nie, tak jak jest obecnie jest ok.

....Wystarczy mi, że mówisz do mnie Acalia-chan ~~'' *

*just joking....

GrayFoxx
May 06, 2007, 01:04 PM
myślałem że ci nie przeszkadza jak tak do ciebie mówię :(

edit: shade napisz coś w końcu na tym topicu, bo widzę że się przyglądasz.

Acalia
May 06, 2007, 01:24 PM
Bo nie przeszkadza ^^
Żartowałam... W razie gdyby wpadło ci do głowy "-chin" ~~ huhuhuhu :)

GrayFoxx
May 07, 2007, 04:09 AM
OMG! mam tyle roboty jako mod i nie mam pojęcia jak się do tego zabrać... :s

Shapp.
May 07, 2007, 08:28 AM
Zaczynam być zla na samą siebie .___. Pieprzona gramatyka angielskiego.Pewnie nic sensownego w innych topicach nie napiszę przez nią .__.

Acalia
May 07, 2007, 09:35 AM
Próbuj próbuj - tylko tak da się jej nauczyć ^^
Nie jest tak skomplikowana jak polska, a polską dałaś radę przyswoić w stopniu wysoko-zaawansowanym ^^!
Kij, nikt nie będzie zwracał uwagi czy użyłaś odpowiedniego kondycjonala albo odmiany -ing :) Najwyżej potem poprawisz!

btw. jestem boska - sama siebie dodałam do swojej listy buddies ==" Jestem swoim kumplem(syndrom jedynaczki...)

GrayFoxx
May 07, 2007, 09:48 AM
btw. jestem boska - sama siebie dodałam do swojej listy buddies ==" Jestem swoim kumplem(syndrom jedynaczki...)

Też tak zrobiłem xD

Shapp.
May 07, 2007, 11:44 AM
Acalia łatwo mówić to naczelnej translatorce .__. Nie wiesz jakie ja stresy przeżywam pisząc nawet lakoniczną wypowiedź w jakimkolwiek temacie po angliku.

A jak to się dodajeee?^^ Wrzuciłabym was tam sobie :>

GrayFoxx
May 07, 2007, 11:46 AM
user cp -> I po lewej masz menu, prawda ?, klikasz na buddy list i dodajesz :)

Zacząłem sobie ściągać D.Gray-man'a, ten opening jest po prostu świetny, piosenka naprawdę mistrz :D

Acalia
May 07, 2007, 12:34 PM
Oh D.Gray-Man - manga jest cudowna, wspaniała i wogóleniewiemconapisaćboprzymitnikówzamałożebywychwalić ^^ (na mandze to można się aż poryczeć - tak hipnotyzuje klimatem...w połączeniu z "grief and sorrow "z Naurto OST 3)
Anime przez pierwsze 5-9 odcinków przyjemne, potem trochę gorzej (pomijam Miranda story bo ta część jest fajna), zaczynają wstawiać nowelki zamiast prawidłowej fabuły, ale od 24 odcinka znowu wraca do dawnej formy, a nawet lepszej ^^
Łapie klimacik od 22-26 odcinka huhuhuhuhu... (tak od Croriego jest coraz lepiej)
Drugi opening jest lepszy od pierwszego(wizualnie i muzycznie, zaś drugi ending jest fajny ^^ lepszy niż 3). BTW Komui-nisan kosi wszystko i wszystkich(ma wspaniałego seyiuu - tego samego co Keigo w Bleachu ^^ bossski). No i OST od 24 odcinka daje ten niesamowity klimat... Gotyk i mhrokkk...

Shapp. przesadzasz :P

Shapp.
May 07, 2007, 01:37 PM
A ja chciałabym żeby mnie ntoś poklepał po główce,hugnął czy inne duperele a tu kubeł zimnej wody .___. wszędzie tak samo,sniff .___.<odgłos zamykania się w sobie,cień na łbie,kijaszek w dłoń i kręcu,kręcu nim kółeczka na piasku>

Mam zamiar zaczać D.Gray'a po Ourania by nie mieszać sobie tematyk : > O czym to w ogóle jest? : >

GrayFoxx
May 07, 2007, 01:54 PM
Lepiej zapytaj Acalii, ja obejrzałem dopiero 1 odcinek.

Acalia
May 07, 2007, 03:07 PM
Shapp. - masz takie same objawy depresji jak Tamaki z Ourana :lol btw. boskie ^^

Ouran dobry dobry... zakochałam się w OHSHC od pierwszego wejrzenia - Shapp. oglądaj to sobie powzdychamy :) kukukuku ^^!!

D.Gray-Man - o egzorcystach, niejakim przeklętym Allenie Walkerze i Mrocznej Organizacji Religijnej walczącej ze zwiastującym czas apokalipsy Milenijnym Earlem i jego poplecznikami czyli rodzinką Noah ^^.
Egzorcyści walczyć za pomocą czegoś co nazywa się Innocence (niewinność - nie tłumaczymy). Świetna manga - o wiele zabawniejsza niż anime. Ale anime też warto obejrzeć - dla boskiego głosu Laviego/Raviego ^^
Btw. akcja toczy się w XIX w. co dodaje jeszcze uroku ^^
(wszystko przepełnione czarnym humorem, nieco sarkastycznym, ale boskim...)

btw2. manga ma dopiero 116 rozdziałów (a ukazuje się chyba od ponad 2,5 roku w SJ. Autorką jest kobieta(doh!!) Hoshino Matsura, która ma świetną kreskę tylko nie wyrabia z terminami ^^ dlatego często nowy chap d.gray-mana jest co dwa tygodnie[podobno Hoshino była ciężko chora i dlatego..])

GrayFoxx
May 07, 2007, 03:48 PM
Kolejne pytanko na temat D.Gray-man'a:

Acalia od jakiej grupy fansubber'ów powinienem ściągać, to jakże wspaniałe anime xD Ściągnąłem 1-szy odcinek od grupy SD-Project, ale zauważyłem że albo postanowili przestać wypuszać dalsze odcinki, albo po prostu spóźniają się, i to bardzo, bo zatrzymali się na 20-tym którymś odcinku. W związku z tym, postanowiłem ściągać od grupy Black Order. Jest ktoś jeszcze na tym polu kogo mogła byś mi polecić ??

Shapp.
May 08, 2007, 07:44 AM
Jej,zaintrygowałaś mnie *___* Rozumiem,że dosiwadczę tam jakiesik fajnych biszów,prawda? (:
...prawda?.__.
Aj tam,ale pewno nawet poczytać dla fabuły.Za tydzień powinnam skończyć Ourana i biorę się za Graya : > Hm...Nie wiecie czy zajmuje się nią może jakaś polska grupa?Lubie rozumieć w 100 % to co czytam...

Ouram mnie rozwalil juz na wstepie xD Kawa byla mistrzostwem xD Matka myślała,że dostałam zawału jak mnie zastała na podłodze nie mogącąc złapać tchu o_o

Acalia
May 08, 2007, 10:39 AM
SD robiło niezłe suby, ale chyba porzucili d.graya dla shippuudena, także ja teraz korzystam z black-order - oni to robią w miarę przyzwoicie ^^. Wkońcu stąd mają swoją nazwę ^^

Niee, niestety nikt nie robi Ourana (oh nawet nie wiesz jaka to pain in the ass tłumaczyć shojo ~~ mordercze ilości dialogów^^).

Ale Ouran to nic skomplikowanego - tylko wkurzające jest to, że rozdziałów jest obecnie 50 a ja mam ostatni przetłumaczony tom 10 - 42,43,45 bez 44 ==" psuje się cała zabawa =="
Za to D.Gray-Mana robi kilka polskich grup ^^ ale bez najnowszych rozdziałów...

BTW. Fajne bishe som fajne - od Allena, przez Raviego po Kandę ^^ huhuhu.
No i Tiki Noah mrrr....

No sama popatrz jaka piękna KRESKA ^^ http://img522.imageshack.us/img522/4835/dgraymanv10ch094p02kk3.png

GrayFoxx
May 08, 2007, 11:32 AM
Ok, long post incoming.
Many of you have noticed we've slowed down. Well, there's several explanations for that. The simple one being that one of our key members, Soulfang, has decided to stop working on the shows he was working on. This was pretty much all our on going projects, they include Naruto Hurricane Chronicles, Yu-Gi-Oh GX, and more importantly since he did most of the work, D.Gray-man. Since he decided to stop, we had to restructure all of those projects, and that's why we've taken so long to release anything. From now on, Mystique will be translating D.Gray-man(she's the official spokesgirl for it), and Kunio will be checking the translations. Other than that, timers might shift every once in awhile but the quality and consistency will remain the same. Yu-Gi-Oh GX will be a problem. You see, the reason why there wasn't that many releases of it to begin with is because it was a fun side project for Soulfang, and since he's no longer working, I guess it's stalled almost to a drop. For D.Gray-man, like Mistique said, we will be releasing batches of episodes until we catch up. I'd say estimated by mid-week you should see at least three of them. Naruto 8-9 was released today, and 10 will be released afterwards(a few hours from now maybe?). We'll get back on track and start doing same day releases or releases a day after, but we'll maintain a weekly schedule. To all who support us, thanks a lot for waiting, sorry about that, and we hope you'll stick with us in the future.
Have fun downloading, nab it at the usual places.

Z tego można wywnioskować że SD nie ma zamiaru porzucić D.Gray-man'a, ale faktem jest, że zamieścili to 21-szego kwietnia. Sam nie wiem co o tym myśleć, bo chce od nich ściągać, ale jeśli porzucą projekt, to się załamię, bo nie lubię mieć różnych subów.

Acalia
May 08, 2007, 11:43 AM
hmm... No niby tak wynika z tego co napisali, ale... Troche kicha tyle czekać ~~" Tym bardziej, że dopiero od 20 epa zaczyna się ciekawa akcja... A i SD zdarzały się fajne wpadki ^^ No nic, ja na bierząco oglądam te które wychodzą najszybciej :) 2 opening rox ^^

Shapp.
May 08, 2007, 11:56 AM
Ajm,no tego no,nie chodziło mi o mangę Ouran tylko o mangę D.Gray x)''' Baj de łej,Ouran jest w wersji mangowej?O_O<ślepia się świcą>

Czy tylko mi ta kreska przypomina DN i Hikaru no Go?o_o

Acalia
May 08, 2007, 12:12 PM
khem khem - to i tak odpowiedziałam ^^

No Ouran ma 11 tomów(i ciągle wychodzą ^^ tylko jeden rozdział na miesiąc i zazwyczaj ma około 40 stron do 50)

Bo anime zatrzymało się na 9 tomie i dali własne alternatywne zakończenie(całkiem niezłe notabene), a manga dalej leci - może zrobią OHSHC II ^^
Tylko mangę trudno znaleźć tak, żeby wszystko było ^^

czekaj czekaj - kreska mangi zdeczka się różni, szczególnie w późniejszych tomach...Ale jest bardziej romantyczna...
http://img101.imageshack.us/img101/6642/hostclubv2c04034kb9.png

a kreska d.gray mana jest nieco zabawniejsza niż w DN, taka komiczna nieeco

GrayFoxx
May 08, 2007, 02:15 PM
Ahh... życie moda to ciężka sprawa, dziś nie mogę iść spać co najmniej do 3 w nocy, z powodu konkursu, który musi być uruchomiony o godz. 21.00 czasu Nowy Jork :s Dowiedziałem się też że razem z TechnoMagus'em będziemy odpowiedzialni za Thready Contributions i galerię Vhey I Dynamic Dragona. OMG!
:laser

Odezwijcie się na moim Ask Me Thread, proooooooooooszę.........

Gorzka
May 08, 2007, 02:51 PM
Tyle pracy a ty jeszcze chcesz pytania w Ask Me Thread :XD Don't overdo it

GrayFoxx
May 08, 2007, 04:25 PM
Ehh... TechnoMagus, który razem ze mną został nominowany na Moda sekcji Art, powiedział że idzie spać, i nie wie czy obudzi się na czas dodawania poll'a do Thread'a konkursu, więc cała robota spadła na moje barki :notrust Ale chyba wszystko mam przygotowane, wiem co mam zrobić, więc wszystko powinno pójść gładko :amuse

Shapp.
May 08, 2007, 04:26 PM
A co my tam mamy pisać?.___. pytać co miałeś na kolację?O_o tylko smaka mi narobisz<burcz,burcz w brzuchu>
Połknęłam przed chwilką 3 odcinki Ourana jeden za drugim i pewnie rzuciłabym się na więcej gdyby nie matka,która w obawie przed moim zdrowiem zagroziła,że zabierze mi komputer jeśli nie przestanę "ogladać tych prymitywnych,chińskich bajek po których turlam się ze śmiechu"xDDD
Jestem fanką Beelznefa xDDD Bosz,to było piekne.
"OMG!Otaku!I've never seen him before" : D

edit

Gray,co to w ogóle za konkurs?

GrayFoxx
May 08, 2007, 04:36 PM
Gray,co to w ogóle za konkurs?

Przekonaj się ---> http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=7166

Btw, moglibyścię się od teraz zwracać do mnie per Foxy ?? Cały staff MH tak do mnie mówi więc trochę się przyzwyczaiłem :darn Są tylko drobne różnice w pisowni od każdego z VIP'ów, np. Foxxi lub Foxxy :p

Shapp.
May 08, 2007, 04:42 PM
Mogę Foxy-kun? : >

Gorzka
May 08, 2007, 05:33 PM
Teraz oglądałam kolejny odcinek Ourana i doszłam do wniosku że kolejnym smaczkiem dla mnie jest Renge-chan *Renge mod* oooo ohohohoh ohohohoho :XD

BTW Haruhi mnie denerwuję z tym zerowym LibidoXD Za dużo nauki, ojciec trans, matka dead czy to jej odebrało pociąg seksulany lol jak to brzmi XD

GrayFoxx
May 08, 2007, 05:35 PM
Chyba też muszę zająć się oglądaniem tejże oto mangi/anime, bo nie mam zielonego pojęcia o czym mówicie, to przygnębiające :darn

Acalia
May 08, 2007, 05:48 PM
Renge-chan była świetna w odcinku kiedy pojawiła się siostrzyczka Nekozawy ^^
"Spartan education mode"<hydra hair> - myślałam, że nie zdzierżę...

Ale dzisiaj odpadłam przy akcji budzenia Honey-senpaia.
- Kto zalał mojego króliczka?
<palpitacja serc bliźniaków, przygłup-samy i Haruhi>
- Króliczek bardzo chciał się napić herbatki!
-Acha...OK!!"
Co do Haruhi to jakbym miała takie towarzystwo, ojca i tyle się napatrzyła to też bym została asexualna ^^ No może nie w stosunku do przygłup-samy ale...^^

Gorzka
May 08, 2007, 06:06 PM
Wszysto w Renge lubię:D jej sposób pojawiania się to poprostu HAX! XD
Narazie nie zdzierżyłam tylko Zuko Club(powinny być bardziej sexy-Beni-bara FAILD!) i epka z ekipą z gazetki szkolnej.

Idę spać Dobranoc Wszystkim:* FoxxyLady:D trzymaj się i nie prześpij pracy

Acalia
May 08, 2007, 06:29 PM
Narazie nie zdzierżyłam tylko Zuko Club(powinny być bardziej sexy-Beni-bara FAILD!)
hmm female cosplay?? Gagi z bananami powinny być zabronione...

Idę spać Dobranoc Wszystkim:* FoxxyLady trzymaj się i nie prześpij pracy
podpisuję się pod tym. Chciało się być modem - trzeba cierpieć. A ja idę do rozkosznego, mieciuśkiego łóżeczka huhuhu!!

GrayFoxx
May 08, 2007, 06:46 PM
Idę spać Dobranoc Wszystkim:* FoxxyLady:D trzymaj się i nie prześpij pracy

podpisuję się pod tym. Chciało się być modem - trzeba cierpieć. A ja idę do rozkosznego, mieciuśkiego łóżeczka huhuhu!!

Jak was nie kochać ? :p

Reese
May 09, 2007, 08:42 AM
Jak was nie kochać ? :p

No wiesz moderator musi byc jak komputer kiedy trzeba musi działac :P a jak nie bedziesz sie przystosowywał do roli moderatora to sie zamienisz ja brat AL z Full Metall Alchemist:p

Shapp.
May 09, 2007, 10:55 AM
Resse w puszeczkę? [;

Reese
May 09, 2007, 12:52 PM
Resse w puszeczkę? [;

hehe a jak i to konserwowa :p z sardynkami w srodku :) .
zpraszam na temat Death Note Drawings wstawiłem dwa rysunki chetnie usłysze komentaz :)

Shapp.
May 11, 2007, 02:18 AM
No okej,który z szanownych translatorów przetłumaczy najnowsze FMA?[;

Reese
May 11, 2007, 03:32 AM

na mnie nie patrz ja sie zajmuje tylko rysunkami :p

Shapp.
May 11, 2007, 04:10 AM
Reese przecież widze,że nie tłumaczysz ^^'' Chodziło mi raczej o Acalię,Foxiego i juUniora [;

GrayFoxx
May 11, 2007, 11:34 AM

ekhm... Przykro mi ale mam trochę roboty jako mod, a po zobaczeniu ilości dialogów występujących tam, do tej pory nie mogę zebrać mojej szczęki z podłogi xD :allen :ramen :pkgin

Shapp.
May 11, 2007, 12:13 PM
W końcu chapter wychodzi raz na miesiąc,nie dziw się ;)
Ale fajne emoty *___* skąd je bierzesz?[;

GrayFoxx
May 11, 2007, 12:15 PM
Ale fajne emoty *___* skąd je bierzesz?[;
Kiedy robisz post, to masz takie buźki po prawej, prawda ?? A pod nimi, napis "more", klikasz i proszę xD

Acalia
May 11, 2007, 02:15 PM
ja FMA nie tykam, bo nie czytam mangi a mogłabym walnąć dużo błędów rzeczowych - musisz poczekać na JuUnior-kuna - on to tłumaczy ;/

Poza tym - 40pare stron to nie dla mnie :) za dużo zdecydowanie :XP

Gorzka
May 11, 2007, 02:19 PM
Kiedy robisz post, to masz takie buźki po prawej, prawda ?? A pod nimi, napis "more", klikasz i proszę xD

U mnie nie ma żadnych emotków tylko pod polem tekstu są jakieś ikonki.
Może za to że jesteś modem masz taką opcję ?:D

Wcześniej jak nie byli na VBulletinie to wszyscy mieli te emotki:(

GrayFoxx
May 11, 2007, 02:25 PM
U mnie nie ma żadnych emotków tylko pod polem tekstu są jakieś ikonki.
Może za to że jesteś modem masz taką opcję ?:D

Wcześniej jak nie byli na VBulletinie to wszyscy mieli te emotki:(

Ja tam nie wiem, jacyś dziwni jesteście :P Zawsze miałem te emotki po prawej stronie postu :)

PS: Gorzka dostałaś mój profil na grono, tak ??

Gorzka
May 11, 2007, 02:45 PM
PS: Gorzka dostałaś mój profil na grono, tak ??

Dostałam.

W nowym bleachu str. 11 twarz Inoue - It's a Zombie!!!!!!!! Bez kitu ona jest w transie jakimś

A przy okazji - zakupiłam dziś japońskie piwo :XD Kirin się zwie
Chłodzi się w lodówce, a za godzinkę sobie wypiję:D

GrayFoxx
May 11, 2007, 02:59 PM
Dostałam.
Zaproś mnie :amuse

W nowym bleachu str. 11 twarz Inoue - It's a Zombie!!!!!!!! Bez kitu ona jest w transie jakimś
Nie omieszkam sprawdzić :) Ale teraz ważniejsze jest przetłumaczyć Naruto 353.

A przy okazji - zakupiłam dziś japońskie piwo :XD Kirin się zwie
Chłodzi się w lodówce, a za godzinkę sobie wypiję:D
Obawiam się że są to jakieś siuśki :p

Gorzka
May 11, 2007, 03:15 PM
Ale beczki mają ładniejsze niż Heineken : http://zenstoves.net/CanPots/KirinIchiban.jpg
hehe

już dodałam Ciebie:) i Acalia Ciebie też:D

Kocham tą muze i animacje tak ładnie nachodzą na siebie :D - U nas by takie nie przeszło bez echa http://www.youtube.com/watch?v=SvCXwJdDRuU

Acalia
May 11, 2007, 04:15 PM
hmm Gorzka wiesz co... przycięłam po 3 minutach o co chodzi w tym klipie ==" i żałuje, że wogole przycięłam - mam coraz większe uprzedzenie do sluchaczy i tfurcuf tej muzyki ~~ ehh...

pff kazde piwo jest blee... Wino rządzi! (dopóki nie pojawi się coś mocniejszego ^^)

co do grona, to Foxxy-chin przypomniał mi, że miałam ci wysłać zaproszenie...Trzy razy się zabierałam i ciągle mi to wypadało z głowy...

Gorzka
May 11, 2007, 04:33 PM
Kirin jak Becks tyle mogę powiedzieć jednym tchem wypiłam :) Mało power'a ma to piwko w sumie w mangach tak żłopią i żłopią to już wiem dlaczego:P

Klip bez znaczenia, ale ładnie się z muzą zgrywa:) Vitalic (twórca utworu) robi dobrą muzę mi się podoba.

Jeśli chodzi o wino ostatnio u wujka na imieninach piłam jakieś Węgierski -Mega Wypas słodziutkie i pyszniutkie:3
A wczoraj z koleżanką do jej autka podskoczyłyśmy zostawić ciężkie rzeczy by się nie męczyć na wydziale i akurat tam gdzie kumpela zaparkowała to przy masce leżał mały stosik 9-ciu szklanych winiaków "Mazowieckie Wiśniowe" XD W ogóle to polecam stronkę http://www.winka.net/ ciekawe winka u nas produkują hehe

GrayFoxx
May 11, 2007, 04:35 PM
ja też chcę zaproszenie od ciebie Aca-chan :)

Ale miałem schiz, przeczytałem post Gorzkiej, i zrozumiałem z niego że Acalia również wysłala mi zaproszenie, No i patrzę a tam jakaś dziewczyna mi napisała, czy ja chodze do reymontówki, myślę sobie " czy to Acalia ? I czy ona chodzi do tej samej szkoły co ja ?" Przez 5 minut byłem przekonany że to ty Aca-chan :)

Acalia-chan, słyszałaś może Drugi OST z Death Note'a ?? Polecam "L no Nakama", po prostu wspaniałe, a z Pierwszego OST'a polecam "Tokusou Kira han" :D

Shapp.
May 12, 2007, 01:46 AM
A wczoraj z koleżanką do jej autka podskoczyłyśmy zostawić ciężkie rzeczy by się nie męczyć na wydziale i akurat tam gdzie kumpela zaparkowała to przy masce leżał mały stosik 9-ciu szklanych winiaków "Mazowieckie Wiśniowe" XD W ogóle to polecam stronkę http://www.winka.net/ ciekawe winka u nas produkują hehe

Zapoznałaś się może bliżej z opakowaniem po Wiśniowym Dzbanie albo winem "Patyk"?xD
Wszystkie żuliki z mojej okolicy czczą Patyka [;

Foxy gdzie Ty masz ten "more"...?o__o

Acalia
May 12, 2007, 03:12 AM
Foxxy, mam gdzieś od dwóch miesięcy ten drugi OST ^^ Fajna jest "Sakura", "Yotsuba Koroshi no Kaigi Shitsu", "Kodou" i "Ikari" - poza tym wszystkie utwory są fajne ^^ Ale OST I nieco lepszy, czekam niecierpliwie na OST III bo będzie co posłuchać :)

Shapp musisz wejść w advanced, potem poszukać buźki i tam będą - duuuużo emotek ^^
zobacz tutaj: http://img186.imageshack.us/img186/3694/emotkiod1.jpg

Gorzka
May 12, 2007, 09:46 AM
Shapp musisz wejść w advanced, potem poszukać buźki i tam będą - duuuużo emotek ^^
zobacz tutaj: http://img186.imageshack.us/img186/3694/emotkiod1.jpg

No naprawdę ta opcja musi być tylko dla pomocników MH bo u mnie tak cały panel do pisania postów wygląda: http://images20.fotosik.pl/335/22297c8eca0914dd.jpg

Zapoznałaś się może bliżej z opakowaniem po Wiśniowym Dzbanie albo winem "Patyk"?xD
Wszystkie żuliki z mojej okolicy czczą Patyka [;

Ach wiesz moi tutaj z osiedla to tanie piwa piją nie widziałam po Wiśniowym Dzbanie opakowań. Ale ostatnio jak szłam na przystanek to zobaczyłam rewolujce kulturową Żuli : Poprostu grali sobie w pingla nie wiem skąd mieli piłeczke i paletki no ale grali w pingla XD

Acalia
May 12, 2007, 10:40 AM
Ej, a przestawiłyście w opcjach edytowanie na zaawansowane??

Wchodzicie w panel profilu-> panel Options ->Miscellaneous Options -> Message editor options i wybieracie albo Standart editor-extra formating options albo ostatni full wypas ^^

I teraz powinny się pojawić buźki ^^ w opcji go advanced

Shapp.
May 12, 2007, 11:51 AM
<chórek przedszkolaków> Dzięęę-kuuu-jeee-myy Acalia-kun *___*
:gigglebunny:

Acalia
May 12, 2007, 02:53 PM
hmm Gorzka znalazłam coś dla ciebie ^^
http://img265.imageshack.us/img265/9544/renge11riay0.gif
śliczne prawda? Jak na prawdziwego otaku przystało ^^

Shapp - -kun używa się w stosunku do kolegów, nie koleżanek(do nich mówi się -san) :)

Shapp.
May 13, 2007, 07:19 AM
Aj,wybacz moją niekompetencje Acalia-san ^^''

Acalia
May 13, 2007, 05:10 PM
Nie no, wiesz, spoko, tylko jednak czuje lekki sentyment do swojej płci, mimo wszystko ^^"

Czemu tu jest tak cicho... Aż mnie przeraża ta cisza :)

Gorzka
May 13, 2007, 05:16 PM
hmm Gorzka znalazłam coś dla ciebie ^^
http://img265.imageshack.us/img265/9544/renge11riay0.gif
śliczne prawda? Jak na prawdziwego otaku przystało ^^

Kawaii!!!!!!!!!!!!!! :gigglebunny Renge my Otaku Idol

Ej, a przestawiłyście w opcjach edytowanie na zaawansowane??

Wchodzicie w panel profilu-> panel Options ->Miscellaneous Options -> Message editor options i wybieracie albo Standart editor-extra formating options albo ostatni full wypas ^^

I teraz powinny się pojawić buźki ^^ w opcji go advanced

Tak to jest jak się nie czyta całego profilu - Arigatou

BTW W końcu obejrzałam całe anime Ouran

I muszę powiedzieć że Tamaki- FAILD
Koniec powinnieć wyglądać tak : http://i13.photobucket.com/albums/a295/gorzka87/vlcsnap-396324.jpg

a nie takie coś :crying
http://i13.photobucket.com/albums/a295/gorzka87/vlcsnap-391471.jpg

jdynym plusem na koniec była Eclair :hearts dodała pikanterii :gigglebunny
ja chcę 2 Sezon !!!!

Acalia
May 13, 2007, 05:24 PM
A ja się cieszam, że tak nie zrobił(chociaż jak ja tego chciałam) - to dodało realności tej postaci - bądź co bądź to wielki dźentelmen ^^
Aleeee ciężko przeskoczyć w anime coś czego w mandze, wtedy jeszcze nie było i nie ma nadal ^^...no prawie nie ma...:]
http://img407.imageshack.us/img407/5362/page29hz2.jpg
kukukuku....

No i w anime nie było najpiękniejszego zdania z mangi:
Zupełnie przypadkowo hobby Pana Suou to: golf, teatr...i... robienie w konia jego jedynego syna, Tamakiego...
co nie zmienia faktu, że jest przecudnie dobrą komedią - teksty o robieniu domku dla chomiczka powalają wszystko!!

-edit-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! GORZKA!!! BEZENEEEEFFFFFFFFF!!!! *cudny* - <idzie do kąta pochlipać ze wzruszenia...a potem poszukać fajniejszego ava z Ourana!!>

-edit2-
Właśnie ściągnęłam kompletnego OSTa Ourana i piosenka seyiuu Moriego to mistrzostwo! Tamakiego też jest niezła(przez tego pana wyobrażam sobie Tamakiego, gdy słyszę Lighta w DN ==") [piosenka Moriego to Kirii Daisuke - Itsumo Gawa ni, a Tamakiego to Miyano Mamoru - Guilty Beauty Love; tak jakby ktoś był ciekawy ^^]

Gorzka
May 13, 2007, 05:43 PM
Ściągnęłam jeden chapter Ouran'a obejrzałam i podziękowałam :XD ta kreska jest nie do zniesienia anime jest boskie, ale jestem tego świadoma, że na pewno nie pokazują wszystkiego w anime co ważne jest dla fabuły.

Belzenef is soo sweet, ale Black Magic Club sig mi się bardziej podoba:3

Acalia
May 20, 2007, 04:48 AM
sig też jest śliczna ^^ Black Magic Club i ich metody straszenia ^^

Co prawda, to prawda - kreska jest typowa dla shojo ==" (przypominają się jej bazgroły w tomikach Sailor Moon o zgrozo... już OKHC jest wyjątkowo przyzwoite przy tamtym...)

Ale w anime zawarli chyba wszystko co wtedy wyszło w mandze w rozdziałach - naprawdę to tylko ostatnie pół odcinka to robota twórców studia BONES
(mogliby się zajęć robieniem Bleacha albo Shippudena z taką kreską i jakością wykonania ach ach ach...).
Anime naprawdę jest wierne mandze...
Ale trochę szkoda, że nie będzie 2 sezonu...
[hr]
Cichooooo tuuuuu!!!
coś wątek nam umarł X) a mnie się nudziii...:)

Shapp.
May 22, 2007, 08:15 AM
Ano mi też .___.
Może jakieś spostrzeżenia co do juwenaliów w waszych miastach?^^

Reese
May 22, 2007, 04:16 PM
Ano mi też .___.
Może jakieś spostrzeżenia co do juwenaliów w waszych miastach?^^

Co do juwenaliów to bunt na UKSW studentów bo nie chca tam koncertów 25maja :p
A tak z innej beczki pogłosujcie na Fanart of the mont :)

GrayFoxx
May 24, 2007, 02:47 PM
Ej ludzie nie gadajcie tak dużo :p

Acalia
May 24, 2007, 04:04 PM
Lajjjjtoooo!! <ładny av Foxxy ^^>

~~... nuuudzi mi się...
Ej chyba od dawna nie było tak mało porządnych spoilerów, no nie? Nic z Naruto, z Bleacha jakiś dziwny, a D.Gray-Man to już tragedia...

A btw. jak stoicie z D.gray-manem(anime lub manga)?? Manga robi się genialna, bije na głowę obecne Naruto i Blicza!!

GrayFoxx
May 24, 2007, 04:47 PM
Lajjjjtoooo!! <ładny av Foxxy ^^>
Ależ dziękuje :)

~~... nuuudzi mi się...
Ej chyba od dawna nie było tak mało porządnych spoilerów, no nie? Nic z Naruto, z Bleacha jakiś dziwny, a D.Gray-Man to już tragedia...
Tak, to prawda.

A btw. jak stoicie z D.gray-manem(anime lub manga)?? Manga robi się genialna, bije na głowę obecne Naruto i Blicza!!
Z D.Gray-man'em jestem już na bierząco (anime), Lavi to jest gościu :)

Acalia
May 24, 2007, 05:11 PM
Dobra rada od Acalii neee-chan co do D.Gray-Mana - rzuć anime, weź się za mangę, bo to dopiero coś. Anime w 70% to fillery albo opowiastki oparte na nowelkach ~~" Manga za to jest świetna, wspaniała, boska, itd.!!

Lavi to jeden z moich ukochanych charakterów
(szczególnie jak wyznaje miłość kfiatkom ^^ )
i podkłada go Suzumura Kenichi, za dużo dobrego wręcz ^^!! Tyle, że to dość smutna postać...chociaż nie wygląda...tak samo Kanda ehh...lubię tą mangę chyba za bardzo...
Ale Komui-san też rządzi :)!! "Hate the coffe, not Komurin, Leenalee!!"

nie wiem czy był już w anime(ale raczej nie i długo nie będzie) jest jeszcze kupa fajnych charakterów np. Bak-chan (aka Baka Bak), Fou; zresztą cała Chińska odnoga Mrocznej Org. Religijnej jest totalnie pojebana... Ale tego w anime i za 50 odcinków chyba nie będzie...

Shapp.
May 25, 2007, 02:58 AM

Przez ten koniec roku w szkole nie mogę skończyć Ourana a jestem w 22 epie -_- Nie wiecie jaki ból >.>

Acalia
May 25, 2007, 04:10 AM
nie bardzo - ja już mam wakacje ^^
23 ep jest świetny :) moeeeee!!

ja się teraz zzabrałam za lovely complex i muszę stwierdzić, że to jest fajne ^^bardziej niż się tego po tej serii spodziewałam. Główny bohater ma fajnego seyiuu ^^

Shapp.
May 25, 2007, 12:37 PM
ja się teraz zzabrałam za lovely complex i muszę stwierdzić, że to jest fajne ^^bardziej niż się tego po tej serii spodziewałam. Główny bohater ma fajnego seyiuu ^^

szo to,szo to?^^

Gorzka
May 25, 2007, 12:59 PM
Lovely Complex polecam mange jest świetna:) Widziałam też Live Action Movie - nie cały bo przeleciałam tak po nim sobie, ale aktorzy a szczególnie Otani był świetnie dobrany i w ogóle ubrania były boskie:D
Anime widziałam jeden odcinek i wszystko jest ładne, ale ja poczekam na całą serie żeby mieć dobre śmiechy na parę ładnych godzin jak z Ouran'em:)

Acalia
May 25, 2007, 01:17 PM
szo to,szo to?^^
no jak to co? shoooojooooo :)

Lovely Complex polecam mange jest świetna:)mhm tylko szkoda, że przetłumaczona jest tylko do 21 chapa =="
a dopiero od 22 zaczyna robić się fajniaście ^^

widziałam Otaniego na plakacie live actiona i był słodki (dosłownie **)

Sobie jeszcze poczekasz Gorzka :) Jutro będzie dopiero 8 odcinek :] ale jest dobrze zrobione i naprawdę warto pooglądać...

Ouran <3

GrayFoxx
May 26, 2007, 05:43 AM
AŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAA!!! ale głowa mnie boli :crying KAC!!!!

Gorzka
May 26, 2007, 05:47 AM
AŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAA!!! ale głowa mnie boli :crying KAC!!!!

A co ja mam powiedzieć jak mnie już dwa dni kark napierdala bo za dużo głową kręciłam na imprezie XD BTW Hardzone w Parku wymiata!!! Najlepsza biba w mieście:D

Neryu
May 26, 2007, 06:37 AM
troche rozszalałe te forum. .ale z pożyteczna zawartoscia :D btw pozdrawiam Rodaków! ;)

Acalia
May 26, 2007, 07:31 AM
troche rozszalałe te forum. .ale z pożyteczna zawartoscia :D btw pozdrawiam Rodaków! ;)
a nie nie... to tylko mod się nawalił XP Yo! Pozdrawiamy!!

A ja mam dzisiaj koncert Huntera!! I od rana obchodzę dzień matki (znaczy Mama stawia za kwiatki ^^!!)

GrayFoxx
May 26, 2007, 07:33 AM
Witam Neryu :hi5 Tak, to forum jest trochę pokręcone :p, ale trudno się bez niego obejść (Przynajmniej dla mnie). Jestem totalnie uzależniony.

edit: dziś wybierają miss polonia, może się przejadę :p

Acalia
May 26, 2007, 07:45 AM
edit: dziś wybierają miss polonia, może się przejadę :pna bank wszystkie będą chciały "pokoju na świecie" ~~...

Hmm...to forum wcale nie jest AŻ tak pokręcone... no może troszeczkę...zdeczka.. bo to wina użytkowników ~~;;

co za shit... Hunter odwołany ... ==:

Shapp.
May 26, 2007, 02:11 PM
na bank wszystkie będą chciały "pokoju na świecie" ~~...

No ba....A tak baj de łej zaleciało mi Miss Agent.Swoją drogą fany film.

Hmm...to forum wcale nie jest AŻ tak pokręcone... no może troszeczkę...zdeczka.. bo to wina użytkowników ~~;;

Coś sugerujesz? <przerywa zjadanie mózgu i wpatruje się w nią wzrokiem kota w butach po przepitku>

Acalia
May 26, 2007, 02:33 PM
<przerywa zjadanie mózgu i wpatruje się w nią wzrokiem kota w butach po przepitku>.........................

.... do wszystkich nowych polskich użytkowników tego forum:

pozostała część z nas JEST NORMALNA i NIE WYWYODZI SIĘ Z PLEMION KANIBALISTYCZNYCH...
i
NIE MAMY PROBLEMÓW Z ALKOHOLEM...zazwyczaj...

GrayFoxx
May 26, 2007, 02:35 PM
.........................

.... do wszystkich nowych polskich użytkowników tego forum:

pozostała część z nas JEST NORMALNA i NIE WYWYODZI SIĘ Z PLEMION KANIBALISTYCZNYCH...
i

Nie bądź tego taka pewna :XD

Gorzka
May 26, 2007, 02:41 PM
Ale co co co co sie stao???? Ten kącik kuchni polskiej jest w pełni normalny :XD

Tokyo Tribe 2 epek 9 ściągniety ide lookać:D BTW Foxxy-kun obejrzyj sobie Tokyo Tribe 2 napewno Ci się spodoba kilmaty hip hopu i gangsta:D Normalnie codziennie płacze że nie ma wszystkich piosenek na OST'cie z tego anime :( link ze screenshots: http://animeclick.lycos.it/anime.php?titolo=Tokyo+Tribe+2 na zachęte

GrayFoxx
May 26, 2007, 02:43 PM
Ale co co co co sie stao???? Ten kącik kuchni polskiej jest w pełni normalny :XD

Tokyo Tribe 2 epek 9 ściągniety ide lookać:D BTW Foxxy-kun obejrzyj sobie Tokyo Tribe 2 napewno Ci się spodoba kilmaty hip hopu i gangsta:D Normalnie codziennie płacze że nie ma wszystkich piosenek na OST'cie z tego anime :(

Taaa... nie wiedziałem że istnieje anime o Hip-Hop'ie, nie omieszkam sprawdzić :)

Shapp.
May 26, 2007, 03:21 PM
i

Cóż za nietolerancyjnosć! .3. <przezywa załąmanie nerwowe wykonując przy tym serię skomplikowanych piruetów nad przepascią>

Co do tego gangsta anime to screen twarzy i widok ust charasów przywodzi mi na mysl taki piekny cytat z równie wspaniałej parodii naruto,"ej Sasuke,on ma wary-obciagary!" .3.
Nie moje klimaty O_o

Gorzka
May 26, 2007, 03:47 PM
Tokyo Tribe 2 jest bardzo klimatyczne.Muzyka jest boska ( właśnie znalazłam tej której szukałam yay) do tego animacja jest ekstra .Czasem duży nadmiar brutalności,seksu i bling bling ale tak właśnie wyobrażałam sobie anime osadzone w świecie hip hopu gdzie gangi walczą między sobą (A dream came true)
Jeśli bym to miała ogólnie opisać wystarczy powiedzieć: Grand Theft Auto:Tokyo Style :D

GrayFoxx
May 26, 2007, 09:24 PM
A ogląda ktoś może "Darker Than Black" ? Naprawdę kozackie anime, w dodatku "Shinsen-Subs" wypuszcza je w jakości HD :)

OPENING ROXXXX!!!!

juUnior
May 29, 2007, 12:58 AM
To ja mam pytanie: To Tokio Tribe 2 z tą właśnie cyferką, to oznacza, że jest seria nr 1, czy po prostu tak sobie wymyślił ktoś tytulik z dwójeczką w tytule? xDxD

Gorzka
May 29, 2007, 12:39 PM
To ja mam pytanie: To Tokio Tribe 2 z tą właśnie cyferką, to oznacza, że jest seria nr 1, czy po prostu tak sobie wymyślił ktoś tytulik z dwójeczką w tytule? xDxD

Tokyo Tribe- manga
Tokyo Tribe 2 - anime

cała filozofia:P

Gogeta
May 30, 2007, 08:58 AM
Witam wszystkich

GrayFoxx
May 30, 2007, 09:01 AM
Eloo zioooom!

Shapp.
May 30, 2007, 11:37 AM
Świeże mięsko!>D Dżołk,dżołk ^^''
Witamy[;
Ze swojej strony obiecuje,że nie zjem twojego mózgu ale jeśli chodzi o dziewictwo to nic nie obiecuje >3
.__o
<chowa się w kąciku kręcąc kółka patyczkiem>Jestem niebezpieczna dla otoczenia >3<

juUnior
May 30, 2007, 12:25 PM
Tokyo Tribe- manga
Tokyo Tribe 2 - anime

cała filozofia:P
Oż w morde, to aż to tak skomplikowali xDxDxDxD

Siemasz Gogeta ^^

Ze swojej strony obiecuje,że nie zjem twojego mózgu ale jeśli chodzi o dziewictwo to nic nie obiecuje >3
.__o
<chowa się w kąciku kręcąc kółka patyczkiem>Jestem niebezpieczna dla otoczenia >3<
Tak Szapp, jesteś niebezpieczna dla otoczenia, podejrzewam, że również dla całego środowiska ;p

Shapp.
May 30, 2007, 01:29 PM
Tak Szapp, jesteś niebezpieczna dla otoczenia, podejrzewam, że również dla całego środowiska ;p

Niech tylko się dowiem,że koreańczycy czy inne pieroństwo mnie stworzyło a będe bombą atomową o_0

To wszystko wina tego Ourana [; Turalałam się ze śmiechu na 23 epie xD

juUnior
June 01, 2007, 04:10 AM
Shapp. jeszcze nie wiesz, kto lub co Cię stworzyło? Shame on you ;p;p :P

Nie wiem jak Bleach, ale kolorowa okładka z Naruto mi sie zarąbiście podoba. Wkońcu official kolory teamu Hebi :D .... no i okładka nie przypomina tego "coś" co było z minami Naruto dla małych dzieci (bez obrazy dla małych dzieci ;p) xD

Shapp.
June 01, 2007, 05:16 AM
A kij mamę wie JuUniorku,nigdy pewnosci nie masz,rajt? [; Do tego z moim nazwiskiem O_o'''

Zabijcie mnie,nie znajdę O-o Skąd masz nowy chapter?o__.

juUnior
June 01, 2007, 05:24 AM
hmm no 100% pewności to żaden osobnik nie będzie miał, jak to z nim było.. :x Rozwaliłaś mnie tym Szappek ;p (można tak się zwracać? ;p). Do nazwiska nie wnikam, ale prawdopodobnie musi być straszne ;p

Nie mam nowego chapa, jest po prostu w dziale ze spoilerami picture okładki, taki mały xDxD

GrayFoxx
June 01, 2007, 08:09 AM
Nowa okładka ROCKSSSS!!!!!! W końcu Sasuke! (W nowych ciuszkach :))

PS: Jak wam się podoba mój nowy avatarek i sygnaturka? Według mnie, Bax wykonał kawał dobrej roboty :amuse

Totalizator
June 01, 2007, 10:18 AM
Przed chwilą znalazłem ten temat, witam wszystkich :) .

GrayFoxx
June 01, 2007, 10:24 AM
Rany Boskie! Mnoży się tych Polaków na tym MH. Witam cię bardzo serdecznie! Obyś nie żałował że wstąpiłeś na ten topic :p

Shapp.
June 01, 2007, 02:45 PM
Wolę Szapcia,przyzwyczaiłam się ^^'' Nie takie straszne,chodziło mi raczej,że azjatycko brzmi O_o "Tora" O_o

Bardzo fajne Foxy,właśnie miałam Cię chwalić .3. a że w Solida nie grałam to inną drogą.

Czeeeść Totalizatorku ^^ Obiecuję,że będe grzeczna [; <wiąże sobie łapki i nogi oraz przykuwuje sie do drzewa z nalepką greenpece na czole>
Tak jest bezpieczniej O_o

Najnowszy Naruciak rozwala O_O Zwrot akcji z kabuto i KabutOrochi rządzi.Gut dżob!

juUnior
June 02, 2007, 03:09 PM
Siemasz Totalizator : )

Foxxik bax zajefajne robi sygny xD

Shapp. czemu Szapcia, nie mogę tego zinterpretować, a Szappek to tak ładnie brzmi xD ;p Więc jeśli już musi być, to ok, Szapcia ;p

Shapp.
June 03, 2007, 04:42 PM
Spoko loko ,może być i nawet szappkowy szappek byle nie schnappi bo nie ręcze za siebie.

Nadal nie ma polskiego tłumaczenia Bleacha,toż to woła o pomstę do nieba! O_o Acalia-san,opieprzamy się a tutaj wierni fani czekają [;

juUnior
June 04, 2007, 12:40 PM
Myślę, że Acalia-senpai's komp został uszkodzony ^^"

Shappek a dlaczego nie schnappi? W gruncie rzeczy chyba ładniej brzmi niż Shapcia :p

Shapp.
June 05, 2007, 06:58 AM
Myślę, że Acalia-senpai's komp został uszkodzony ^^"

Shappek a dlaczego nie schnappi? W gruncie rzeczy chyba ładniej brzmi niż Shapcia :p

Nieee,Acalia-san!O_O

Bo mi się źle kojarzy,o.
Mówię,nazywaj jak chcesz,ważne bym wiedziała,że ktoś do mnie mówi xD''

Acalia
June 05, 2007, 03:16 PM
łAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Jak ja się za wami stęskniłam ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Chyba tylko ja jestem osobą która potrafi tak skutecznie unieszkodliwić swój komputer, żeby trzech informatyków nie wiedziało co mu jest ~~""

JuUnior - arigato za tłumaczenie Blicza <pada na kolana ^^>

a tak wogóle - pomyśleliście o mnie <szklą jej się oczy> Kochaniiii jesteścieeee! <ryczy w kącie...>

GrayFoxx
June 05, 2007, 03:24 PM
Pewnie że my też sie za tobą stęskniliśmy :)

Shapp.
June 06, 2007, 08:37 AM
<piiisk>
Acalia!^^<rzut na nią,glomp,hugi i takie tam>
Się stęskniłam!;__;

Reese
June 06, 2007, 02:48 PM
Ludzie co powiecie o Tsubasa chronicle bo ogladałem pierwszych 7 odcinkow i zaczyna mnie nudzic xD a wydawało sie fajne :P moze sie rozkreci....

juUnior
June 07, 2007, 04:29 AM
Acalia-senpai nyo, ja pomyślałem o Tobie, kiedy tłumaczenia nie było Bleach'a do niedzieli tamtego tygodnia :D Nie wiem czemu, ale od razu nasunął mi się zepsuty komp :p

Schnappi czyli tak może być? <wiem, jestem okrutny>

Reese jak nie przepadasz za produkcjami made by Clamp - manga, to nie tykaj, jeśli odwrotnie, to powinno Ci się podobać :x (w zasadzie to nigdy nie rozkminiałem anime)

Acalia
June 07, 2007, 06:35 AM
@Shapp. czuję się troszkę zmasakrowana ale jest "fajnie" ^^!!

@JuUnior-kun, od dzisiaj robisz za wróżkę MH ^^ (kukuku jestem chyba zbyt regularna z tymi translacjami...~~)

A co do Tsubasy:
Jakoś nigdy za CLAMPem nie przepadałam, jedyne co w miarę uszło to X Tv, ale dopiero po tym jak zabiły tą rzygowiczną Kotori - przynajmniej nieźle zginęła - boleśnie i krwawo ^^.
Ale potrafią stworzyć fajne postaci np. Sorata ^^(w X Tv). Ale tak to staram się dzieła CLAMPa omijać bo to takie nie wiadomo co - shonenowe fantastyczne shojo???
bleh i doh...

a i jak to leciało... a!

"Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil..." :):):):) XD XD XD XD

Shapp.
June 07, 2007, 06:58 AM
<odgłos zamykania sie w sobie>
nienawidze was .3.

GrayFoxx
June 07, 2007, 12:35 PM
Mam nadzieję że nie było to skierowane również w moją stronę, nie lubię zbytnio kogoś nienawidzić, ale jeśli ktoś ma taki stosunek do mnie, to czemu nie :XD

Shapp.
June 07, 2007, 01:50 PM
<pakuje się Foxiemu pod spódicę(xDD)>-Liska to Szapcia lubi [;

GrayFoxx
June 07, 2007, 03:44 PM
eee... teraz czuję się trochę dziwnie, jako przedstawiciel płci męskiej, nie nosze spódnic... ale miło mi że mnie lubisz i odwzajemniam to uczucie :XD

Acalia
June 07, 2007, 04:44 PM
eee... teraz czuję się trochę dziwnie, jako przedstawiciel płci męskiej, nie nosze spódnic... ale miło mi że mnie lubisz i odwzajemniam to uczucie :XDALE ALE - jesteś pewny :> bo wiesz czasami to człowiek się późno dowiaduje, że to co dotąd nosił to jednak NIE SĄ spodnie ^^ Może tylko Sch(n)appi powiedziała głośno całą prawdę? co co? <yaoi mode on!!!>

A wracając do tematu:
- ja tam lubie być wredną wiewiórą ^^ Wpędzanie biednych zagubionych owieczek w stany depresyjno-maniakalne to mój żywioł :> kukukukukuku!!!

Szkoda, że na bierzmowanie nie wziełam na imie Orochimaru ^^

chce ktoś ciasteczko???

GrayFoxx
June 07, 2007, 05:06 PM
ALE ALE - jesteś pewny :> bo wiesz czasami to człowiek się późno dowiaduje, że to co dotąd nosił to jednak NIE SĄ spodnie ^^ Może tylko Sch(n)appi powiedziała głośno całą prawdę? co co? <yaoi mode on!!!>
Nie ma się o co martwić, jestem pewien że to co noszę to spodnie. :p

chce ktoś ciasteczko???
o.O Ja chcę, Ja chcę! :XD

Reese
June 07, 2007, 05:55 PM
Nie ma się o co martwić, jestem pewien że to co noszę to spodnie. :p

:ginbo Zapewne Foxi nosisz spodnie xD a moze to tlyko z szyta spudnica w nogawki dla niepoznaki :P

A jakie ciasteczko :P ?

Shapp.
June 08, 2007, 04:50 AM
A jakie ciasteczko :P ?

Z arszenikiem pewno,o!<spod spódnicy wychodzi tentakl,łapie zręcznie ciasteczka i tyleście je widzieli>
Zemsta >D

Reese
June 08, 2007, 05:06 AM
Z arszenikime to nie lubie takich zbyt bardzo zwalają człowieka z nóg :P

ITACHIWIFE
June 08, 2007, 11:53 AM
i need to learn polish why couldn't my mom put me in polish school

Targenor
June 08, 2007, 01:46 PM
WOOOOW! Polski język na MH! Siedzę tu już tyle czasu i tylko naruto zasysam zamiast się udzielać XD

Acalia
June 08, 2007, 02:47 PM
WOOOOW! Polski język na MH! Siedzę tu już tyle czasu i tylko naruto zasysam zamiast się udzielać XDNo właśnie - co ty dotychczas robiłeś przez te 43 strony XP!!! No no < kiwa palcem>

But, you know - polish is quite difficult ~~
What is the occasion for learning polish ??

A ciasteczka maślane z czekoladą mojej roboty ^^ (zero arszeniku, nie patrzcie na walające się zwłoki Sch(n)appi ^^)

Reese
June 09, 2007, 04:00 AM
Nie no tak ie ciasteczko to git jest :) z checia zjem :) tylko te zwłoki bys przesuneła albo do szafy włozyła bo tak jakos nieprzyjemnie bedzie sie jadło te ciasteczka xD

Nashi_ossu!
June 09, 2007, 04:14 AM
~znalazła temat i się cieszy~

Haaa... Załapałam się na polski spam ^^ XDD

Acalia
June 09, 2007, 04:26 AM
Reese - maj darling ^^ XD a co do zwłok: nadadzą się na grilla XD<kanibalizm mode on>

@Nashi_ossu! - Tak jest!! Trafiłaś do światyni wesołego pieprzenia o dupie Maryni ^^ (wyjątkowo fajna sprawa)

A tak na serio witam i mam nadzieję, że będziesz tu wpadać często!! Im nas więcej tym lepiej, a naprawde teraz jest już nas całkiem sporo na MH ^^!!

Reese
June 09, 2007, 07:16 AM
Reese - maj darling ^^ XD a co do zwłok: nadadzą się na grilla XD<kanibalizm mode on>

Acalia a co do kanibalizmu jestem za ale wiesz ofiare trzeba dobrze obmyc :toilet potem dobrze ja ubic :bash no chyba ze mamy wiekszy młotek :P ;bash potem kładziemy na patelnie :fry i przypiekamy :D :burnkk a po kilku minutach palce lizac :P :ramen :ginbo :ginbo

Moshi Moshi Nashi_ossu! :P witamy na polskim spamowisku :P

Acalia
June 09, 2007, 12:25 PM
Acalia a co do kanibalizmu jestem za ale wiesz ofiare trzeba dobrze obmyc :toilet potem dobrze ja ubic :bash no chyba ze mamy wiekszy młotek :P ;bash potem kładziemy na patelnie :fry i przypiekamy :D :burnkk a po kilku minutach palce lizac :P :ramen :ginbo :ginbo
*_*

och rotfl...........................

juUnior
June 09, 2007, 04:43 PM
@JuUnior-kun, od dzisiaj robisz za wróżkę MH ^^
hahaha nie pierwszy raz ktoś mi mówi: wróżka :x :p :D

"Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil..." XD XD XD XD
:D

<odgłos zamykania sie w sobie>
nienawidze was .3.
Ok, Shnappi, nie wiem z czym to ma się kojarzyć (tak oprócz jednej rzeczy xD), ale zostaje przy swoim: Shappek ;p Tak fajnie brzmi :wtf

Itachiwife it would be a waste of time and money :p What would you do in Poland? There is no job at all ^^" And even if you didn't come here, PL language also would be a waste of time :p
<why I was born in Poland, why?> <yeah, patriotyzm to moje drugie imię muahaha>

Targenor, Nashi_ossu! - siemacie! :D

Gorzka
June 09, 2007, 10:11 PM
I'm fucking blind XD już którą nockę zarywam dla egzaminu - Dobry Boże nie idźcie na studia it will kill you XD

Nashi_ossu!
June 10, 2007, 05:42 AM
Dzięki wszystkim za gorące powitania ^^

Chyba aż tak źle na tych studiach nie jest, co? XDD ~próbuje się nie bać, bo sama chce iść~

Shapp.
June 11, 2007, 10:11 AM
<werble,kołatka i konfetti,trup się podnosi>
ojajebie,chcieliście mnie zeżreć wstręciuchy .___. a fige i arszenik,o!

Ceeeeeść Nashi <chórek przedszkolaków> Świeże mięsko! >w< Nic się nie bój szapci,szapcia jest miła,nie odgryzie Ci łapek nic z tych rzeczy [; No chyba .__.

Gorzka jaki to egzamin?O_o

JuUnior przesadzasz [; Jak to mówi moja babka jak się będzie chciało harować to i robota się znajdzie.A Polska piękny kraj z zimnym morzem ale za to z pięknymi górami ^^
..chodź Alpy to nie są >.>

Gorzka
June 11, 2007, 10:50 AM
Gorzka jaki to egzamin?O_o

Z Histori Sztuki ale spoko 5 dostałam:), a tamten post to z przemęczenia napisałam XD Z tego co ja zauważyłam to na studiach tylko czas sesji jest najgorszy resztę czasu spokojnie można się obijać :D

I w ogóle WITAM nowe twarze :confetti dyskutujcie razem z nami :)

Acalia
June 11, 2007, 11:03 AM
Gratulejszyn Gorzka ^^
btw. miałaś rację w live action lovely complex mają boskie ciuchy ^^, obejrzyj z napisami jak ci się trafi, bo świetne tekst momentami lecą...

Nasshi - ja bym się bała Sch(n)appi jest niebezpieczna - nieważne co mówi my i tak wiemy lepiej - she's highly dangerous!!

JuUnior-kun - ciesz się, że nie czarodziejka, bo jeszcze ci na urodziny mundurek marynarski kupię XD

Shapp.
June 11, 2007, 01:31 PM
<pakuje się Acali na głowę,z kieszeni wyspują się jej sztylety,scyzoryci i wykałaczki>-Skąd takie wnioski?[;Ja jestem miła maskotką tego threadu ^^ mlutka jak biały królik z Monty Phytona >D

Acalia
June 11, 2007, 03:51 PM
(a pamiętasz jak skończył ten uroczy biały królik? :] nie, żebym posiadała święty granat ręczy z Antiochii...>

Sch(n)appi, już się nie bocz na mnie ^^
ja jestem wesołą zrzędliwą babcią tego threadu, którą tak niegrzecznie przezywaliście per oba-chan!! =="
(wcale nie zachowam tego w pamięci do końca mego żywota ~~)

poza ty, pies mi podżarł kolację z talerza =="

Shapp.
June 12, 2007, 01:28 PM
Taaa,nietoleracja tu panuje!.___o No kto to widział?

Spokojnie,mi jako jeszcze małego brzdąca pies zeżarł loda z wafelka .____. Na moich oczach >__> Trauma na całe życie.

juUnior
June 13, 2007, 09:42 AM
Gorzka gratxki xD 5 kurcze, Ty kujonico :D:D:D :p

Acalia-senpai nie mam pojęcia, skąd takie wróżki, czarodziejki się biorą. Ale napiszę jedno:
Sailor Moon Forever :wtf muhahaha xD

JuUnior przesadzasz [;
Co z tą Polską xDxDxD ;p;p;p

btw. Foxik zamiast tutaj siedzieć z rodakami, to na Irc'u ciągle przesiaduje, a to skurczybyk :x xD

Shapp.
June 13, 2007, 11:24 AM
btw. Foxik zamiast tutaj siedzieć z rodakami, to na Irc'u ciągle przesiaduje, a to skurczybyk :x xD

Na stos,na stos!

Baj de łej,MH ma swojego IRCa?

GrayFoxx
June 14, 2007, 07:12 AM

Na stos,na stos!
:notrust To prawda że często siedzę na IRC, głównie z tego powodu że jestem modem. Ale ostatnio mój komp uległ awarii, i nie wiem kiedy będę go miał z powrotem, więc jestem ogólnie rzadko na MH :scry

Baj de łej,MH ma swojego IRCa?
MangaHelpers IRC Channel (http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=3905), sprawdź sobie ten thread.

Acalia
June 20, 2007, 10:01 AM
No i zreformowali nam tytuł threada :( szkoda, bo lubie długie nazwy tematów :(

JuUnior-kun TAK 200 odcinków Sailor Moon niszczy wszystko i każdego (brawa dla seyiuu Usagi, bo takiego śmiechu do końca życia się nie zapomina!!)

Ale dzisiaj gorącoooo!!

Shapp.
June 20, 2007, 03:45 PM
No i zreformowali nam tytuł threada :( szkoda, bo lubie długie nazwy tematów :(

JuUnior-kun TAK 200 odcinków Sailor Moon niszczy wszystko i każdego (brawa dla seyiuu Usagi, bo takiego śmiechu do końca życia się nie zapomina!!)

Ale dzisiaj gorącoooo!!

Ta,mi też to sie nie podoba :/

Ogladnęłaś 200 Saliorek??!O_O Respekt,okrzyk podziwu i pytanie :odważna czy niespełna rozumu?xDD

U mnie akurat nie tak specjalnie [; Tak sobie.

W sobotę wyjeżdzam na kolonię na dwa tygodnie ^^'' Bede tęsknić :wtf: nie pozabijac mi sie tu pod moja nieobecnosc ani nie urządzać rytualnych morderstw,o!
Szapcia też chce z wami!xD
I w ogóle do poczytania [;

juUnior
June 24, 2007, 10:36 AM
Nom, jakiś dziwnie krótki teraz temat topicu :x no kurcze, jakoś tak dziwnie wygląda samo hangout z polishem buehehe :x

Acalia-senpai skąd wzięłaś odcinki SM? :D :p

Ogladnęłaś 200 Saliorek??!O_O Respekt,okrzyk podziwu i pytanie dważna czy niespełna rozumu?xDD
Ja bym powiedział: rispekt dla tej dziewczyny xDxD

Shappek jak mogłaś!!! Dałaś 1 tłumaczenie i od razu wyjeżdżasz!! Co to ma być? :D:D <joke>
Tak, tak, poczekamy na Ciebie :p jeśli chodzi o rytualne mordy itp. itd :p

Acalia
June 24, 2007, 11:44 AM
Oi Oi! SM sządzi!
te 200 odcinków było wspaniałe, aż się z sentymentu popłakałam na pierwszej serii... XD
Hmm sządzę ^^!! Moja koleżanka przyniosła mi 10 płyt dvd ^^ 3 dni nad tym siedziałam buhaha!

Shapp. zapamiętam sobie to tłumaczenie Blicza ==!! Jak to mówią w shonenach " OD DZISIAJ JESTEŚMY RYWALKAMI!" <morda z kamienia>

kuuuuu!

GrayFoxx
June 24, 2007, 04:19 PM
1. Ta nowa nazwa jest do dupy! :mad

Po co ktoś ją zmienił? :notrust

2. Znowu zaczynam robić tłumaczenia :D Przez jakiś czas żyłem nie wiedząc że posiadam swój board :s Ale teraz już wiem i mam zamiar z niego korzystać :) No i dostałem nowy status, jestem teraz Pomarańczowy, gratulacje dla mnie :XD

3. Nie mam pojęcia jak wy możecie oglądać SM ;)

4. Czy ktoś mógłby zapodać jakiś temat na dłuższą konwersację? Bo z tego co zauważyłem ten thread prawie zaliczył zgon :darn

Acalia
June 24, 2007, 04:36 PM
Ułeee Foxxy ja lubiłam ten zielony !! Ładny był ~~!! A ja też mam swój board, bałagan na nim jak nie wiem co, ale się nie chwalę ~~
Niedługo dobiję do 50 tłumaczenia tutaj...

Ta reforma nazw jest kijowa :( nie podoba mi się... Te długie były wypaśne i dumnie brzmiały :)

Nie wiem przypadkiem, czy nie bedę zmuszona rozszerzyć tłumaczenia na 2 albo nawet 3 tytuły ^^ Wzięłam sie w swojej grupie za projekt Eyeshielda21(na razie muszę nadrobić ze 217 rozdziałów do obecnego stanu mangi - już to widzę...), a miałam w planach robić też szybkie tłumaczenia D.Gray-Mana ~~...

Zastanawiam się czy podołam ;__;

A tak w ogóle od czwartku biorę urlop i jadę na Heinekena i nie będzie mnie do 3 ^^! {co oznacza brak tłumaczeń XD}
Jedzie ktoś jeszcze??? (bo z tego co się orientuję to Gorzka chyba, prawda <ładnie mruga>?)

4. Czy ktoś mógłby zapodać jakiś temat na dłuższą konwersację? Bo z tego co zauważyłem ten thread prawie zaliczył zgon :darnBo ciebie nie było, Honey... To jak to z tymi yaoi, Foxxiku X>?

BTW... SM oglądałam z sentymentu... jak byłam jeszcze dzieckiem(w pierwszej klasie podstawówki, jak jeszcze dinozaury chodziły po świecie, to leciała i się bawilismy w sailori *_* ... cudowne lata...)

juUnior
June 25, 2007, 12:12 PM
3. Nie mam pojęcia jak wy możecie oglądać SM
Młodyś Foxxik, nie znasz uroku starszych animków ;p;p;p;p

Acalia
June 25, 2007, 04:25 PM
Młodyś Foxxik, nie znasz uroku starszych animków ;p;p;p;p

JuUnior, po naszych opiniach na temat SM naszła mnie jedna konkluzja...

...czas umierać...

juUnior
June 27, 2007, 12:16 PM
Acalia-senpai już nawet nie będę cytował, jedynie napiszę, że po przeczytaniu Twego posta powyżej mojego posta, zrobiłem tak:

hahahahahahahhaha!! :D:D

Cholewa jasna, jak to w One Piece mówią, gnijemy :x <joke>

Jednak i tak nie zmienie zdania, że SM to klasyk ;p

Gorzka
June 27, 2007, 01:44 PM
Hahaha widział ktoś nowego Króla Ptaków hahahah check this out: http://img297.imageshack.us/my.php?image=26463aqw2.jpg

Kubo you are so gay hahaha XD

Acalia
June 27, 2007, 02:27 PM
Kubo you are so gay hahaha XDInspirował się (jak to na jednym forum ^^) napisali - SSJ3... =="

Ku%^a, tak spedalić mi Grimma - nie przebaczę :wtf
A jak rozdział będzie się nazywał Jugulators 3 to nie ręczę za siebie...

JuUnior-kun, ja tam uwielbiam SM ^^ i zdania swego nie zmienię...
Co nie zmienia faktu, że próchna z nas ^^
Ale ważne jest to, że mamy czarne poczucie humoru ^^

juUnior
June 27, 2007, 03:03 PM
Ejj mam pytanie... co to jest ten pictures Grimiego? Ktoś se jaja zrobił czy spoiler? .. kurna, wogole muszę obczaić czy są spoilery....

Jugulators 3 - gluty 3 - myślę, że to możliwe ....

Acalia-senpai hmmm czarne poczucie humoru.... hmmm..... koniec z tym..... to matrix :D :x

Edit: Właśnie obejrzałem i mam mieszane uczucia... zobaczę w powiększeniu to więcej napiszę, ale wygląda to chyba na końcówkę chaptera... co więcej.... spodziewałem się czegoś lepszego w wyglądzie Grimiego... ale tak jak piszę... muszę poczekać na coś większego.... na raw....

btw. nie zauważyliście dziwnej polityki ludzi posiadających te numery SJ czy cuś? Bo np.:
Bleach przeważnie ma/miał obrazki wcześniej niż super wypasne spoilery
Naruto przeważnie ma długaśne spoilery a rzadko pistursy
Nie mówię, że tak zawsze jest, ale przeważnie :x
Ponoć teraz nawet tej Kylari ma nie być, czyli pewnie chaptery raw jakies będą w sobote jak nie w niedziele..

Acalia
June 27, 2007, 04:08 PM
Jugulators 3 - gluty 3 - myślę, że to możliwe ....ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Acalia-senpai hmmm czarne poczucie humoru.... hmmm..... koniec z tym..... to matrix :D :x<obrywa cegłą w łeb a nad nią leci mewa i śpiewa : ahoo ahooo>

Ja zauważyłam, że jak są spoiler picki to rozdział jest najwcześniej w sobotę lub ewentualnie piątek późno... Jak jest mało spoilerów to rozdziały są zaskakująco szybko...
No ale np. ES21 nie ma w tym tygodniu w ogóle spoilera, decydujący rozdział arca a ja jadę sobie w piątek i NIE WIEM CO SIĘ STANIE... <wali łbem w klawiaturę tak, że a i g przyklejają jej się na czole>... JA CHCE WIEDZIEĆ!! FAAAAAAAAAK!!!
(sorry za wyładowywanie frustracji przy was, ale nie wytrzymuje nerwowo... Wyniki matur w piątek ;__:)

Grimm miał wyglądać jak pantera, a wygląda jak wrona którą piorun trzepnął ==" fakin Kubo...

juUnior
June 29, 2007, 09:26 AM
Ja tam myślę, że zdałaś maturę, Acalia-senpai <only joke ;p> xD :D

Tak nawiasem mówiąc, to są tu i tu obrazki, więc pewnie w sobote będą chaptery, jak niepóźniej :x

Thread umiera... ale co tam :p

GrayFoxx
June 29, 2007, 09:29 AM
Thread umiera... ale co tam :p

Nareszcie ktoś się ze mną zgodził...

Acalia
July 05, 2007, 09:46 AM
Ja tam myślę, że zdałaś maturę, Acalia-senpai <only joke ;p> xD :DTo ci powiem, że zdała :D

Ale co tam matura - Open'er rządzi...
Widziałam Muse na żywca i chociaż straciłam parę trampek i w zyciu nie widziałam większego błota jestem najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem(lub deszczem)
XD XD XD

A chaptery Blicza i ES21 rules!!!!!
[hr]
Ja się może powtórzę, ale:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN GORZKA!!!!!

Shapp.
July 06, 2007, 12:47 PM
Thread umierał bo mnie nie było [;
powróciłam w glorii i chwale,o!
Teraz to sie tylko brac za nowe czapterki,mru.
A co do tej transalacji to tak sie martwiłam tą kolonia i nie mogłam spać to cos takiego wymodziłam O_o i nie śmiem byc nawet twoja rywalką Acalia-senpai xD

Reese
July 08, 2007, 08:12 AM
Theard umiera to trzeba zrobic reaktywacje :P

A co do twojego powrotu Shappi w glorii i chwale to hmmm byłas na wojnie czy na koloni xD pozabijałas ludzi za to ze nie masz dostepu do Mangi ;P ?

Kto mi kupi zestaw ołowkow w 24 odcieniach za 150 zł xD bo mi by sie przydały i to bardzo :)

juUnior
July 08, 2007, 10:45 AM
Thread umierał bo mnie nie było [;
Shappek tyś skromna jest :p

Wiecie co, po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że Grimi wcale nie głupio w tym wygląda, jak się rusza w tym swoim relesie, jedynie mogę powiedzieć, że na pierwszy rzut oka, to wygląda ten jego relaese pedalsko, dopiero po chwili nabiera lepszych barw :x:x

Shapp.
July 08, 2007, 04:09 PM
A co do twojego powrotu Shappi w glorii i chwale to hmmm byłas na wojnie czy na koloni xD pozabijałas ludzi za to ze nie masz dostepu do Mangi ;P ?

Ta kolonia była obozem przetrwnania O_O dawali Ci tyle jedzenia co kot napłakał i musiałaś walczyć o dżem by przeżyć O_O wracam z tarczą więc chwała,oklaski z taśmy i konfetti proszę [;
Tak na serio to lubię mangę,jestem zdeklarowanym fanem ale bez fanatyzmu^^ Wiem,że w twojej wypowiedzi jest nuta żartu ale jednak otakizm mnie napawa przestrachem i boje się takich ludzi O_o''

Shappek tyś skromna jest :p

No ba,skromnosć to piekna cecha i ja ją posiadam.

Nadal pozostaje przy tym,że Kubo go spedalił >.> Taki kozak panterą/kocio-podobnym-czyms?Pomysłów mu brakuje?.___. wstyd,wstyd.Tak na marginesie czy tylko ja zaczynam odczuwać,że Bleach zaczyna być tak "ciągnięty na siłę"?Wszytsko kręci się wokół Orihime a jak już Ichigo ją dpadł to zaczyna się lać z kim popadnie .___. walka to motyw przewodni tej mangi ale bez przesady,poprzedni wątek o Soul Society mimo iż tez mówił prawie tylko o walce to miał w sbie to coś co nie odciągało mnie od komputera przez 3 dni gdy przeczytałam wszytskie dostępne wtedy czaptery .___.
Czuje,że czas przerzucić się na coś nowszego O_o

Reese
July 08, 2007, 06:52 PM
Shappi spokojnie :) nie musisz mnie sie bac ja nie jestem taki straszny :P

A tak z innej beczki dzis skonczylem rysunek moze lukniecie :)
http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?p=457400#post457400
z góry thx :)

Shapp.
July 09, 2007, 07:48 AM
Shappi spokojnie :) nie musisz mnie sie bac ja nie jestem taki straszny :P
Przeca ja nie mówię,że Ty jesteś fanatykiem xD''
No ale dowiedziałam się,że jesteś przedstawicielem płci brzydkiej [; ksz,ksz,dziewczyny brać go >D

A tak z innej beczki dzis skonczylem rysunek moze lukniecie :)
http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?p=457400#post457400
z góry thx :)

Kon wyszedł Ci taki kochanyyyy ^___^ szczerze powiedziawszy nie ogladałam filerów,nie wiem skąd się te ine miśki wzięły ale ten pod muchą też jest bardzo sympatyczny ^^ nogi troszkę nierówne ale co tam ^^
Masz deva!Ło!Łoczuje.

Reese
July 09, 2007, 08:24 AM
Dziekowac :) a tak z ciekawosci jak sie dowiedziałas ze jestem z płci brzydkiej :P ?

A na Devie mozes sobie po ogladac inne moje prace ale nie wszystkie muhahaha :P połowy nie mam wstawionej :P

Shapp.
July 09, 2007, 10:19 AM
Dziekowac :) a tak z ciekawosci jak sie dowiedziałas ze jestem z płci brzydkiej :P ?

A na Devie mozes sobie po ogladac inne moje prace ale nie wszystkie muhahaha :P połowy nie mam wstawionej :P

obstawiam,że to było pytanie retoryczne [;

Już odgladnęłam ^^ Widzę,że na razie wzorujesz się na gotowcach^^

Reese
July 09, 2007, 03:50 PM
tez i nie tlyko mozna zauwazyc ze maja dodanerozne zeczy :P ktorych nie ma normalnie na gotowym :PP

I tak z innej beczki czemu naruto ostatnio takie nudne :( zaczyna mnie to zniechcecac oczywiscie mowie o anime

Acalia
July 09, 2007, 07:19 PM
Aj Naruto w ogóle zrobiło się nudne...
Nudniejsze od Blicza co jest już szczytem ~~"
Ale anime chyba przestaje oglądać...
Tak ciągnąć niemiłosiernie akcję, toż to pod karę Boską podchodzi...

Dzięki Bogu w Bleachu dają fajne fillery i utrzymują tempo normalnej akcji, inaczej byłoby strasznie...
Poza tym w Shippudenie jakaś dziwna jest kreska, niekształtna i taka jakaś od niechcenia... I muza do dupy; zbyt filmowa...

Shapp. masz problemy z odróżnianiem płci? Może spróbuj sposobu Goku :>?

Shapp.
July 10, 2007, 04:23 AM
Shapp. masz problemy z odróżnianiem płci? Może spróbuj sposobu Goku :>?

A mogę wyprobwać na Foxym?*____* >D

Tak szczerze to płeć jest nieobowiązkowa,nie?o_o

GrayFoxx
July 10, 2007, 08:34 AM
ekhm... :s

Acalia
July 10, 2007, 08:45 AM
Sexual Harassment...

Reese
July 10, 2007, 01:32 PM

Buhahahahahaha:ginbo uwazaj na siebie bo shappi ma na ciebie chętke :p

GrayFoxx
July 13, 2007, 07:20 AM
Dziś ukończyłem 18 lat!

Impreza, impreza... :beer

Acalia
July 13, 2007, 07:54 AM
Wszystkiego najlepszego Foxxy!! Jesteś teraz dorosły, od teraz mogą cię wsadzić za molestowanie nieletnich :D!!

Dzisiaj dostałam wiadomość, że dostałam się na Uniwersytet Gdański :) (ale to dopiero początek wyników rekrutacji ^^)

GrayFoxx
July 13, 2007, 08:21 AM
Tak jestem dorosły!

Gratulacje Aca-chan!

A jeśli chodzi o te molestowanie to, jeśli ktoś był tu molestowany, to ja i to w dodatku przez Schnappi :s

Shapp.
July 14, 2007, 09:35 AM
Buhahahahahaha:ginbo uwazaj na siebie bo shappi ma na ciebie chętke :p

Uważaj bo shappi przerzuci się na ciebie [;

Gratulacje Acalia-senpai!^^ Niewiele wiem o tej szkole ^^'' Są tam jakieś wydziały..?O_o

Systkiego naj,naj,naj Lisku! <hug>
Może i byłeś molestowany ale to ja mogę zadzwonić na niebieską/czerwoną/cholera wie linię i wpakować Cię na kilka lat do pierdla,hmmm?[; >D

edit,o.

Jezusmaryjo. o__o Mój DeiDei się zabił,nie!><
Nienawidzę Kishimoto >.>

GrayFoxx
July 14, 2007, 06:00 PM
Dziękuję wam bardzo :D

Schnappi, mam nadzieje że nie masz przy sobie żadnego telefonu :p

juUnior
July 15, 2007, 04:30 AM
Aj Naruto w ogóle zrobiło się nudne...
Nudniejsze od Blicza co jest już szczytem ~~"
Ale anime chyba przestaje oglądać...
Tak ciągnąć niemiłosiernie akcję, toż to pod karę Boską podchodzi...

Dzięki Bogu w Bleachu dają fajne fillery i utrzymują tempo normalnej akcji, inaczej byłoby strasznie...
Poza tym w Shippudenie jakaś dziwna jest kreska, niekształtna i taka jakaś od niechcenia... I muza do dupy; zbyt filmowa...
haha Acalia-senpai ja bym argumenty odwrotnie przytoczył :p <maniak mode on> kurcze, uwielbiam wielbić Naruto (mange) <maniak mode off>

Gorzka
July 20, 2007, 02:46 PM
juUnior BF wróciło XD a dosłowniej to BH XD ale jest stara ekipa i off top w komentarzach i nocki i wszyscy i w ogóle jest zajebioza jak zwykle xD wbijaj XD
http://www.nworld.webd.pl/heartbleach/news

wszystkich zapraszam:D

Shapp.
July 21, 2007, 02:53 AM
a szo to takiegoooo?O_o fanowski serwis o bleach?

szapkowe wrazenia z najnowszego czaptera naruto:

"sasuke dies!"
*___________________*
"sharingan power has used!"
T____________________T

w sumie do przewidzenia.
Lider jest fajny ^^

juUnior
July 22, 2007, 05:10 AM
Gorzka Szaraczek zapodawał mi już adres na gygy, ale już mnie to nie kręci.. znaczy, głownie nie jestem już maniakiem Bleach ;p No i z tego co zauważyłem, to z tej starej ekipy cosik mało tych osób :p Po prostu obczaiłem stronę, rejestrnąłem się i tyle :D

Chapter Naruto 363 rządzi! To, że Sasek przeżyje, to do przewidzenia, sharingan power heheheh xD Ale Lider Akatsuki aka Pain, niezłe imię :D I lady z Aka też niczego sobie :D

Acalia
July 28, 2007, 06:13 AM
Na temat dwóch ostatnich chapterów Naruto powiem tylko tyle:

TOBI NA PREZYDENTA!!!!!!!!!
:clap2:party :shakefist:headbang:dance:dance

A Pain jest... z subkultury młodzieżowej i tyle XD
Tyle sobie kolczyków i sznurków pozakładał, że pewnie sam się teraz rozkuć nie może... Zdeczka straszny... A Laska do niego nie pasuje...

Shapp.
July 28, 2007, 06:45 AM
Zarąbiste czapterki *____* wreszcie Kishi wziął się do roboty[;
No i znów spekulacje: jak myślicie czy Tobi czy Madara?o_O
a tak baj de łej,si ju za tydzień,wakacyje rlz.

juUnior
July 29, 2007, 05:43 AM
Acalia-senpai laska niby do Peina czy tam Paina faktycznie na pierwszy rzut oka nie pasuje, ale może z chakrakteru podoba: wyglądają na osoby które są opanowane póki co, i może oboje są sadystami <dosłownie, bardziej niż inni z Aka> xDxD

Mi się motyw z Tobim nie podobał z 364, ale jeśli mam być szczery, to po przeczytaniu chapterka spodobało mi się xD

No i znów spekulacje: jak myślicie czy Tobi czy Madara?o_O
Już nie ma spekulacji. W tłumaczeniu Iwanina, już poprawionym, jest notka na te,mat tej kwesti, i dali do zrozumienia, że Tobi tak naprawdę mówi o sobie jako o Uchiha Madara, jedynie czego nie można być pewnym to to, czy to robot, czy inne ciało, czy cuś, ale na pewno odnosi się to do Madary.. coś tego typu :p

Gorzka
July 31, 2007, 05:07 PM
Jak dla mnie zonk z tym Leaderem nad Leaderem obok Leadera Leaderki XD

i do tego jeszcze Tobi : ja się łudziłam że tam gość od Ramenu wyskoczy:P z mega planem: "Zagarnięcia monopolu na Ramen Shop'y na całym świecie"

Bosze a jak będzie że Sas z Itachim złączą siły przeciwko Tobi omg uber emo crap wyjdzie z tego:P mam nadzieje że już więcej Uchiha się nie pojawi tak jak to się mówi" takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" XD

Acalia
August 09, 2007, 05:20 PM
Coś cicho się tu zrobiło :(

Bosze a jak będzie że Sas z Itachim złączą siły przeciwko Tobi omg uber emo crap wyjdzie z tego:P mam nadzieje że już więcej Uchihasię nie pojawi tak jak to się mówi" takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" XD

A jak tak się stanie, Gorzka, nie masz życia... To niemożliwe, ale...nienienienienienie!!! Uber emo nie nie nie! 3 x nie dla Uchiha-emo-crap-storyline!

Właśnie obczaiłam nową serię - chyba najbardziej porąbane anime/manga jakie widziałam - Sayonara Zetsubo Sensei - totalna zrypa, grobowy humor i główny emo-bohater, który ciągle chce popełnić samobójstwo - jednym słowem... genialne :wtf

Na razie są 4 odcinki zsubowane, anime nadal wychodzi(5 odcinków), seria będzie liczyć 12. Opening(od 4 odc.) twisted na maxa...

Shapp.
August 10, 2007, 02:03 PM
Acalia,juz lece na youtube obczaic x3
wybiera sie ktos na doji? Ja będe x3 Gdyby nawet co to cospalyowicz Yoruichi.
Do niedzieli x3

Una
August 11, 2007, 02:07 PM
A widziałam dzisiaj te Sayonara Zetsubo Sensei pierwszy odcinek... Powiem krotko - odpał totalny... xDD

chyba najbardziej porąbane anime/manga jakie widziałamZgadzam sie w pełni x3

A moze ktoś domyśla się czego chce Itachi od Naruto?_?

Chciałam pojechac na Doji ale nie wyszło... ._.

Acalia
August 14, 2007, 05:27 AM
WITAJ UNA!!! Miło, że wpadłaś!!!
Sayonara Zetsubou Sensei jest boskie - 4 odcinek i dziewczynka od mailowania miażdżą!!
i Raito w 3 odcinku XD

Itachi hmm.. po prostu wpadł na klona ^^ ale jestem ciekawa jak to teraz się rozwinie, bo najwyraźniej Łasic coś wie, tylko nie chce powiedzieć :D

Una
August 14, 2007, 06:12 AM
Łasic coś wie powiadasz.... hmm... ciekawe co :3

A jak myślisz co się stanie z Ichigo i spólką?
Ja obstawiam, że bedzie zwiewawał ile sił w nogach zamiast walczyc z tym kolesiem...

juUnior
August 15, 2007, 04:41 AM
Co do Ichigo i Noitory, coś czuje że szykuje się walka pokroju Ichigo vs Zaraki, czyli początkowo przytłaczająca siła przeciniwka, później wewnętrzny świat Ichiego na power boosta,. i znów wygrywa. Szczyt szczytem nawiasem mówiąc byłby, jakby ten Noitora swojej formy nie mógł uwalniać, coś ala Zaraki <ale to żartuje bardziej ;p>

Una
August 15, 2007, 06:12 AM
Moim zdaniem Ichigo jest za bardzo wykończony aby z nim teraz walczyc może pózniej... Chociaż walka z Noitorą a'la Zaraki jest niezłym pomysłem x333

Teraz powinni wyjasnic co się dzieje z Renjim i Ishidą bo jakoś o nich dawno nie słyszelismy ^^

juUnior
August 15, 2007, 07:50 AM
No moim zdaniem też, Ichigo powinien albo uciec, albo będzie jakis twist historii, gdzie Ichigo zostaje złapany hehe^^

Odnośnie Ishidy i renji'ego.. Kubo zrobi źle, jeśli okaże się, że po tej walce Ichigo z Grimim oni dalej będą czekać na tego Apolla :x Mimo, że w mandze pare/naście minut walka ichiego z Grimim trwała, to jednak jakoś nie przemawia do mnie, że Ishida i renji byli by na tyle głupi, by czekac w tym pomieszczeniu, gdzie nie moga do ońca używać swoich zdolności, i czekać na unicestwienie <half-joke>

Una
August 15, 2007, 02:32 PM
No, mi też za bardzo nie wydaje sie żeby oni tak sobie czekali na ścięcie...
Na pewno Ishida coś dobrego wykombinuje :33

Shapp.
August 15, 2007, 03:11 PM
Mi tam sie zdaje,ze wreszcie pojawi sie Soul Society i wyciagnie ich stamtąd.

emtelka
August 22, 2007, 07:05 AM
witajcie :D

nie sadze zeby teraz pojawilo sie Soul Society, pewnie dopiero za jakies 15-20 chapterow

Acalia
August 22, 2007, 08:50 AM
Witamy XD!!

Hmm nie sądzę, żeby SS chciało maczać palce w akcji niesubordynowanych Shinigami, Quincy'iego i człowieka z mocą Pustego ~~"

Tutaj muszą wpaść Vizardowie i rozpędzić towarzystwo - wydaje mi się, że są troszkę silniejsi od ekipy z SS...
A wracając do spoilerów najnowszych rozdziałów: mała gromadka Ishidów i Renjich <3

juUnior
August 22, 2007, 01:42 PM
Witaj emtelka xD

Zgadzam się z Acalia-senpai, tutaj prędzej Vaizardy wpadna aniżeli shinigami z SS, to bardziej więcej niż pewne w moim odczuciu, inaczej główni bohaterowie powinni ulec zagładzie, albo Kubo przesadzi :x

Shapp.
August 23, 2007, 08:24 AM
Witojże nam emtelka x3 Obiecuję,że będe grzeczna na powitanie ^^

Taa...Wizardy ich ocalą i znów Ichigo będzie u kogoś trenował >.> To powtarzanie schematu mnie wkurza.
I oby tylko Rukia przeżya!;___;

juUnior
August 24, 2007, 10:32 AM
Rukia przeżyje, nie ma szans, aby umarła, w Bleachu nikt nie ginie, nawet 10-cio planowe postacie <oprócz jakiś hollowów ;p i mutantów> Nie to co Naruto <sesese ;p>

Nie mogę się doczekać chapterka Naruto!! xD

GrayFoxx
August 24, 2007, 10:43 AM
Jak na razie mam tylko chiński skan, szkoda że nic nie rozumiem :p

juUnior
August 24, 2007, 11:08 AM
hmm ja tych chińskich nigdy nie przeglądam, wkurza mnie to logo xDxDxD

Mimo to, tłumaczenie także oczekuje wraz z Rawką xD Inaczej nici zrozumienia, a szczerze: bez tłumaczenia można się cieszyć tylko z obrazków xDxD

Acalia
August 24, 2007, 03:35 PM
Zaczyna wracać moje lubienie Naruto XD

Poza tym Namikaze to prawie jak Kamikaze ^^ (ale o tym wszyscy wiedzieli od 5 lat :XD)

Patrząc po obrazkach RAWki Bleacha, to będzie jeden z najobrzydliwszych rozdziałów ever ;__; Poza tym ta komenda na wyzwolenie miecza 8... Pany pany...

Przerzucę się całkowicie na Gintamę XD

emtelka
August 24, 2007, 03:59 PM
wg mnie cieszenie sie z obrazkow to marna rozrywka ;)

nie moge sie doczekac kolejnego chaptera z Itachim i Sasuke!!!

Tytani
August 29, 2007, 09:58 AM
juUnior a ja tam mysle, ze niedlugo w Bleachu pojawia sie jakies trupy dobrych bohaterow, miejmy nadzieje, ze Chad bedzie jednym z nich ( wybaczcie jego fani )

Acalia no nie wiem czy sie juz sie da gorszy rozdzial zrobic niz poprzedni, chociaz ten co bedzie moze nie bedzie taki zly...moze

A tak to witam wszystkich rodakow, kurcze dopiero teraz sie dowiedzialam, ze tu na MH jest jakis temat dla PL

juUnior
August 29, 2007, 01:20 PM
wg mnie cieszenie sie z obrazkow to marna rozrywka
Eee tam :p Ja lubię się cieszyć z obrazków z [t]rawki xD xDxD

Tytani jak w Bleahcu ktoś z dobrych zginie, to zacznę chodzić na głowie :x :p :D

Co do chaptera Naruto, był wypas, ale o tym wszyscy wiedzą :p Co do Bleacha, ten Apollo mi sie coraz bardziej podoba buahaha xD

GrayFoxx
August 29, 2007, 07:50 PM
Witam wszystkich nowych na MH! :confetti (tak, trochę późno, ale co tam)

Co do Bleach'a, to niestety nie mam pojęcia co się tam dzieje. Ciągle tylko ściągam nowe rozdziały ale nie czytam.

Więc... może pogadamy trochę o Naruto, co? Albo o jakimś anime?

Reanimujmy ten Thread! :amuse

A tak przy okazji, co sądzicie o mojej nowej sygnaturce i avatarkach? (chyba mogę się trochę pochwalić, prawda?) :gigglebunny

Bax, your the man!!! :luv

Ooooo, już wiem, czy ktoś z was ogląda Kamen Rider??? Powiedzcie że wiecie o czym mówię, ne...? :p

Shapp.
August 30, 2007, 07:17 AM
Lisku,faza na KH?
Sygnaturka rlz,mru x3

emtelka
August 30, 2007, 12:13 PM
tez pochwalam sygnature z avatarem :tem

musze Cie GrayFoxx rozczarowac: nie wiem o co chodzi :(

Acalia
August 30, 2007, 03:13 PM
Foxxy, tytuł słyszałam, ale szczególnie się nie zgłębiałam - warto?
bax jest geniuszem x) sygnaturek, to samo OS.Hoshi ^^'...