sry vlado da` n`am fost p`aksa... acu` m`am trezit din mahmureala :P
true true :DQuote:
Originally Posted by billion bruce lees
Printable View
sry vlado da` n`am fost p`aksa... acu` m`am trezit din mahmureala :P
true true :DQuote:
Originally Posted by billion bruce lees
like..i cry when i remember those mountains, truly
when are u comin' to visit again?:P
next year, maybe summer. :tem
vlado, de ce esti asa tacut?! mai zii si tu ceva :D .... poate facem si noi niste lectii de romana sa-i invatam si p astia :D ce zici? suna interesant? :D
...suna interesant :D , pune-te pe treaba :d
moa... de unde sa incep ... ma mai gandesc io si maine cred k o sa postez cate ceva! :D sper sa aiba succes la public :P
eh , bagi si tu formule de adresare si cum se pronunta , uita-te la spaniola si la franceza ca sa vezi exemple.
aha...inteleg inteleg :D ... eeeh.... vad io :D
frate da tu traduci alea in romana doar ca sa le citesc eu =)) sau le pui si pe anime-club , manga anime , anime xg etc.? "))
Hai salutare. Ia te uita, Vlado, esti roman? Esti cumva acelasi Vlado cu Inane?
Tocmai ma gandeam daca ar fi cazul sa fac niste traduceri in romana pentru oaresce manga si mi-am zis sa vad daca-s avea vreun fel de public si-am dat peste topicul asta. :)
Isane , si da sunt roman , haha si tu esti roman? Mama ce chestie :D smecher rau de tot.
Nu prea e public , ca pe vremuri aveam si eu un site anime-ro si aveam bleach si naruto cateva capitole traduse :D
www.anime-club.ro , manga-anime.ro , anime-xg.ro singurele site-uri adevarate anime-manga romaneste , a da si manga.ro , manga-anime e un cacat de site sincer asa ca nu te duce pe acolo :D
Aha, mersi de recomandari. N-am prea avut de a face cu fanii romani de manga pana acum.
saluti toti!
lol my romanian is bad :(
umm romani mai traieste careva pe aici ? ROMANIA TREZESTE-TE! lol ..... mda am murit cu toNtzii T_T