Not a member? Register now!
Announcements
Celebrate MH's birthday and the RETURN OF MANGA!! Start downloading, translating and scanlating manga HERE - legally!
Like us on Facebook, Follow us on Twitter! Celebrate another year of MH and check out our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga: (4/7/14 - 4/13/14).
Site News: Check out our new sections: Nisekoi and Kingdom
Events: Nominate and vote for the winners in the Seinen Awards!
Translations: Gintama 490 by Bomber D Rufi

Search:

Type: Posts; User: BlackDX_knight; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Ooo, aku tau Kulim. Bandar membangun, byk kilang apetah tu kan? Member aku name Syawal ngan Balqis orang situ gak. Byk gak dengar diorang membanggakan diri dengan Kulim tuh.




    Ek eleee... satu...
  2. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    ko orang Kedah ek?:amuse

    @aftermath - ko ade maen game Suzumiya haruhi no tomodoi tak? aku tgk preview die cam amat best. dalam game tu ko buat game, pastu bile dah siap, ko bleh main game tuh....
  3. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Tak sampai RM300 gak kot kat sini... tak survey harga btol2 tapi rasenyer mmg pasti kurang 300..

    hooo~ byknyer kalah. Aku baget kali ni BN mng lagi byk sbb cam takde kes sgt.. terbalik rupenyer~~
  4. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    huurm~~ naru hodo... citer tuh best tu mmg best tau, tapi takde perkembangan la~~~ mengarut jer byk, aku pun naek tensen.
  5. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    huuuu~~~ cam best gak idea tuh :tem tapi camnepun dalam tahun depan aku akan beli printer gak, so InsyaAllah aku akan beli yang ade bleh scan skali ar. tapi lambat laie kot~

    FYI, Busou Renkin dah...
  6. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    ahaahaha~ satu majalah tu pun tebal die lebih kang ketebalan 3 jari manusia. sebulan ade 4, setahun ade 48, nak buat koleksi?? kene sewa satu kapal terbang kot! huah hah hah hah~ camne pun skang ni...
  7. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    urm~~~ ntah ler... Khamis mmg ade dah kot. Tapi aku mane pernah kuar hari khamis~ jadual aku pack giler hari tu, so aku cam xpenah kuar gak ar hari khamis.. Tapi tak silap aku mmg dah ade.

    Tapi...
  8. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    huah haaa~ b4 this ade gak orang mintak aku mengescan RAW, bukan tak bleh ar, tapi kan~~~~ :sweat

    1) Aku takdak scanner
    2) Kat WSJ tu aku baca dalam 4 citer je, so kewangan wise, cam rugi gak ar...
  9. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Lor~~ rasenyer cam dah lame aku kate aku gi maen snowboard.. Dah lame gak ar aku maen, start musim salji ri tu.. dah dekat 10 hari kot maen... Skang ni dah berjaya turun bukit dekat penuh gaya...
  10. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Errr.... Aku pernah! tadi ar, skang kaki aku kat atas kerusi. sejuk. kang bile aku letak kaki aku balik kire jejak kaki ke bumi Jepun balik ar~~~ :tem aku 留学生la~~ budak Malaysia yang blaja di Jepun....
  11. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    aftermath, walaupun idea ko tu agak bangang dan berbaur lucah, tapi mende tu tak dapat dilaksanakan pun ar~~~ rumet aku balik msia ar plak~~

    epul- kontatsu best giler~~~~ kat tempat aku ni takde...
  12. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    rasenyer dah lame dak Lekima tu tunjuk kat aku layout die buat ni.... Ingatkan dah tak jadi dah untuk dijadikan new face... jadi gak rupenyer... erm erm erm... nampak amat hebat...

    Aku sedang...
  13. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    oh, nak tanya korank skit, kat msia, ade kene ulang tahun tak? as in kalo cam fail 4 credit ke, kene ulang tahun balik... ade right? credit tu die bawak sampai final year la kirenyer ek?
  14. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    ^_^;;; berpuisi la plak
  15. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    sungguh senyap....
  16. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    mangai~~~ byk giler~ xde naik dah, byk tuh jer ler... itu pun dah berlebih2 dah bagi aku.
    tapi yan g 130 000 tuh dah tolak yuran pesumer ar.



    Nero ke alcohol ke same je bagus bagi aku. tapi...
  17. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    hoooo~~ saje je la menyebok, aku dapat 130 000yen sebulan +-RM3500... ahahahaha~~~ :XD though aku still blaja laie, aku yang bagi ibu ayah aku duit skang ni~

    Terima kasih rakyat Malaysia~ aku akan...
  18. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    iyaaahhh!!!!!! bapak lame giler rasenyer aku tak masuk forum nih.. Takde sape rindu kat aku ker?? Aku baru abis exam, alhamdulillah takde repeat paper, malas nak ngadap buku dah nih. Skang ni kat...
  19. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    @ bax - Darou?? aku pun agak camtu gak. senang citernyer the grass always look greener on the other side ar. :s

    @ epul - :XD huuuu~~ btol le aku interpret tu tak? hahahha...nyway aku bercadang nak...
  20. [Complete] Re: Ai Kora (Love & Collage) by Inoue Kazurou

    ended????
  21. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    asal belaja lepas tu kerje part time? kalo dah "lepas tu", elok ar kerje full time je tak? kalo blaja sambil tu kerje part time OK gak...


    nyway, mmg ramai orang Jepun yang blaja pastu buat part...
  22. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    blaja siot~~~ exam dah dekat ni. walaupun aku tak bcadang nak balik msia time cuti spring ni, tapi aku takde ar plak terasa nak amek ujian ulangan time cuti...

    which brought up the question; mane...
  23. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    huuuuuuu~~~~ sume marah aku~~~ ^_^;;; tacing~ _|--|O

    addmath? bende tu aku tak pernah dapat bende lain selain A. tere tak aku? hahahah~~ ala, takde ar susah mane tak?as in kalo compare ngan bende...
  24. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    hoooo~~~ Aku pun exam minggu depan~ haprak tak bace ape nih~~~ _|--|O

    Don`t wish me luck, I need something other much more important.... motivation ( tgh mengumpul bola jiwa semangat~~~...
  25. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    fuwah~~~~ akhirnyer JUMP kuar balik.. aku dah tak ingat dah bleach aper sumer... esok aku kene gi bayar bil tepon rasenyer.. Bil tepon kat jepun ni sebulan dalam 120.. tuh pun aku kate kat orang...
  26. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    erm, kat jpn ni. Lepas mati sebab penyakit mati sebab bunuh diri paling ramai. 50000 setiap tahun ke camne tah, aku lupe. Tapi mati sebab kemalangan jln raya dalam 4000 setahun camtu jer la.

    9 feb...
  27. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    idak, pakai senjate btol ler~ cam GTA tuh~~ ade satu kes ni sorang mamat ni masuk gym pastu just tembak machine gun pom pom pom pom~ ( sorry sound effect lawak skit ):D pastu sorang laki ngan sorang...
  28. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    oh, kat jepun ni airgun perkara biasa. cam sumer orang ade satu kot. tapi senjata btol aku tatau lak mane diorang dapat. Yakuza ade je, hip hop ke, yang cam tokyo drift pun ade gak sebenarnyer. tapi...
  29. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    kes penculikan kanak2? ooooo... Kat Jepun ni lak makin menjadi kes jenayah bersenjata. Heh, time2 camni ar best kalo Kira tetibe je muncul~ heheheh~

    Hari ni aku ade ujian TOEIC, cam test English...
  30. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    ade je nodame special. Drama la cik adik oi. Ko tgk drama die? last skali diorang decide nak blaja abroad together rite? yang special ni die citer pasal nodame ngan chiaki kat France~

    ikuta toma...
  31. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Takde ar selalu... awek aku yang suke tgk, yang best2 die rekemen kat aku. bru kuar kat sini... hanazakari, yuukan club, tapi yang hachimitsu to clover best gak ar, woth watching la gak kot, tapi...
  32. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    yang ps2 nyer ade gak, tajuk die Suzumiya haruhi no tomadoi ( The confussion of Suzumiya Haruhi ). Kuar akhir bulan ni kat JPN. ps2 ade kan ko? just problem nak carik game bahase jepun kat msia jer...
  33. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    oh, dekat PSP. nak gak ke? sila la d/l ISO file die di pspiso.com ke memane. dkt 1g gak. chop, ko ade ke PSP pun in the first place?

    dedua game yang ko cakap tu aku tak maen. best ke? platform...
  34. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    @epul - haaaa, ko minat gak citer tu rupenyer. aku ade record citer tu.lawak giler siot. Aku tatau sgt pasal fansub bagi drama ni, tapi kalo tah miracle camne aku ter tau aku gitau ngko yer~~
  35. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    giler ar bax... PhD siot.. bidang yang aku pernah dgr dalam movie jer lak tuh~ kagum kagum

    kanak2 sungguh ko ye sushi...aku dah lame grad dari tgk wrestling, skang aku men game die jer, sbb game...
  36. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    adeh~~~~!! cam dah lambat giler, tapi congrats Sushi! masuk ler asrama penuh~ ape la sangat sekolah bestari, takat ade byk komputer jer... Ko masuk SBP ke MRSM, pastu gi la overseas~ timba pengalaman...
  37. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    @aftermath - betul ler~~~ ni jepun la weih~ kamon la~

    @azurel - alah, perkara biasa la buang masa tuh~~~ aku penah byk kali jer satu hari dok ngadap PS2... hari ni pun aku rase satu hari aku akan...
  38. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    huruf A!!!!
  39. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Ahaaa~~~ bersokong ngan jawapan tuh.. iye tak ye~

    Kat sini nak beli lembu idup sekor dalam 300 000 00.. ade la dalam RM800ribu~~

    Kitorang kat sini berkumpul reramai pastu semayang raya, pastu...
  40. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Urghh... Lame giler tak masuk tempat ni... natsukashi giler~ Sorry la guys, aku down skit sbb pekse aku baru nih~ :sad huuuu~~ maaa, camne pun OK jer kot~ atas markah purata, lepas campor report ngan...
  41. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    celake.... banyak la paper aku fail kali ni~~~ Argh~~~!!!

    Azurel, hajimemashite, yoroshiku
  42. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    erm, sudah tentula aku exam dalam bahase jepun... Pekse English pun dalam bahase jepun gak, bodo tak? kadang2 tu aku tak dapat jawab sebab aku blur ape soklan tuh nak... ( aku exam senin kang, so...
  43. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    pekse, pekse!! aaa... 確率。。電磁気。。物理。。 ape kejadah sumer ni~~~~ aaaaaaaa~~~~
  44. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    Kagum~~~ sok sok biler GTA atau FF12 dah kuar kang aku beli gak ar ps3... Time tu ko citer kat aku game2 yang best ape naa~
  45. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    waaaaaaaa.............ps3~~~ ko tgh men game aper?
  46. [Complete] Re: Ai Kora (Love & Collage) by Inoue Kazurou

    thanks!
  47. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    PSP kat Nagaoka ni dalam RM600, tuh dalam 1/2 tahun lepas... skang dah jadi RM400 kot. PS2 tatau, PS3 aaaa... RM1500 camtu gak agaknyer... NDS dalam RM300~600, tak ingat.. Sok sok aku pergi beli mix...
  48. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    @epul - yosh! Alaa, nak temankan camne je pun? cam sedih gak ar takde tenet kat umah... Aku memahami perasaan ngko... Sebab tenet kat umah aku pun selalu wat hal, pastu berbanding ngan tenet aku tgh...
  49. Poll: [Ongoing] Re: Suzumiya Haruhi no Yuutsu Discussion Thread

    thanks!
  50. Replies
    1,000
    Views
    71,681

    Re: Malay Thread v.4

    "Aku tak berminat terhadap manusia"

    Aku bace dah skit trans tuh.. giler ar semangat sesape yang translate... pergh~~ FYI ar, novel first die dalam bahase Jepun ade 303m/s.. Tak masuk gamba ngan...
Results 1 to 50 of 75
Page 1 of 2 1 2