Not a member? Register now!
Announcements
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (10/20/14 - 10/26/14).
Forum News: The nomination phase of the Community Awards 2014 is live! Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Translations: Gintama 516 (2) , Bleach 602 by BadKarma

Search:

Type: Posts; User: Az3r; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Poll: [Other] Re: Facebook VS. Twitter: Which One Do you Like Best ?

    I have both. Facebook's for my school and college friends (but not for anybody from work), and Twitter's just for news update. That's it. I don't think I like either one very much. It was just one of...
  2. Replies
    214
    Views
    26,735

    Poll: [Software] Re: The Web Browser Thread

    I've got Firefox 4 and Chrome installed at home. I mainly use 'Fox, Chrome only occassionally, if I want to. They're on par I think. Good speed, good features. I also tried Opera once, version 10 I...
  3. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    Gila, gak nyangka sudah lama juga gak kemari. Bung Obxist udah bikin grup baru lagi aja nih. Salam buat Bung takadanama, moga RHS makin sukses. Project HSDK bareng MRI udah hiatus, yah? Salam juga...
  4. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    Buset dah ini thread sepi bener. Udah pada gak betah ya?
    *yang posting juga sudah jarang online di sini...
  5. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    Halo semuanya. Udah lebaran neh jadi bela-belain mampir di mari. Selamat Lebaran yah, buat yang muslim, mohon maaf lahir bathin buat semuanya.
    Jarang gabung sekarang, soalnya OL nya seringnya cuma...
  6. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    Mana nih Bang Ichi?
  7. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    ^:D wei... gimana rasanya jadi scanlator?
  8. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: IndonesianThread v.2

    Kangen sama thread ini... jadi mampir dulu bentar. Pusing nih gara-gara skripsi jadi lama gak mampir. Btw, yang punya FB sharing dong...
  9. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Wah, lama gak mampir di sini ternyata banyak member baru di sini. Salam kenal buat semuanya deh. Pusing nih lihat Mangahelpers yang baru, navigasinya ribet banget. Yang dulu-dulu satu-dua klik udah...
  10. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Mau silaturahmi dulu dgn semua penghuni thread ini ah. Selamat hari raya Idul Fitri buat yg merayakan yah. Mohon maaf lahir bathin buat semuanya. Gue skrg ada di kampung. Sayangnya gak bisa ikut...
  11. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    I watched Identity last night. Still one of the powerful thrillers I've ever watched. I've watched this movie before but I had to watch it again to understand the movie fully. A highly recommended...
  12. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Banlieue 13 (District 13) is good. Just don't ask about the story, it's been done a lot before. Just cool actions and fights.
  13. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Wah, akang Bebek udah mau mudik. Gue juga deh, sama nih udah hampir setahun gak pulang. Mau nyari inspirasi baru di kampung halaman. Mudah-mudahan sih masih bisa online deh...
  14. Thread: First clean.

    by Az3r
    Replies
    9
    Views
    1,828

    Re: First clean.

    Good. Looks really good. :thumbs
  15. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Is this the movie you're looking for?
  16. Thread: First clean.

    by Az3r
    Replies
    9
    Views
    1,828

    Re: First clean.

    It looks nice and from my p.o.v, it's quite passable for MQ. You only need to fix the down-right border of the last panel. The original border's slanted, is it? Well, I'm no expert, but here's a...
  17. Replies
    22
    Views
    7,530

    [Shounen] Re: Inumaru Dashi by "Penguin-Kun"

    Got some free time last night, and done this:
    CLICK HERE

    Hope it's motivating enough for scanlators / translators. If not... oh, well. :D
  18. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Just saw Hellboy 2 last night. I'll say it was a great experience. It's 'lighter' than the previous movie, thus very pleasing to watch. This I didn't expected, because I found the first Hellboy movie...
  19. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Iya ada. Sori. Gak lihat nama bot-nya soalnya. Jadi malu...
  20. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Selamat Menunaikan Ibadah Puasa untuk semuanya yang ada di sini. Kayaknya lancar semua yah puasanya. Eh, ada yang tahu gak download Eyeshield 21 dari ch 80 sampe 199 di mana? Soalnya di Lurk juga gak...
  21. Replies
    22
    Views
    7,530

    [Shounen] Re: Inu Marudashi by "Penguin-Kun"

    The first thing comes to my mind when I see this is Crayon Shinchan. I hope this is not a ripoff, 'cause it seems hilarious. Well, need translation or scanlation to confirm that anyway. :D
  22. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    I think Angelina Jolie's perfect for the Catwoman part, if Mr. Nolan really intended to make the 3rd Batman with Catwoman in it. But I personally want to see Talia al Ghul, because we've seen Ra's al...
  23. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Salah satu sumber tankoubon raw ada di raw-manga.blogspot.com (kalo gak salah Katekin-nya Obxist dapet raw-nya di sini. Berhubung tankoubon itu satu jilid, rilisnya gak bareng. Itu kumpulan beberapa...
  24. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Finally, I get to watch Taken. And as I expected, this is one damn good movie. It starts with a bit of a drama but the rest of it is action packed, a thrilling action that is. A must watch movie, and...
  25. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Walaupun telat, selamat ultah yah, Bang Ichi! Semoga cepat dapat momongan! :D

    @Obxist: Gue support bebekhappy soal scan Captain Kidd, mantep tuh. :grin
  26. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Bagus... bagus... :p soalnya gue juga suka sih sama serial yang ini. Gue jarang baca yang genre romance sih. Sekalinya baca pasti ketemu yang ecchi atau harem. Eh ngomong-ngomong S.A.S. lagi vakum...
  27. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Kali aja... eheh:D

    Romance yah... Midnight Secretary udah baca? Atau coba aja browsing di Crazytje.be, rasanya banyak manga romance tuh di situ.
  28. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Heheh... baru jadian tuh... :D
  29. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Eh, si Obxist datang lagi. Gue juga ngerasain, Xist, sekitar dua minggu lalu monitor gue tiba-tiba mati trus keluar asap. Kaget gue langsung cabut steker. Takut aja kalo meledak... heheh... :D Untung...
  30. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Bijak? Masa, sih? Mudah-mudahan aja sih gak jadi... gue juga masih suka kok lihat animenya di tv.... Jujur gue bukan penggemar berat OP, tapi sayang aja kalau serial itu juga distop, soalnya gue juga...
  31. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    I get to watch Wanted last night, and I have to say it's just an ordinary no brainer summer action movie. The plot is plain and no shocking twist (the Star Wars and the...
  32. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Selama masih ada fansubber sih gak usah kuatir lah. Mau OP, Bleach, Naruto, apa Death Note (gak rela bener lihat ini anime satu di-dub di Indonesia :darn), selama ada fansubber dan koneksi internet,...
  33. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    McAvoy? He's in the first Chronicles of Narnia as the faun, Mr. Tumnus. I think he's in the movie The Last King of Scotland too, playing as a doctor or something, never seen the movie before.
    [hr]...
  34. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    @Assymilum: Yup. Itu dia yang logo lumba-lumba. Coba aja baca satu.
    @Bang Ichi: Wah, Bang Ichi returns! Lama gak kelihatan. Iya nih jadi sepi lagi... gara-gara back to school kali yah?
  35. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Ada juga tuh manga yang original tapi translasinya rada ancur. Crayon Shinchan. Apa sih nama penerbitnya di Indonesia, gue lupa. Tapi ampun deh, gue sering gak ngeh sama dialognya. :darn
  36. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Anybody watched Wall-E? I've unconsciously made a promise to myself not to watch it and I don't know why. Is it any good?
    @Hollow Kurono: :D Don't worry about your friend. He's only have a different...
  37. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Kalo terbitan Elex kayaknya pakai raw tanko, deh. Mungkin yang mempengaruhi itu faktor editornya sama kertasnya yang buram abis.
  38. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    Watched "Never Back Down" last night. Feels good, 'cause there's not many martial arts movies this time around. The fighting style in the movie is mixed martial arts like in the UFC. The story is...
  39. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Gue sih gak suka lihat anime di tv sekarang. Mending yang fansub aja, lebih orisinil. Dulu-dulu waktu belum kenal fansub sebenarnya lumayan, tapi komplainnya gue dulu pas OP dan ED theme-nya berbagai...
  40. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    LOTR Extended Edition? Damn... I didn't even finish the original release version, gone asleep.... Anyway, I watched the Dark Knight again today. It's still awesome, although I got a little distracted...
  41. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    I saw the Dark Knight too.. last night. This movie is just too good I'm at the loss of word. it's pretty much everything people here said about the Dark Knight. A must watch movie. The only warning...
  42. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    'Kan pemadaman lagi jadi trend di Indonesia, tuh. Jadinya pengin ikutan aja kali, heheheh....
  43. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    That IMDB link was for Street Kings for goldb's post, not for Gone Baby Gone. Just pointing this so as not to cause misunderstanding. In another case, I need to watch Kungfu Panda soon! Too bad the...
  44. Thread: The Movie Thread!

    by Az3r
    Replies
    3,021
    Views
    161,794

    [Movies] Re: The Movie Thread!

    http://www.imdb.com/title/tt0421073/

    Like Vassili said, it's a good movie. You should watch it. :)

    Gone Baby Gone, another good stuff. Ben Affleck really did a good job for a first time...
  45. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Selamat gabung, Yoshikamaru! Dibetah-betahin aja, yah! :p Suka download raw... scanlator, nih?
  46. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Gue di South Borneo. Di ibukotanya, Banjarmasin tepatnya. Ada yang asalnya dari sini gak? :amuse
    Makanya gue bilang kalo pemadaman bergilir sih udah makanan sehari-hari (udah dari 3 tahun lalu kalo...
  47. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Kemaren gue kena giliran pemadaman lampu lagi.... dari jam 12 siang, baru nyala pas jam 18.30. Trus mati lagi dari sekitaran jam 5 pagi hari ini, kurang lebih satu setengah jam -an lah. Ampuun......
  48. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Kabur ke singapur? Ikuut!!! :p
  49. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Jadwal juga biasanya gak bisa dijadikan patokan, mbak. :(
  50. Replies
    2,002
    Views
    168,877

    Re: Indonesian Hang Out Thread v.2

    Kalo soal pemadaman listrik bergilir sih di Kalimantan bukan barang baru, deh. Udah dari tahun-tahun kemarin nih di sini, alasannya sih perawatan mesin lah, kesulitan bahan bakar lah. Kalo diesel...
Results 1 to 50 of 202
Page 1 of 5 1 2 3 4