Not a member? Register now!
Announcements
Manga returns! Catch up with the details. Enjoy downloading, translating, and scanlating manga HERE legally!
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (7/21/14 - 7/27/14).
Forum News: Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Translations: One Piece 753 by cnet128 , Bleach 589 (2) , Gintama 503 by Bomber D Rufi

Search:

Type: Posts; User: kenji_37; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    hmmm ade sesapa kat sini dah tengok cicakman>?
  2. Replies
    16
    Views
    7,927

    [Seinen] Re: Baka and Boing by Kobayashi Hiyoko

    this manga is serialize in young jump... is young jump a bimonthly manga or weekly manga?
  3. Replies
    16
    Views
    7,927

    [Seinen] Re: Baka and Boing by Kobayashi Hiyoko

    hmm intresting... but hopefully that girl is not dead....being in love with a spirit is not fun for a guy XD. well it doesnt make any diffrent for us, readers tho....
  4. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    apasal aku nampak banyak sangat quote...pening.....
  5. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    ah... dah lama tak singgah sini.... sejak MH lancarkan web version baru aku dah jadik malas nak post kat sini....
  6. Replies
    2,042
    Views
    399,542

    [Hangout] Re: History's Strongest Disciple Kenichi by Matsuena Syun

    hmm... glad that HSDK catching up to the releases.. but how many groups will do this weekly scans? I just hope that it wont be like naruto....
  7. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    tompang lalu.........
  8. Replies
    275
    Views
    37,479

    Sticky: Re: New Scanlator Membergroup!

    Hi Im one of the scanlator for Red Hawk. Ive been doing various series for the group, so I hope to get scanlator status here to expand my work. takadanama will vouch me here.
  9. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    asalamualaikum.... tumpang lalu...
  10. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    heh... dah lama aku tak datang sini.....aku tak layan sangat game, so takleh la nak borak panjang...NFS dengan fifa ade la skit skit...
  11. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    hmm aku tengok takde orang reply aku malas pulak nak wat double post.....

    KEDAH menang piala FA malam ni..... 2 piala dah dapat, tinggal piala malaysia je lagi....
  12. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    holiday kat mana? malaysia ke? kat sini kan murah skit dari melancong kat singapore...........
  13. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    wow... anak datuk mampu le nak tangung sendri. eh kat malaysia selain kinokuniya, kat mana lagi boleh dapat manga eh. japanese punya la.
  14. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    oho... ko punya bidang lain so aku pun tak tahu. hehe
  15. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    CCNA??? apa tu
  16. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    kira ada 2 bulan lagi la. term aku start awal bulan julai.T_T
  17. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    oh.... lewat jugak nak masuk U kat singapore....
  18. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    wah ko muda muda dah keje... aku dah cuti dah dekat sebulan.... takde benda nak dibuat...
  19. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    ko duduk rumah wat pe aftermath??
  20. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    aku bkn gi beli manga je....memacam lagi benda leh buat kat situ....
  21. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    bebas maksud aku bkn dari segi kewangan. dari segi sosial.....well kat malaysia manga seinen pun tak lepas tau. tensen aku.....
  22. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    kalo ko compare benda tu ngan singapore..... KL JAUH lebih murah tau....semua benda lagi murah. aku kalo nak masuk singapore, taknak pakai kereta.. tol, ngeri aku tengok punya mahal.....
  23. Replies
    667
    Views
    63,777

    Re: Malay Thread v.5

    ye la murah, tapi kat sana enviroment bebas skit....
  24. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    akula org last hantar kat sini.... hehehe..... sapa nak wat versi baru????
  25. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    yoho... sopam.... lg dua.............
  26. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    fuh sikit je lagi.... kenapa tak habiskan....
  27. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    40 min kira jauh tuh... kalau ko nak gi mana mana pun dari Singapore ke Malaysia kena lalu skudai.... Lebuh raya leh naik ikut situ...
  28. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    azurel.... U aku kat skudai.... kira dekat la jugak dengan Singapore...
  29. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    tahniah.... moga moga lulus la.... gi Indon lagi mahal....XD
  30. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    aku ada kat rumah la.... 2 bln lagi br aku gi UTM balik
  31. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    dah.... aku nak turun situ setiap minggu pun bleh... Bukan jauh sangat...
  32. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    aku blajar kat UTM ada pasport... leh la turun situ selalu tapi tak tahu nak gi mana....
  33. Replies
    84
    Views
    19,617

    [Shounen] Re: Hatsukoi Limited by Kawashita Mizuki - Discussion

    well, pirulito..... it seems that this manga is going towards the end..... well there are rumors about it but I still does not get the official statement....
  34. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    kalo kat sigapore apa yang best ah... aku nak gi melawat sana la....
  35. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ko tak gi mana mana ke azurel....
  36. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    haha.... balik rumah takde internet kot.... ke sibuk berdating sebab cuti...
  37. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    selalunya company swasta yg bg elaun.... kerajaan tak pernah dengar lagi..... tapi aku mara bagi elaun bila buat LI. tajaan mara.....
  38. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ye.... dalam kes aku. aku nak balon keja terus......
  39. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    haha.... ko tak amik LI ke shah???. kalo amik kat mana....
  40. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ahh.. aku habis exam esok... tak sabarnya... boleh la melepak sini jap. lgpun duit tungakan tajaan aku baru masuk. perh seronok loo....
  41. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    naik tu naik la jugak. sebab tu orang marah. bayangkan minyak naik 10 sen. harga makanan pun naik 10 sen. mana tak logik nya. tapi sesetengah je yang naikan harga. kat sini aku rasa masih still...
  42. Replies
    84
    Views
    19,617

    [Shounen] Re: Hatsukoi Limited by Kawashita Mizuki - Discussion

    you mean enomoto yuu... well I fogot the young mangaka name...

    pirulitokun, sorry for the bad quality, well, I didnt intend to scan it in the first place. just took 5 mins to clean each page.
    ...
  43. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ok la, tapi banyak boleh improve lagi. rambut tu kalau boleh burn lagi..... dan benda yang patut hitam tak nampak hitam.......

    hmm tak nampak ko buat thread pun kat Noizy, ko dah check email lo le...
  44. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    syah, ko pegi check email ko. diorang dah setuju nak terima ko.....


    ahh... final final final..... dah meluat aku dengar perkataan tu. tak sabar nak grad ni. 2 tahun lg......
  45. Replies
    512
    Views
    176,616

    [Seinen] Re: My Balls Discussion Thread

    wow.... I just say it and the other thing is the two chapter come out..... thanks.....
  46. Replies
    512
    Views
    176,616

    [Seinen] Re: My Balls Discussion Thread

    did anyone find raws chapter 17, and 18 yet? the attack on P2P users by ISPs in japan starting to take effect. oipe they find a way around this...
  47. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    epul....Mesti ko tengah enjoy sekarang, Ko nak buat apa lepas grad ni....
  48. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ooo... kira kena halau la kat USM. Kalau kat UTM boleh stay sampai sem depan. tapi kena bayar la harga bilik time cuti. kalau bilik aku RM4.00 sehari. single. aku selalu sewa 2-3 hari pastu baru...
  49. Replies
    84
    Views
    19,617

    [Shounen] Re: Hatsukoi Limited by Kawashita Mizuki - Discussion

    ahh I really want to see Kei and kusuda together...... Well, if they just being true to themselves.....


    do you guys ever do things like kusuda and the gang did in the latest chapter?
  50. Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    bagus la kalau macam tu. Aku check balik, exam aku habis 28 ni. tapi 1 minggu ada 4 exam.perhh...

    Bila ko nak balik rumah aftermath. lepas abis exam trus blah ke lepak dulu?
Results 1 to 50 of 77
Page 1 of 2 1 2