Not a member? Register now!
Announcements
Manga returns! Catch up with the details. Enjoy downloading, translating, and scanlating manga HERE legally!
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (7/21/14 - 7/27/14).
Forum News: Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Translations: One Piece 753 by cnet128 , Bleach 589 (2) , Gintama 503 by Bomber D Rufi

Search:

Type: Posts; User: Warrd; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,503

    Tobi panel Chapter 380 pg 12

    finally i have some free time. :darn
    i think the hair abit weird and feel free to comment :tem

    Normal
    http://img50.imageshack.us/img50/2510/tobimdspeg1.th.jpg
    ...
  2. Replies
    9
    Views
    2,783

    Re: // Naruto Manga Ch380 Pg17 \\

    smooth ^^ .. very nice
  3. Replies
    39
    Views
    4,982

    Re: [380] Cover, page 11, db-spread, ~Amaretti

    really nice :D
  4. Thread: Monk Zoro

    by Warrd
    Replies
    5
    Views
    2,093

    Monk Zoro

    http://img470.imageshack.us/img470/7264/zolo1copyrt6.th.jpg

    http://img470.imageshack.us/img470/7264/zolo1copyrt6.jpg
  5. Thread: Malay Thread v.4

    by Warrd
    Replies
    1,000
    Views
    72,396

    Re: Malay Thread v.4

    ape kabar sume, lame gak aku x masuk site ni huhu.
  6. Replies
    6
    Views
    1,259

    Re: Saruto tries a soft shade style !

    nice
  7. Replies
    3
    Views
    1,198

    Re: // Naruto Manga Ch367 Pg17 \\ *Coloring ^^,*

    a sweet choice , i like this
  8. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    hi, a'kum


    apa jadah , lesotho ntah ape negara aku pun x pernah dgr -,-

    malaysia menebus maruah kalah 4-0 ?
    :Haha :Haha :Haha :Haha
  9. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    Takde ape yg bole dibanggakan kat malaysia ni melainkan pusat hiburan :darn
    Orang pergi mesir sebab nak tgk pyramid,
    Orang pergi italy sebab nak tgk Colosseum,
    Orang dtg malaysia nak tgk "dataran...
  10. Re: Naruto [366] Cover Itachi + sasukes´sharingan panel [16-17]

    really really nice
  11. Replies
    1
    Views
    2,492

    Re: FairyTail Coloring :3

    nice ... i really like how u color lucy face :hearts
  12. Replies
    4
    Views
    1,047

    Re: (Another) 366 cover.

    that was nice
  13. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    Pagi
    prata ais krim ? mcm mane tu 1st time dgr ... mcm wafer ke ?

    prata kat jln kayu mmg sedap aku suke mkn kat sana
  14. Replies
    7
    Views
    2,534

    Re: // Pirates Mugiwara \\

    i wonder why the pic is not load? :blink
  15. Replies
    4
    Views
    1,650

    Re: Takahasi Ichiro's 10th Anniversary Treasure

    yeah babe she so sexy
  16. Replies
    18
    Views
    2,248

    Re: >366cover

    really nice
  17. Replies
    19
    Views
    5,732

    Re: 366:cover by ak46

    nice ... i like the background
  18. Replies
    7
    Views
    2,534

    Re: // Pirates Mugiwara \\

    no link , no picture
  19. Replies
    5
    Views
    1,666

    Re: today's forecast: heavy rain

    is that really ussop :blink
    nice man
  20. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    apo kabar sume ...
    sibuk sgt 2-3 ari ni, x dpt nak join :scry

    bax dah naik pangkat spam mesti kena kurang kalo x :closed
    tahniah bax :D

    puppet ko ada main game ape lagi .... ?
  21. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    bax cober line cemerlang :o :o

    tapi aku tumpang gembira la bax , sebab ko dah pilih az .... terjamin la makan minum ko lepas ni ... :p



    holic ngan ada beberapa lagi yg di scan secara rawak...
  22. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    masakan begini :shifty




    kalo x silap aku dorang dah kuarkan 2 kali minggu sebelum ni .. mungkin minggu ni derang cuti kot :headscratch
  23. Thread: Report Time

    by Warrd
    Replies
    5
    Views
    1,864

    Re: Report Time

    sexy coloring
  24. Replies
    8
    Views
    4,456

    Re: Sanji "The Hunter"

    i like
  25. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    kita mmg takde jodoh la... bila korang ada aku takde :crying :crying
    kita putus la, hanta i balik rumah bapak i :scry
  26. Replies
    19
    Views
    3,199

    Re: Chapter 193, page 6

    really nice
  27. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    tapi had limit 4 je bax :p



    pompan tua saham jatuh da :XD
  28. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    aku rase amar tgh tunggu saham dia meningkat naik lagi tu, tu sebab dia memilih :XD

    makin tua seseorang itu makin jatuh la saham nya ...
    kecuali makin tua seseorang itu makin penuh dan berisi...
  29. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    haha epul aku dah lvl 15 :bow

    tahan lapar je la bax gayanya :XD

    panjang sungguh puisi ko amar ... mcm mals nak baca hehe..

    oh http-tunnel ke :)

    eh aku baru prasan name aku dah tukar...
  30. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    aku dah kasi dah ...


    :notrust ntah la
  31. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    :eyeroll yeke


    epul ko ske sembang ?? kalo ske meh add ym aku ..

    I Tak minat sembang hal keje, skolah, U, assignment

    jgn jadi mcm bax tak pernah nak sembang :notrust
    nah amik ko bax...
  32. Replies
    512
    Views
    176,616

    [Seinen] Re: My Balls Discussion Thread

    thanks , been waiting for this :XD
  33. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    aw yg aku maksud kan adalah jauh berlainan :p jadi epol kalo ko kena cucuk dan menjerit kesakitan "awwww" adakah ko akan tergolong dlm kumpulan nyah ? :nana
    Geli tandanya sayang .. :jk

    soalan...
  34. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    itu la yg kita mahu kan.... tapi asal ko geli ? ape yg ko fikirkan ? :notrust
  35. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    tunnel aper yg ko ckp ni ? aku x jumpa ape2 info :(



    itu lak yg didagangkan :XD
  36. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    wakakka bax tadi aku search onian head ... nak tau ape result aku dpt ?

    http://img177.imageshack.us/img177/9995/onitest1ok2.th.gif...
  37. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    bkan problem teruk tapi dah sampai tahap kritikal ....

    mmg la ko x dgr org complain sebab bkan sume site down .. contoh aku cume tak dpt masuk sendpace , site nie, ngan media fire ... lain ok je ,...
  38. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    proxy80, ko ok ke bax ?
  39. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    w'salam... aku rase bkan ko sorang je mail.
    tapi kalo ko tak sempat baca highlight news kat web tmnet.. dia ckp ada wat upgrading apa tah
    mungkin akan alami ganguan utk roaming global.
    (Tapi aku...
  40. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    14 ke ? saya ni pun 14 tapi lahir blan 12 ... kak sushi ni single lagi ke ? ahaks


    Join ? aky yg tubuhkan kesatuan tu :XD
    [hr]
    alalalala ... asyik tade org jeh
  41. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    Alamak aku dha ter-biasa la,
    tapi member aku yg kat sabah yg dipanggil betina ,jantan xde paper pun :oh





    Kira saiz dia pun mcm manja ke ? :XD
  42. Replies
    4
    Views
    1,272

    Re: Lineart Chapter 365 Page 17

    what do you mean by dynamic lineart? and thanks for the tips
  43. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    uik amar ko masuk ISA ke ? ... tok dalang pengeboman di UK ?

    ha sushi sila jawab kalo ko baca ni ... kan laki kan kalo tgk pompan cun, seksi, gebu,lawa , dorang mesti terpikat, ghairah aka...
  44. Thread: Naruto 365 16-17

    by Warrd
    Replies
    4
    Views
    1,237

    Re: Naruto 365 16-17

    nice and smooth
  45. Replies
    5
    Views
    1,513

    Re: Sasuke Dark (ch361) by MX

    nice ... i really like your style
  46. Replies
    4
    Views
    1,272

    Re: Lineart Chapter 365 Page 17

    now u mention, no wonder i feel something wrong... thanks
  47. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    terasa i :paperbag
  48. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    sebab soalan priksa dia tanya pasal Movie jepun ngan korea :XD
  49. Thread: Malay Thread v.3

    by Warrd
    Replies
    1,002
    Views
    71,786

    Re: Malay Thread v.3

    apa yg nak diturunkan ? :headscratch



    malaysia mmg boleh ... wakaka (aku perli bkan puji) :nerve

    Kabo baik epull...
    ada org tak ni.. sunyi je :darn
  50. Replies
    4
    Views
    1,272

    Lineart Chapter 365 Page 17

    This is my 1st lineart , i hope to get comment or suggestion to improve :)

    http://img478.imageshack.us/img478/9800/itachipangq7.th.jpg
    *Warning, Very High Resolution*

    ...
Results 1 to 50 of 158
Page 1 of 4 1 2 3 4