Not a member? Register now!
Announcements
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (10/13/14 - 10/19/14).
Forum News: The nomination phase of the Community Awards 2014 is live! Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Translations: Gintama 515 (2)

Search:

Type: Posts; User: sushi; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    Assalamua'laikum...huhuhu, aku kat kml skang. Gila busy tapi ok ar. Hahahha, ko nak blanja aku sushi king? Ada RM0.3K tak at least tuh? Hhahaha, kenangan terindah!
  2. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    jantungku berdegup-degup. dalam masa kurang 3 jam SPM!!!! SPM!!!! SPM!!!! keluar. Masa exam pon tk seteruk ni. ARGHHHHHH!!!!! Memandangkan tempat ni da kena tinggal, aku nak kata, I'm scared! Nervous...
  3. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    ARGHHHHH....

    SIOT...hampeh.....baru 2 minggu exam rasa cam tak nak hidup dah....byk gila aku kantoi....

    hahhaha....sorry lama tak jenguk sbb super busy....tgh exam di saat yg genting lagi...
  4. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    wei, korang tau tak mana dpt suma volume manga ranma half???

    mangatraders tarik cun cun bila aku nak download
  5. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    muhahahahahah.....sushi lam sushi king [ lam mimpi ]

    pa kabo suma???? dah berbulan aku tak masuk sini...hahahh masih v.5 lagi.. busy argh hidup skang...

    epul, bax? pa jadi?? sapa ja yang...
  6. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    key...aku skang pon tgh cari lagu baguih tapi aku nak OST....

    yang aku tau...naruto, bleach yang besh...kalo pon tak suma...

    so people ada tak OST yang tahap awesome.....takyah bagi link pon...
  7. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    NSFW???? apa tuh????

    argh...tgh direct donlod tapi skang ni aku takda masa sgt... uber busy... ada at least 5 tugasan yang due dari esok sampailah bulan 4 nanti.... puh gila tak menang tangan...
  8. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    tak kisah lah....asalkan leh tgk n besh....

    HYD final n nodame baru lom tengok...ARGH....nak tengok....
  9. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    skarang dah MAC!!!!

    aku lom stat stadi lagi....

    somebody...bruskan otak aku ni.....

    kk... manga skarang aku tak sabar tunggu sena lawan ngan panther...

    pesallah minggu ni takda OP dahlah...
  10. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    bagus-bagus...ada member baru...

    slamat datangz Peculator.......hahah

    sperti besa... kena kenalkan diri

    biodata......
  11. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    huhuh...........

    hhahahah.....form 5 dah... gila....menakutkan. SPM tak lama gi....

    hari tuh dapat certificate [ puas hati]....aku jumpa PM....

    pesal sunyik smacam ja????
    [hr]
    nih dah...
  12. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    SLAMAT DATANG IMOTOCHAN

    di sini qwe ingin mengatakan....aku nagh packing baju...esok flight kol spoloh.....argh....byk kena touch up lagi tapi hrp2 sempat...

    hahahahhahahahahah [ tak gila lagi...
  13. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    wanted..... nanti ah aku tgk....tringin gak..

    bruce almighty dah tengok....tak brapa sgt
    [hr]
    arghhhhh....blom siap...isnin nak pergi ah....arghhhhh....ahhahahahhah


    tgh...
  14. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    tak pon morgan freeman...


    aku suka sora diorg....
    tuh yg carik...
  15. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    epul....ko jgn guna slalu sgt kedit kad tuh...naya....pakai tak trasa....alih2 dah 10 ribu tertunggak,....hampeh....
    [hr]
    ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    TENSEN.....banyak problem ngan...
  16. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    budak allrounder ni play hard study hard...bese argh

    aku nih ada potensi cuma aku buku teks pon tak pernah habis....geng aku ada gak yg siap katam 3 kali sblom stiap exam...ada lak tido memanjg...
  17. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    hhaha....aku model student???? nak lulus all subject pon baru 3 kali tu pon almost fail....

    kami ada inner school contest sapa pegi konvensyen...progres ok ok la....dgn nervous breakdown cukup...
  18. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    hahah....start sabtu ni memandangkan exam,....

    konvensyen kat KL konvensyen centre...psl alternative energy...kena wat prototaip suma....puh best gak ar tp takutnya tak siap....

    nasibla 5...
  19. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    ahaks...tu namanya dah lama tak dengar brita...

    time cuti bleh gaks tapi kalo aku merepek sorang diri maksudnya thread ni satu page satu post ja lah....

    takpa aku memang pandai...
  20. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    @Zero oihoho.....all the best kat exam ko....jgn kantoi cam aku tgh ni dah....

    @Epul...ko ni masa aku takda baru nak masuk.....tak aci btol lah...Lovely Complex dah try....okey ka? tak slow sgt?...
  21. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    memang best pon... dia ada content...

    hahah...kesian org kat overseas.....aku skarng nih tg tunggu diorang scanlate kalo tak, tak bebaco la aku....>>>NO MONEY

    ko maseh study???
  22. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    dari volume 1....?

    wei ko beli ka order
  23. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    argh....paper agama aku frust gila....

    herm...cubalah ada org scanlate chinmi n kotaro ok gak....
  24. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    MxO aku tak brapa nak minat....nampak cam slow smacam progress plus dia punya story entahlah....mendatar kot...
    [hr]
    aku gi blaja lu...
  25. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    manga....homebase aku skarang manga...malas nak tgk anime

    lama ka baru tak kisah asalkan best n completed
  26. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    herm....

    kay...ada tak crita best yang dah complete....apa2 genre
  27. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    herm...aku tak ambik tekno.... tadi paper 2 bio n paper 2 chem.... esok paper 1 sej and paper 1 agama....

    lom blaja lagi....malam ni cramming

    last paper aku tak ingat....face the day lah...
  28. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    Pein? sapa tu?

    kan Jiraiya dah mati....yang ngajo tuh sapa? toad sage tuh sendirik....

    tak sabar exam habis next week pastu bleh baca manga puas2.....chemistry aku hancus tadi
  29. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    itachi mati kena bunuh ngan sasuka ka?

    isk....aku lama tak baca....

    sasuka apa dah jadik? tolka naruto blajar skill baru?
  30. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    weih bukan kena kat mata ja ka....mata sharingan dia???

    tak nak kakashi mati >>> gorgeous guys shouldn't die....

    kay, itachi masih hidup????
  31. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    EST ... English in Science and Technology. Kira cam subjek science tulen lam bhs inggeris. Tak susah tapi nak dpt A1 tu tipis peluangnya [ takut ]

    hahhah...baru bangun baru nak blaja fizik....
  32. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    @epul ko yg takda waktu aku ada.....hahah....

    exam ari ni blh thn gak la >>> BM pemahaman [ aku punya esei mmg hancus ] tak lah buruk sgt. ok ok la...
    BI essay >>>> banyak merepek
    EST essay >>>...
  33. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    aku nak exam ko suruh aku baca komik.....

    cuti nanti la aku baca download dari mula sampai habih>>>kalau pc ada ruang n aku ada masa

    aku nak tengok shanks...
  34. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    cam tak best jadik kalo Hiruma takda....

    tapi aku hrp lah ada development antr Hiruma ngan Mamori >>> killing each other with passion

    skolah bz sesgt....lagi lagi bulan disember in ada...
  35. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    hahahahahha.....tak lama lagi school end. next week sem 2. argh gerenti waktu nak exam ja aku masuk sini.

    puh best ar cita es21 >>>> bagi aku lar. tak lama lagi habih rasanya.

    phae2y slamat...
  36. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    HOHOHO....


    SLAMAT HARI RAYA........YANG ZAHIR KA YANG BATIN KA HARAPLAH DIAMPUNKAN

    puh...last posa b'day aku.....hahahhah
  37. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    banyak gak duit ko bleh pi merayau....

    campuran aku........:P...ko ckp tu slh :C
  38. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    punchin tuh geng kat sini gak...lama menyepi gak...

    aku math tak berapa nak suka....

    usia bukan penghalang....tapi takdak money camna nak supot family? keja part time mana cukup duit...
    ...
  39. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    mak ai...jauh beribu batu....

    esok lagi sakit...ad math ngan math sehari...peh, gila nak pecah otak...

    cubalah si puchin ka epul ka ada mesti besh sbb ramai org..

    masa aku datg grenti camni...
  40. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    korang nih salam aku pon tak jawab...

    kenpalah time exam ja aku teringat nak mai sini...pelik [ baru habis exam chem and sej > X( < ]

    aku rasa kalau 5 tahun dari sekarang 20 grand tak...
  41. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    puh..lama giler tak masuk sini....epul, mana budak2 lama....muka-muka baru ja....

    pesal ko cakap pasal kawen? ko nak kawen dah???!

    k, aku datang skadar lama tak jumpa, kalo ada mood aku singgah...
  42. Replies
    668
    Views
    64,867

    Re: Malay Thread v.5

    huhuh....lama gak tak ckp ngan korg....

    2 minggu stengah aku kena exam. next week last minggu exam...argh....

    hahah

    gud luck carik keja

    bkn kat kl tuh susah nak nyimpan ka? tol sana tol...
  43. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    hohoh....SLAMAT HARI PROFESIONAL.....

    kita yg tak profesional nih tgk2 jelah. cuci mata...

    next week kamis, aku plak stat exam sem 1. 2 minggu sampai cuti....pastu enjoy
  44. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    cian korang suma final exam....myebbkn korg xleh lpk kat sini....

    tp XPA ASALKN FUTURE KRG SLAMMT
  45. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    hohoho...ngah wat homework

    sej tuh aku slalu tetrbelit fakta > krg studi ko

    gud luk kat korg yg tdh cramming
  46. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    hohoh

    yo...korang cpt2 la hbskan v nih....tggal ckt ja gi....aku ngah rilek nih...tuh yg dtg jap

    gud luck kat krg...

    exam aku aritu pat 5A 1G lagi 4 tuh bcde hohoho sej aku fel
    [hr]...
  47. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    woohooo :confetti bax dah tua....:occa kena la ko piki pasal ko dah tua nanti....

    nyway.... HAPPY BIRTHDAY....:yaha relaks relaks jugak busy3 ni....

    hohohoh

    esok last paper... physic
    ...
  48. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    wah....hebat gak kedah...baguih2, bangga aku...huhuhu

    aku tgh penat gila nih...esok ada pertandingan sajak n public speaking plus exam yg aku kena attend... next week pon busy gak....banyak btol...
  49. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    besh btul paper hari ni....otak blank jwb....

    sry lama tak msk...aku ngah exam skarang nih...sabtu nih baru habis....
  50. Thread: Malay Thread v.4

    by sushi
    Replies
    1,000
    Views
    73,160

    Re: Malay Thread v.4

    subjek yg skin aku alive semestinya bm....puh...sengsara....

    kalau tak pon ad mat sbb aku slalu slh phm...

    tapi masih blh hidup la
Results 1 to 50 of 218
Page 1 of 5 1 2 3 4