Not a member? Register now!
Announcements
Manga returns! Catch up with the details. Enjoy downloading, translating, and scanlating manga HERE legally!
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (7/7/14 - 7/13/14).
Forum News: Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Translations: Gintama 502 by kewl0210 , Bleach 588 (2)

Search:

Type: Posts; User: auxois12; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: This week (Roads 72-73-74-75) discussion and predictions

    I still cant download c74 since yesterday. always got error message at the MF page.
  2. Replies
    36
    Views
    4,949

    Re: World Youth - Chapter 52 discussion

    Yea, i agree with 10104. i think page 051 is missing as we dont know what happen to tsubasa?did the ball hit him? or just flew by him?

    By the way Shinji, thanks for the new links. YOU ROCK!!
  3. Replies
    36
    Views
    4,949

    Re: World Youth - Chapter 52 discussion

    well, thanks a lot with the chapter but i have problem downloading it, or is it just me??
  4. Replies
    531
    Views
    35,239

    Re: Captain Tsubasa scanlation discussion

    i really didnt expect that the match would end like that. from the start of the tournament, i had expect that nankatsu would win the game. for me,ending the match with a draw isnt the best conclusion...
  5. Replies
    531
    Views
    35,239

    Re: Captain Tsubasa scanlation discussion

    thanks shinji. i really appreciate your effort.

    @duzzz = the file is ok. i think u only downloaded half way. give it another try!!
  6. Replies
    1,001
    Views
    55,405

    Re: The Malay Hang Out Thread v.2

    @bax = Laaa, dia duk sane ke? sorry le. aku tatau la plak. kagum aku ngan ko. musti tinggi gile tahap sabar ko. tabikk......:p

    @syphoon = wohohoho, ade org baru. dgr la wahai syphoon bahwasanya...
  7. Replies
    1,001
    Views
    55,405

    Re: The Malay Hang Out Thread v.2

    memandangkan aku nak balik nih, gf ko tak balik ke Bax? aku kurang arif la psl bdk german nih.
    diorg cuti bile, aku pun tatau walaupun aku ade member kat german tuh.entah2, member aku kenal gf ko....
  8. Replies
    1,001
    Views
    55,405

    Re: The Malay Hang Out Thread v.2

    uiks, dah ade version 2 plak. punya la lama aku tak masuk, tetiba dah ade v2 plak. alamak aaiii, byk nye korang spamming sampai cepat gile dah 1000 post.

    wohohoho, aku dah takde pape dah skrg ni....
  9. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    uiks, en amar_kun oiii. ko x-mrsm tepen? hahaha, aku pun sama gak ko. aku pun sek kat mrsm tepen dulu. batch pkp-x. ahahah, ade je budak mrsm tepen ni merata-rata.
  10. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Alamak aiii, dah byk plak aku terlepas.


    oit bax, aku pun tgh layan C&C3 tapi aku tgk game tu dah mcm nak jadi starcraft la plak. tapi ok je. dulu aku pun layan game starcraft tu.

    Ingat budak...
  11. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    huyo, tahniah kpd bax!! cepat gile naik pangkat. sure ko nih worker yg diminati bos. congrats!



    hehehe.aku pun same la.bukan peminat durian. so, tak kisah kalo tak makan.
    kitorg kat oversea...
  12. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    hahaha, aku yg duk oversea skrg ni pun reti masak tu je laa. yg senang2 je. malas la nak masak yg complex2 nih. boleh je kalo nak masak, tp biasa la kat Ireland nih, mana nak cari semua rempah ratus....
  13. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Nampak benar ko lebih terer dr aku bab memasak ni bax!! siap bleh buat sushi nih. aku pun tak reti nak buat camne. masak kari tu senang je bg aku. dah biasa sgt buat tp kari aku best ye, bkn jadi...
  14. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Ape la korg nih? best gak kalo memasak nih! lagi best kalo ade org masak utk kite!! hehehe.
    aku dari tak reti memasak, kira ok la memasak dah skrg nih. tapi aku tatau la, bax lagi terer dari aku...
  15. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    wahahaha, dah bertambah org dlm thread nih. mcm makin best nampak....
    aku saje nak promo diri yg aku dah beli tiket balik Msia. yehehehe. Tak sabo aku nak mkn memcm bende bile balik nanti.

    ape...
  16. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Hahaha, sian ko azurel. aku kira bernasib baik la jugak. doktor tu mmg terang briefly tapi dia make sure yg aku ngan member aku yg join sekali tu paham. bab training camne nak check patient pun dia...
  17. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Wohohoho, aku bukan baru belajo medic nih. dah 3 thn pun. nak masuk thn 4 nih.aku tatau jawab soalan doktor tu sbb aku ade gak malas baca buku. baca pun sikit je. takat cukup nak jawab 2-3 patah. dia...
  18. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Haiyoooo, gile lama aku tak masuk thread nih. sibuk gile. tu sbb jarang gile masuk thread nih. kalo aku masuk MH pun, takat nak dload manga je. mmg penat laaa bile dah start clinical years nih. kalo...
  19. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Korg kene ingat belajar kat luar negara mmg best sbb rileks ngan boleh jejalan europe tapi cara hidup mmg lain la dgn malaysia. Dah Ireland asyik hujan memanjang.susah nak nampak matahari.tu yg jadi...
  20. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Hohoho. ade negara tertentu je mcm tu. aku hidup kat sini ok je. cukup je duit yg MARA kasi. siap bleh simpan lagi utk beli tiket balik malaysia tetiap tahun. :p
  21. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Hahaha. mmg rindu sesgt la masakan emak especially. kat sini makanan halal agak susah di cari. masak sendirik laaaaa. ade gak rasa mcm masakan malaysia. :smile-big
  22. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Aku dah duduk Ireland ni 3 thn. belajar medic. best la jugak tgk negara org ni tapi bosan gak sbb asyik tgk bende same. hehehehe
  23. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    Hehehe. betul tuh. aku skrg tgh belajar kat Europe (Ireland to be exact) and bile aku jejalan europe je, tak kisah la negara mane pun, musti aku jumpa org MELAYU. Malaysian pun ade gak. tapi asyik2...
  24. Thread: Malay Thread

    by auxois12
    Replies
    1,004
    Views
    53,949

    Re: The Malay Language

    uiks. tak tau plak ade forum utk malay sini. bagus betul. ade je melayu kat mane-mane. =p
Results 1 to 24 of 24