Not a member? Register now!
Announcements
Celebrate MH's birthday and the RETURN OF MANGA!! Start downloading, translating and scanlating manga HERE - legally!
Like us on Facebook, Follow us on Twitter! Celebrate another year of MH and check out our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga: (4/7/14 - 4/13/14).
Site News: Check out our new sections: Nisekoi and Kingdom
Events: Nominate and vote for the winners in the Seinen Awards!
Translations: Gintama 489 by kewl0210 , One Piece 744 by cnet128 , Naruto 672 by aegon-rokudo , Bleach 576 (2)
Thread Closed
Page 1 of 67 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 15 of 1001

Thread: Malay Thread v.4

  1. #1
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Malay Thread v.4

    Assalamualaikum wrh wbt!!!

    Selamat datang ke Thread Bahasa Melayu, versi keempat.

    Ini adalah post ke 4001!!

    p/s: bax, tlg taruk prefix "Hangout" kt thread ni bile kau online nanti.. aku lupe taruk, uhuhu..
    Last edited by amar_kun; October 01, 2007 at 06:31 PM.

  2. #2
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Waalaikumsalam wrh wbt..yay!!!! hmm...rasenye lbih dr 2 lah,sbb yg v.2 pon dah 1002..

  3. #3
    Registered User 初心者/ Shoshinsha / Beginner helping's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Country
    Australia
    Age
    26
    Gender
    Male
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    aku yg pertama mencapai thread ni hahaha

    so kau berape lame lagi kat leeds amar?

    and aftermath kau student gak ke?

    Edit - Oh tidak.....aku tertewas lagi.... kali ni aftermath lagi cepat dari aku...
    Last edited by helping; October 01, 2007 at 06:35 PM.
    We are living in an age of such extreme and the one who are not driven mad by it are not sane

  4. #4
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    helping,ko org 2nd arr.. heheh

    nama btol ke?.hafizul hadi ko?
    a'ahh..aku pon blajar kat 'over-sea' gak.. USM Penang..hehe :P
    Last edited by AfterMath; October 01, 2007 at 06:39 PM.

  5. #5
    Registered User 初心者/ Shoshinsha / Beginner helping's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Country
    Australia
    Age
    26
    Gender
    Male
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    kau post 1min lagi laju dari aku haha ...

    hmm name aku... rase pelik je kasih name online haha tapi tak kisah lah..
    Last edited by helping; October 05, 2007 at 05:38 AM.
    We are living in an age of such extreme and the one who are not driven mad by it are not sane

  6. #6
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    1 min lame tuh,klo sprint 100m,1 min dah bpe kilometer dah ko kne tgl hehe

  7. #7
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    mm.. kau ada add aku ke tadi helping? ada 2 org aa add aku tadi.. tak sure kau mana satu..

    aftermath, aku baru tego kau kt ym. kau bila nak sahur? aku dok masak sahur ni

  8. #8
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    kat sini dah pukul 8 dah,sahur apenye??? nk cari batal pose bley arr..hehe..
    nnti aku add ko,tapi aku jrg msk YM,malehh..

  9. #9
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    oo.. aku slalu ym.. itulah satu2 cara nak communicate dengan kawan2.. uhu

  10. #10
    Registered User 初心者/ Shoshinsha / Beginner helping's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Country
    Australia
    Age
    26
    Gender
    Male
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @amar - aku dah add kau tadi, aku punye yahoo email hunterx... so tu aku lah


    takpe takpe post ke 1000th kali ni aku akan cube dapat...tak kan tido selagi tak sampai 1000
    We are living in an age of such extreme and the one who are not driven mad by it are not sane

  11. #11
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    ahaha.. masuk yg ni dah 2 kali aku dapat no 1000. b4 this v1. masa v2 aku gi jalan2 london.. sedar2 dah bukak v3, ampeh btol budak2 ni.. uhuhu

    lambat lagi laaa kalo ko nak dpt post 1000.. mau makan 2 bulan gak.. uhu

  12. #12
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    haha..post byk2 bg cukup seribu

    aihh,kat sini japg pilihan raya campus..aku xtau nk undi spe..sume sme jer..

  13. #13
    Registered User 初心者/ Shoshinsha / Beginner helping's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Country
    Australia
    Age
    26
    Gender
    Male
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    pilihan raya campus... undilah Barisan National.....atau Pas... hahah :P

    campus aku pun akan ade pilihan raya dlm 2/3 minggu... tak tau pun nak unid sape.. penuh gan poster poster...
    We are living in an age of such extreme and the one who are not driven mad by it are not sane

  14. #14
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    ceh,ko igt general election ke?.huhuk

    ptotnye aku kne masuk bertanding,tapi TNC x bg,ktenye aku nih popular sgt,nnti lebih bkuasa dari die plak. hehe.
    Last edited by AfterMath; October 01, 2007 at 07:16 PM.

  15. #15
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    mm.. arini pilihanraya kampus kt msia eh? mm.. kawan aku suro buat undi rosak je.. tak pun jgn undi.. dia kata dua2 pihak pun sama je rosak.. uhu

    kalo kt leeds ni sikit je melayu.. so main tolak2 je sape nak jadi pres msian society.. ada org nak tolak aku, tp aku sempat mengelak penuh macho cam Neo dalam matrix.. uhuhu


    helping, kau add aku bile? tak nampak pun kau add aku ym.. aku dok chat ngn aftermath kt ym ni..
    Last edited by amar_kun; October 01, 2007 at 07:23 PM. Reason: Automerged Doublepost

Thread Closed
Page 1 of 67 1 2 3 11 51 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts