Not a member? Register now!
Announcements
Like us on Facebook, follow us on Twitter! Celebrate another year with MH and read our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga (10/13/14 - 10/19/14).
Forum News: The nomination phase of the Community Awards 2014 is live! Visit new sections for Nisekoi and Kingdom!
Thread Closed
Page 17 of 67 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 241 to 255 of 1001

Thread: Malay Thread v.4

  1. #241
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member sushi's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ~my home sweet home~
    Country
    Malaysia
    Posts
    801
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    tapi aku suka pilates, yoga n line dancing.

    fun and very slimming. Kalau aerobic tak minat sangat sbb boring

    A white rose for one's true love

  2. #242
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    sushi ko pon ader migrain? ni leh wat kelab migrain ni..haha...pilates tu mende ek?

    psl sport tu..aku main volleyball...tu pon baru start kt cni...mase 1st year n 2nd yr dlu..tiap kali klas PE jer..mesti main volleyball...orang kt cni terer main volleyball..ader skali tu..ktorang main ngan dak pompuan russia..tu pon kalah..huhuhu

  3. #243
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member sushi's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ~my home sweet home~
    Country
    Malaysia
    Posts
    801
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    pilates tuh lebih kurang ngan yoga tapi tetap ada perbezaan cuma aku ja tak reti nak explain ...

    makin la ko tinggi kalau main volleyball......brapa tinggi ko punchin??

    nak wat club migrain tuh suka ati ko lah....sekarang ni aku tengan suffering minor migrain...

    takut gak kalau dia meneruk.

    bila ko start migrain punchin??

    A white rose for one's true love

  4. #244
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @sushi- ko study kuat sangat sampai migrain ke?

    Isnin ni aku ade assignment kena hantar, lepas tu ade final exam plak tu hari isnin ni..... silap haribulan aku pn boleh migrain......

  5. #245
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    tinggi aku average jer...tp bole la survive kt game tu..huhu

    aku pon xtau bile aku start...mase kecik2 dlu ayah aku ader gak kate aku ader migrain..aku ingat mende tu penin biase jer..so wat x ksh jer la..tp bile da amik medic ni..baru tau ciri2 migrain..kire aku diagnose sendri la..haha

    epul...ko ni mmg x abis2 ngan assig ko ek...nway gud luck exam isnin nnt..bnyk mase lg nih..bole bc bnyk lg..hehe

  6. #246
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Banyak assignment ni bukan salah aku, tapi sumer salah lecturer... wu.... sekarang tengah buat la ni....
    eh Punchin, selalu ke sakit migrain tu datang? ke bile ko tensen je migrain tu datang?

  7. #247
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    xde la slalu sgt..mase kecik dlu slalu gak..tp bile da besa ni kurang skit..aku da tau condition ape yg bole jadikn migrain tu dtg..so kire bole elak gak la...slalu kalo kene migrain aku tdo jer...pas bgn tdo slalu nye ilang la

  8. #248
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Aik, naper hari ni x dek orang masuk sini.... Korang sumer gi maner haah???
    Aku baru balik main bola lagi... (tengah2 nak final exam ni boleh lak gi main bola... ) Biasa ar tu kan, kalo time nak main, ade saje mase, kalo time nak belajo asyik sibuk je memanjang.... Betul x?

  9. #249
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member sushi's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ~my home sweet home~
    Country
    Malaysia
    Posts
    801
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    aku lama dah nak tanya nih...pesal thread kita nih 4 bintang ja??? yang lain 5 bintang atau takda langsung

    A white rose for one's true love

  10. #250
    Registered User 中級員 / Chuukyuuin / Member shahrizal85's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    somewhere I belong
    Country
    Malaysia
    Gender
    Male
    Posts
    153
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Eh, Epul, kita ni samalah. Final start minggu depan. bencinya. tapi, masih ada masa nak berbual dlm MH. haha... agaknya dah ketagih dgn manga.


  11. #251
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @sushi- entah la aku pn x tau la....... mungkin sebab orang vote thread kita ni empat bintang kot.... (aku dah vote tadi, aku bagi thread kita ni lima bintang.... )
    @shahrizal- aku rasa sumer public uni kat malaysia ni minggu exam start minggu depan. xpe2 pejam celik, pejam celik habis la exam tu nanti

  12. #252
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    alop..sume tgh bz ke ari ni...tgh study utk final exam? hehe aku nye sem exam bln 1 nnt..tp dlm bahase rusia..so..cmne pon kene start awal2la...xleh nk last2 min..huhu

  13. #253
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member sushi's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    ~my home sweet home~
    Country
    Malaysia
    Posts
    801
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    susah tak exam kat rusia or uk or mana luar negara???

    hahhaha..........napa bax tak masuk sini? lama gila tak nampak muka

    korang busy sangat tapi aku takut sangat

    next year 16 hahahha tua sangat rasa

    I want to stay 14 but dah 15 bosan aku

    A white rose for one's true love

  14. #254
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    kt rusia..aku xtau cmne nk kate..ktorang da dpt senarai soklan..tinggal kene wat skema jawapan jerla...tp bnyk la kene ingat...exam kt cni orally..so..examiner tu kadang2 leh tanyer soklan lain la..ikut ske ati die..tp yg best nyer...kalo jwb cm kureng skit..leh mntk die bg chance skit..mntk extra question ke..hehe

    bax bz la tu..bape ari die tngl keje ari tu..bax..ko msh gune krusi roda ke?

    sushi..kalo ko 16 thn da rase tua..apatah lg ktorang ni...huhu..tp sebenanyer best woo jd orang tua ni..hehe..kn korang..hehe

  15. #255
    Registered User 中級員 / Chuukyuuin / Member shahrizal85's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    somewhere I belong
    Country
    Malaysia
    Gender
    Male
    Posts
    153
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @sushi, tua ke 16 tahun? Saya dah 22. haha. lagi tua.

    @punchin, bestnye kat Rusia. Hanya test scr oral. Best kalau M'sia cam tu. Tengah study utk final. Tp masih ada satu assignment gi belum siap. Sakit kepala betul.


Thread Closed
Page 17 of 67 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts