Not a member? Register now!
Announcements
Celebrate MH's birthday and the RETURN OF MANGA!! Start downloading, translating and scanlating manga HERE - legally!
Like us on Facebook, Follow us on Twitter! Celebrate another year of MH and check out our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga: (4/7/14 - 4/13/14).
Site News: Check out our new sections: Nisekoi and Kingdom
Events: Nominate and vote for the winners in the Seinen Awards!
Translations: Gintama 490 by Bomber D Rufi , One Piece 744 by cnet128 , Bleach 576 by cnet128 , Naruto 672 by aegon-rokudo
Thread Closed
Page 4 of 67 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 46 to 60 of 1001

Thread: Malay Thread v.4

  1. #46
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @punchin - lebih krg g2 arr..aku pon xpsti sgt ngan motif dorg skg g2..
    Last edited by AfterMath; October 03, 2007 at 12:22 AM.

  2. #47
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    huhu..ape yg diorang perjuangkn? kebebasan bersuara mahasiswa? ader ape2 manifesto yg best2 ke? hmm..minat gak aku nk tgk cmne..xde sape2 upload kt youtube ke? haha

  3. #48
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    ntah la..aku pon xtaw ape yg dorg perjuangkan,yg aku taw,masing2 gile kuase..

  4. #49
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    salam.. ni ada satu blog entry pasal pilihanraya Kampus. mamat yg tulis blog ni ajak org2 lain boikot.. ahaha..

    http://studiomuslim.com/dari-penulis...l/#comment-293



    ai.. awal kau bangun, aftermath.. baru pkol 530 pagi.. uhuhu
    Last edited by amar_kun; October 02, 2007 at 05:32 PM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #50
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member AfterMath's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ipoh, Malaysia
    Country
    Malaysia
    Age
    27
    Gender
    Male
    Posts
    608
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    bese arr aku..tdo plak pas subuh td..hehe

  6. #51
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    slamat pagi sume! assalamualaikum!!

    aku baru lepas makan sahur.. kenyang lagi ni.. uuhuhu

  7. #52
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    amar...aku da bace link yg ko kasi tu..btol gak ape yg die tulis tu...kene tgk kt menifesto orang yg bertanding gak...same gak cm politik negarakite..

  8. #53
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    @punchin- test tu sumbang 10% untuk aku punya grade.. Dia sound awal pn ade la seminggu sebelum test tu...
    Pasal pilihanraya kampus ni... satu je aku nak cakap pasal group pro aspirasi ni berdasarkan pengalaman aku menjadi jawatankuasa pilihanraya ni... diorang ni kengkadang pakai cara kotor...

  9. #54
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    huh? cara kotor? cmne tu?

    amcm ko nyer test?

  10. #55
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    contoh cara kotor tu cemana epul? :S

  11. #56
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    x sangke lak pro aspirasi pon ader gune care kotor ek..huhu

  12. #57
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member amar_kun's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    on earth
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    808
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    mm.. aku lagi terkejut kalo pro aspirasi tak gune cara kotor.. uuhu.. mmg tabik laa kalo ada yg jenis tu.. coz mmg resource utk guna cara2 kotor mmg byk sangat..

  13. #58
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    hm... cara kotor tu... contohnya macam calon aspirasi tu akan dapat lebih skit dari universiti berbanding calon2 lain... Contohnya macam kat uni aku, walaupn x dek pro aspirasi ngan pembangkang, tapi ade calon favourite universiti yang dipilih oleh universiti. Untuk calon diorang ni, diorang suruh jawatankuasa hantar sms kepada student2 suruh undi calon diorang. Universiti sponsor la top up, bukan sikit banyak wooo.... Lagi satu, kalo ade calon2 diorang yang ade melanggar peraturan skit macam tampal poster kat tempat yang x dibenarkan, universiti buat x nampak je... lagi satu, ajk pilihanraya diwajibkan bagi full backing kat calon pilihan universiti dan tolong untuk popularkan dia dikalangan student.... itulah antara2 taktik2 yang diorang pakai.....

  14. #59
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member PUNCHin3110's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Country
    Russian Federation
    Gender
    Male
    Posts
    1,851
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    lor...mmg x adil sgt la..tp nape u pilih calon tu? gempak ke die? ke ader kepentingan ape2

  15. #60
    Registered User 英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member Epul's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The capital of Malaysia!
    Country
    Malaysia
    Age
    29
    Gender
    Male
    Posts
    1,858
    Post Thanks / Like

    Re: Malay Thread v.4

    Boleh kata student yang diorang pilih ni student yang banyak terlibat ngan aktiviti universiti dan biasa ngan cara MPP bekerja. Tujuan uni buat macam ni adalah untuk mengelakkan daripada MPP dibarisi oleh golongan yang tidak berkebolehan memimpin dan tidak biasa berurusan ngan universiti. Biasa nya, bebudak pilihan uni ni dipilih oleh barisan MPP terdahulu. MPP terdahulu scout student yang banyak terlibat ngan aktiviti universiti dan kononnya ade leadership skill.

Thread Closed
Page 4 of 67 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts