Not a member? Register now!
Announcements
Celebrate MH's birthday and the RETURN OF MANGA!! Start downloading, translating and scanlating manga HERE - legally!
Like us on Facebook, Follow us on Twitter! Celebrate another year of MH and check out our yearbook.
Manga News: Check out this week's new manga: (5/13/13 - 5/19/13)
Site News: Check out our new sections: Information Technology and Theater Lounge.
Events: Bleach Tournament has started! The results of Manga Awards 2012 is out, do check them too.
Translations: Bleach 538 by BadKarma , Gintama 446 by Bomber D Rufi
New Reply
Page 46 of 70 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1045

Thread: Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit!

Registered User 上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member noVaLue's Avatar
    Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Re: Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit!

Lasa ca o sa fie bataia anului... Natsu contra cel mai tare din parcare,... sa vedem ce a mai reuisit scriitorul sa creeze....

---------- Post added February 26, 2012 at 04:31 PM ---------- Previous post was February 25, 2012 at 08:36 PM ----------

Liar Game 149 -> http://www.mangareader.net/liar-game/149 , pentru cei ce sunt la zi cu animeul. Eu am avut alte chefuri in ultima vreme si nu l-am mai terminat ... tot la capitolul 30 am ramas... Doar ceva chef sa am... si-l voi termina, ma mai uit si la pokemon.

---------- Post added February 28, 2012 at 02:08 PM ---------- Previous post was February 26, 2012 at 04:31 PM ----------

Nobblese 225 -> http://www.mangareader.net/noblesse/225

Sper ca in 2012 sa fiti mai activi, ce vise frumoase am nu.. ?!

---------- Post added February 29, 2012 at 04:20 PM ---------- Previous post was February 28, 2012 at 02:08 PM ----------

One Piece 658 -> http://www.mangareader.net/one-piece/658
    Bleach 483 -> http://www.mangareader.net/bleach/483
    Naruto 576 -> http://www.mangareader.net/naruto/576

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------

Ceea ce pot sa spun despre capitolele naruto si bleach? Uite asta http://www.mangareader.net/naruto/576/20
    Code:
    No Signature, because it's one.

MangaHelper 有名人 / Yuumeijin / Celebrity matzik1212's Avatar
    Country
    Romania
    Post Thanks / Like

Re: Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit!

Buna Iuly

Da cum spuneam am gasit un job si sunt cam ocupata momentan . Eu o sa fiu activa mereu pe acest forum iti promit

Despre Naruto de saptamana asta . Ei bine mie mi-a placut capitolul , mi-a facut placere sa vad discutia dintre Sasuke si Itachi . Intr-adevar a fost un capitol mai lejer nu asa de exciting ca acum 2 sapt dar nu intotdeauna putem sa avem numai lupte si chestii amazing.

One piece de asemenea mi-a placut , de fapt toate 3 mi s-au parut destul de bune .
    Oh dar nu ma asteptam ca PH sa fie in starea aia din cauza luptei admiralilor desi si experimentul ala a afectat insula pana la un anumit punct IMO

La Bleach mi-a placut foarte mult ca bankai-ul lui Ichigo a ramas intact dupa atacul lui Ivan Ma apucasera emotiile putin vazand ce fata a facut Ivan

Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Din ceea ce cred eu, Ivan vrea sa ii fure lui Ichigo o bucata de plastilina, ma mir ca Quincii astia hibrizi folosesc incantatii. Ar fi aiurea sa fi si astia ca fullbringerii, dar sa poata sa fure puteri de la distanta. Ceea ce ar insemna ca ei omoara hollows doar ca sa aiba o masca mai zdravana... Dar la cum se vede nu sunt indeajuns in Hueco mundo, care sa le ofere asa multe puteri.

---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

One Piece se mentine, pe linia de plutire, pe cand celelalte doua nume celebre alterneaza.
    Code:

Country
    Romania
    Post Thanks / Like

La inceput cand Ivan a aparut pentru prima data am crezut ca o sa fie un fel de aliat a lui Ichigo si Ishida dar se pare ca e mana in mana cu ceilalti care l-au atacat pe Yamamoto.
    Sunt foarte curioasa sa vad urmatorul capitol , sper sa-i vedem in actiune pe ceilalti
    Hmm ma intreb daca or sa reuseasca sa-i fure bankai-ul lui Yamamoto . Din moment ce sunt mai multi ma gandeam ca daca folosesc toti chestia aia or sa reuseasca ?

Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Si ghiciti ce am zarit pe manga readers -> http://www.mangareader.net/1027-3926...chapter-1.html
    Code:

Country
    Romania
    Post Thanks / Like

Oh ce e asta , un pre-quel sau ceva ?

Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Cred ca e un One shot... un fel de incercare inainte de prima publicare...
    Code:

Country
    Romania
    Post Thanks / Like

Aham inteleg . Si ai terminat Liar Game , esti update ?
    Eu inca nu , sper sa am timp in curand .

Registered User 下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
    Country
    Romania
    Post Thanks / Like

oho,am gasit ceva interesant :d,salutare,alex ma numesc
    one piece a fost prea blana,deja 4 capirole in PH si avem atat de multe,nu prea inteleg comunitatea din sectiunea de one piece ,normal ca fiecare cu parerile lor dar unele sunt cum sa le zic "mofturi") ,naruto si blech nu mai citesc..

10. Like 1 Member(s) likes this post
    Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Bine ai venit Alex, sper ca o sa treci pe aici din cand in cand. In ceea ce priveste capitolele, One piece se mentine si nu da semne de slabiciune. Naruto astept sa se termine cat mai repede si sa-i ia altu locu. Capitolul la Bleach, nu stiu ce sa zic, desi am observat ca exista o noua dimensiune(cum credeam inainte de a se confirma noul arc). In plus Kubo l-a facut ca cele spuse in interviu.

Quote Originally Posted by Kitty
    Aham inteleg . Si ai terminat Liar Game , esti update ?
    Eu inca nu , sper sa am timp in curand .
    Da sunt cu toate la zi In plus o sa ma uit sa vad ce e de capul lui 7 seeds
    Code:

Country
    Romania
    Post Thanks / Like

Buna Alex ! Ma bucur ca ti-ai gasit drumul pana aici .Sper sa te mai vedem pe aici .

Iuly avem un nou membru pe threadu-ul asta
    Si ma bucur pentru tine , eu simt ca nu mai fac fata sa termin Liar Game si Ai-Ren si Darker than Black Doamne m-am aglomerat cam rau , sa nu mai vorbesc de manga-urile pe care le urmaresc saptamnal : One Piece, Naruto , Bleach , Beelzebub , Reborn, Fairy Tail, si cele 3 manhwa-uri

Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Quote Originally Posted by matzik1212 View Post
    Iuly avem un nou membru pe threadu-ul asta
    Si ma bucur pentru tine , eu simt ca nu mai fac fata sa termin Liar Game si Ai-Ren si Darker than Black Doamne m-am aglomerat cam rau , sa nu mai vorbesc de manga-urile pe care le urmaresc saptamnal : One Piece, Naruto , Bleach , Beelzebub , Reborn, Fairy Tail, si cele 3 manhwa-uri
    # Membru nou, dar sa vedem cat timp rezista #

Inafara de Reborn si Ai-Ren, care inca nu m-am pus sa le incerc eu mai citesc Gamaran(care l-ai uitat sa-l specifici) + Freezing, vreau sa termin 7Ghost, Darker than Black, si inca nu m-am uitat peste 7 Seeds. In plus am multe de facut si nici un cheeeeeeeeeeeffffffffffffffffffff
    Macar ai weekend ul nu? , dar la ce ma gandesc eu cred ca il folosesti in alte scopuri
    Code:

Registered User 下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
    Country
    Romania
    Post Thanks / Like

)rezist,sper

saptamanal citesc one piece,toriko,beelzebub si imi doresc sa apara mai des capitolele din giant killing,trebuie sa continui sa citesc liar game si sa ma apuc de vagabond.

Country
    Romania
    Post Thanks / Like

Dap asta asa e , dar am o presimtire ca o sa reziste

Sakura vad ca e destul de ocupata , g0dzax creca ne-a parasit cu desavarsire , Bene e si el ocupat se pare *sigh..*
    Cat despre mine eu lucrez de luni pana sambata dar nu conteaza tot imi fac timp sa dau pe aici
    Si ce ai de facut ?

Quote Originally Posted by Lutzu View Post
    )rezist,sper

saptamanal citesc one piece,toriko,beelzebub si imi doresc sa apara mai des capitolele din giant killing,trebuie sa continui sa citesc liar game si sa ma apuc de vagabond.
    Hmm eu nu am incercat inca Toriko dar cred ca dupa ce imi termin ce am inceput o sa ma apuc de el . Am inteles ca e o manga care iti da mereu pofta de mancare
    Beelzebub e chiar o manga super tare , rad de ma prapadesc de fiecare data . AAA si apropo te-am vazut si pe forum-ul One Piece . Sper sa mai dai pe acolo sa ne impartasesti gandurile

Country
    Belgium
    Post Thanks / Like

Eu nu pot da vizite pe forumul ala, eu sunt doar cu critica, carcotas mare.... iar maga ul asta nu are nevoie de asa ceva...:P
    #La ce lucrez? hmm ... Ma iubesc singur ...
    Acum fiind serios, un proiect pt scoala ... si nu am nici un chef

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

Ah au iesit capitolele la Lier Game, Fairy Tail, Noblesse si The tower of God
    Code:

New Reply
Page 46 of 70 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 ... LastLast