Not a member? Register now!
Announcements
Like us on Facebook, follow us on Twitter!
Manga News: Check out this week's new manga (2/23/15 - 3/1/15).
! Visit the new forums for Tokyo Ghoul and The Gamer!
Forum News: Vote in the final phase of the Anime Awards 2014
New Reply
Results 1 to 4 of 4

Thread: I can't open any translation

  1. #1
    Registered User 初心者/ Shoshinsha / Beginner Callaghan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Country
    Italy
    Age
    26
    Gender
    Male
    Posts
    17
    Post Thanks / Like

    I can't open any translation

    when I click on the link of any translation it gives me a blank page. It doesn't work.
    Am I the only one experiencing the problem?

  2. Like 1 Member(s) likes this post
  3. #2
    Intl Translator 上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member Erinyes's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Country
    The Wall
    Gender
    Female
    Posts
    269
    Post Thanks / Like

    Re: I can't open any translation

    Same here, can't even open mine. Probably a temporary issue that will be fixed soon hopefully.

    "The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it. ", George Bernard Shaw.

  4. #3
    Scanlator 下級員 / Kakyuuin / Jr. Member Gradonil_Ral's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Country
    Winterfell
    Gender
    Male
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Re: I can't open any translation

    That is weird indeed. The translation previews are still viewable on the translator pages.

    I guess an admin must have been trying to improve something and ended up breaking the translation pages xP
    ONeoRa is always looking for interesting people to join our ranks.
    Visit our forum to apply: http://www.oneora.net

  5. #4
    Cosmic Inflation 有名人 / Yuumeijin / Celebrity Miyagi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Country
    Winterfell
    Age
    28
    Gender
    Male
    Posts
    4,783
    Post Thanks / Like

    Re: I can't open any translation

    I don't know what happened but we'll look into it.

    ---------- Post added December 07, 2014 at 10:59 AM ---------- Previous post was December 06, 2014 at 11:16 PM ----------

    It was a database corruption problem, everything works now.

  6. Thanks 1 Member(s) thanked this post
New Reply

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts