Malay Community v.5

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Heeeeelllloooooooooooooooooooooo!!!!
Anybody home????? -_-; pergh nampaknya dah lama gak x dek orang masuk sini......
weh aftermath, cepat masuk sini balik......imoto, zero, sushi... korang pn sama.. cepat masuk sini.. meriahkan balik thread ni......

"tak kan melayu hilang di dunia....." :p
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

oit..akhirnya terbalas gak post aku =.=' lme tol x nmpak ko epul..
amacm skang?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hahaha akhirnya ko masuk jugak sini aftermath.
Aku sihat je, macam biasa. Baru2 ni ade sibuk sikit, tu yang jarang masuk sini.. >_<
Anyway, aku baru2 ni ade beli gitar. So sekarang ni tengah dok layan main gitar je malam2 sebelum masuk tido :XD

Ko amacam aftermath? study camner? ke ko dah keje skrag?
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

blom g..ngah final skang..tgk result sem ni la, klo lepas bley grad, klo x kne extend lg ler.. :XD keje ko camne? masyuk ke duit poket dpt? bak skit :spaz

aku skang sambil2 ngah gila men game, perfect world.. tu yg mcm nk kantoi je sem nih..ahaha :XD
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Ape class main perfect world >.>

Aku dah beli FFXIII demo \o/
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

ape class ko ckp.. =.= best woo^^ grafik cun gle for pc mmo.. nmpak real siot..awek pon byk dlm tuh :XD hehe..
FFXIII tuh mmo gak ke?
bax, ko keje kat kl g ke? aritu bkn ke ko dpt job offer ko europe kan?

ahh..MH x bley wat system so sng nk check n access subscribe thread ke? leceh arr nk kne msk control panel and check subscribed thread bru bley msk sini. >.>
 
Last edited:

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

FFXIII bukan demo :3333333
Check youtube xD

Errr... system subscribe? >.> Bookmark je subscribe page tu? >.>
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

=.=' adess..bookmark je.. >.>
FFXIII dah kuar eh? aku xde ps3 la..xleh men uhhuhu.. :scry
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Problemnye takde saper nak code :p Tgh busy coding bende lain :p

Demo je. Dtg skali ngan FF7 Advent Children blu-ray.
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

ohh..demo je ke..igtkan dah kuar dah.. trailer game tu x silap aku kuar dkt 2 taun dah kan? tu yg aku igt dah kuar..
hmm..xsah la g2..
woit epul..post skali pastu ilang trus? -_-'
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

blom g..ngah final skang..tgk result sem ni la, klo lepas bley grad, klo x kne extend lg ler.. :XD keje ko camne? masyuk ke duit poket dpt? bak skit :spaz

aku skang sambil2 ngah gila men game, perfect world.. tu yg mcm nk kantoi je sem nih..ahaha :XD
-_-; Aku cadangkan ko kurangkan la.....study must come first man....
Daripada aku bagi ko duit gaji aku, lg baik aku bagi family aku.... :XD

Ape class main perfect world >.>

Aku dah beli FFXIII demo \o/
FFXIII demo!!!! Aku nak gak.....masalahnya x dek duit nak beli advent children blu ray

woit epul..post skali pastu ilang trus? -_-'
Gomenasai.... macam biasa, sibuk skit.... aku nyer masa nak online dh makin kurang... masa aku kena bahagikan main gitar, tengok anime, baca manga, main game, surfing ngan keje..... :p
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Hahah....

Epil, aku dah jadik mangsa ekonomi >.>
Kena berenti keje ;____; huhu

So... melepak la aku kejap >.> Sementara nak dpt keje baru ;____;
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

BETUL KE BAX?????
Wah kesian nye ko..... ko dapat pampasan ke x bax? ke dia lepas ko macam tu je.....?
Aku ni pn, tengah kat hujung tanduk je kat ofis..... -_-;
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Nope, x de pampasan ;____;
Mcm tu je la >.> Nak buat camne lagik =/

Ni pun.. tak tau la nak buat aper :s
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

x dek langsung ke? at least 2 months pay....?
wah... ko yang pekerja contoh pn kena layoff......
harap2 ko ade savings utk cover ko sebelum dapt keje lain......
ade member aku kena layoff gak, tapi company lain.... sekrang tengah keje kat McD sebelum dapat keje lain....
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

Heya korang, aku ada terpikir nak buat satu team khas Editing manga dalam bahasa ibunda kita.
So, what do you guys think?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

@peculator- cadangan ko tu memang bagus!! Yang problemnyer cumer nak carik market je la..... ^^

Hahhaha thread ni dah mati ke.......? ^^;
Weh sumer orang2 malaysia, meh datang sini balik!!!!!
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

@peculator- cadangan ko tu memang bagus!! Yang problemnyer cumer nak carik market je la..... ^^

Hahhaha thread ni dah mati ke.......? ^^;
Weh sumer orang2 malaysia, meh datang sini balik!!!!!
Ada pun orang reply.... ingatkan thread nie dah mati....
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hahaha thread ni tengah nyawa2 ikan......dah banyak kali dah pn jadik macam ni.... ^^; mane la pegi bebudak lain ni......
Ko dah start buat Edited Manga dalam BM ke Peculator? x silap aku dulu zero pn ade gak buat Edited Manga One Piece dalam BM.
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Aku hidup lagi >.> barely >.>;
 
Top