Malay Community v.5

harithnoark

Manga Editor
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
May 24, 2009
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Edited Manga untuk manga Bm online masih berjalan dan web untuk baca manga bm online pun ada
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Oh bagus2...keep up the good work! :thumbs
 

harithnoark

Manga Editor
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
May 24, 2009
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

rajin2 lah melawat ...
 
Last edited:

Azurel

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 9, 2007
Messages
1,334
Reaction score
12
Gender
Female
Country
Singapore
Re: Malay Thread v.5

Hello kepada smuer org2 baru. :D

ummm, dah brape lama aku tak masuk sini ni.. berbulan2 rasanye. hehe.


Fuyoooo ade lagi thread ni rupanya...........dah berzaman aku x masuk sini........XDXD
my thoughts exactly! dah brape lama ni pun masih version 5!!

salam

lama giler aku tak kat sini. sibuk gile.

weh bax ko keje kat mana skarang?

epul ko kat mana plak?

azurel, meh la lawat kitorng kat mesia.

sushi, ko turun laa kat kl, nanti aku belanja ko makan sushi king. ko skang dah abis spm kan? ko blajar matriks mana? ke dah masuk uni>?

+addendum

weh.. dah berhari2 aku post kat sini takde sape2 balas pon.. wahwahwah.. mmg dah mati agaknya thread ni.. hehe
haha, actually kan, esok aku nak ke KL. :P

Assalamua'laikum...huhuhu, aku kat kml skang. Gila busy tapi ok ar. Hahahha, ko nak blanja aku sushi king? Ada RM0.3K tak at least tuh? Hhahaha, kenangan terindah!
pegi msia mesti makan sushi!! :D apa khabar sushi? hehe
 

soDeq05

Manga Editor
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 3, 2008
Messages
567
Reaction score
976
Gender
Male
Country
Japan
Re: Malay Thread v.5

Thread ni da x hidup banyak bulan da ni :sweat Mana abihnya pegi orang ni? :huh Sunyinya... :(
 

harithnoark

Manga Editor
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
May 24, 2009
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

entah mana yang lain menghilang hahaha
 

soDeq05

Manga Editor
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 3, 2008
Messages
567
Reaction score
976
Gender
Male
Country
Japan
Re: Malay Thread v.5

haha yang lain semuanya busy ngan kehidupan agaknya.. :tem
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica

soDeq05

Manga Editor
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 3, 2008
Messages
567
Reaction score
976
Gender
Male
Country
Japan
Re: Malay Thread v.5

FFFUUU dah lama tk lepak kat sini... ada lagi thread ni rupanya...
haha :p mesti laa ada :p thread ni x kan di delete punya :eyeroll lepak lepak laa selalu haha ;)
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

haha :p mesti laa ada :p thread ni x kan di delete punya :eyeroll lepak lepak laa selalu haha ;)
Busy so tkleh nk lepak selalu...
 

soDeq05

Manga Editor
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 3, 2008
Messages
567
Reaction score
976
Gender
Male
Country
Japan

Azurel

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 9, 2007
Messages
1,334
Reaction score
12
Gender
Female
Country
Singapore
Re: Malay Thread v.5

salam smuer :) apa khabar~

baguslah ada yg nak scanlate/translate dlm bahasa melayu/inggeris. :D pada harithnoark, peculator & sodeq :super
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
815
Reaction score
22
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

haha, actually kan, esok aku nak ke KL. :P

pegi msia mesti makan sushi!! :D apa khabar sushi? hehe
azurel.. weh sori laaa aku jarang masuk forum ni, so aku tak perasan post ko yg ko nak turun kl tu.. :s ko pegi mana masa turun kl aritu? zoo negara? hehehe :D

azurel, ko keje sbg ape skrg? mesti ko keje sibuk gila macam aku ngn lain2 sampai tak sempat nak masuk forum, hehehe..


@sushi: weh ko dah abes matriks kan? ko masuk u mane? ums? kos ape?

@epul: weh ko keje kat mane daa.. aku duduk kat kl ni.. senang2 roger la kita gi lepak2..

@bax: ko idup lagi ke bax? nak keje audit tak? opis aku nak auditor.
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
What's up fellas?
Lama gile tak online kat sini fuuu ye la sejak aku dah quit jadi Manga Editor editor pegi keje carik rezeki....
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
815
Reaction score
22
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Ko keje ape peculator? translator ke?
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Ko keje ape peculator? translator ke?
Keje biasa² je, tapi aku dah quit jadi Manga Editor and aku bkn translator....
Baru nak belajar Japs...
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
815
Reaction score
22
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
oooooooooic....

ko stay area mana? kL?
 
Top