Malay Thread v.2

Status
Not open for further replies.

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
hoye.. first post!!

assalamualaikum all!!

welcome to malay language hang out thread, version 2!!

:confetti

edit
p/s: eh apesal first post ni takde cakap melayu langsung? semua english+arabic.. isk isk..
:sweat


 
Last edited:

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

waalaikumsalam....ko memang
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

huhuhu
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

at least aku masuk sblom bax
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

sushi, aku tengok ko dulu banyak pos kt eyeshield ngn op thread.. tp time tu aku tatau la plak yg ko ni org melayu pasal takde nampak bendera msia time tu.. pasal aku tak setkan bendera so aku takleh nak tengok bendera org..

tp lepas aku setkan bendera baru laa aku sedar ramai gaklee org melayu kt MH ni.. baru laa rasa best sket nak sembang.. heheh
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

bagus-bagus.....aku kena tido kol 2 camtu...so kejap ja lagi
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

oh yeke.. erm.. bagus2.. tido awal esok bangun awal gak.. aku pun nak kene masak utk dinner malam nih.. tak thaw ayam lagi nih.. masak kari je kot malam nih.. itu je yg paling senang nak masak..
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

ko tinggal ngan sapa kat sana?
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

ermm.. aku duduk kt hostel kt sini.. tp hostel sni macam apartment lah.. ada 6 single room en suite (en suit tu maksudnya dalam bilik ada bilik air ngn tandas) dan kitorang sumer kongsi satu dapur.

rumah aku ni 3 org budak melayu, 3 org lagi org bahrain.. okla pasal duduk sama2 muslim sumer.. so takde masalah laa nak kongsi fridge..

aku ada member yg terduduk ngn mat saleh.. mmg sakit jiwa lah.. dapur dia bersepah2 ngn tin arak and botol arak.. dah tu pompuan dok kluar masuk rumah ikut suke hati je.. mm.. mmg tak senonoh gakle omputeh2 yg muda2 ni.. kalo yg tua2 tu bagus sikit perangai..
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

gonorea
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

gonorea tu ape? yg aku tahu, yg aku blaja isnin lepas gonorrhea tu sejenis std... mmg takut gile laa bile tengok.. tanak ar kene.. lagi trok dari siphilis dowh..
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

x habis² spam lagi ke korang berdua nih?
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

????? bukan dia disebabkan oleh tukar pasangan ka???

wei ko medic bahagian mana?


nak wat camner
sumanya dimulakan oleh bax si raja spamming
 
Last edited:

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

std tu sexually transmitted disease.. so.. rasa2nya tukar2 pasangan tu salah satu sbb la kot.. tp seks bebas tu lagi tepat la utk menggambarkan kenape diorang dapat..

aku skarng medik bahagian umum lagi laa.. sume mende kene blaja.. nanti dah keje 3 tahun nanti baru leh apply semula nak buat specialist ke ape ke. insyaAllah

aku spam ni sbb terpengaruh ngn ko la bax.. ko jeles eh? heheheh :XD


ok dah pkol 2 pagi dah.. selamat tidur ye cik sushi.. esok jangan kantoi subuh, ok.. babai.. wassalam

aku nak gi masak lak.. kalo spam lama2 aku takot nanti bax ban aku.. hehe
 
Last edited:

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

heheh nampaknya ko pon lebih kurang gak ngan aku....

pas ni nak mayang isyak plak


wassalam
 
Last edited:

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

lerr.. ko nih.. mati aku ingat dah smayang.. nasib baik ko kt serawak... kalo kt uk, skarang ni masa2 dekat nak summer, pkol 1.30 dah subuh tau.. huhu
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

heheheh...rileks lah...dah,,,dah aku chow lu...babai...

assalamualaikum, makan elok-elok jangnan sampai tercekik takda bini nak tolong kat sana tuh

tercekik = choking
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

wkumsalam
 

auxois12

Registered User
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Mar 18, 2006
Messages
61
Reaction score
0
Age
36
Gender
Male
Country
Ireland
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

uiks, dah ade version 2 plak. punya la lama aku tak masuk, tetiba dah ade v2 plak. alamak aaiii, byk nye korang spamming sampai cepat gile dah 1000 post.

wohohoho, aku dah takde pape dah skrg ni. exam dah abis, quiz pun dah selesai. tinggal attachment ngan kelas je lagi. so tak yah risau pape.

yg penting, tak sampai 2 minggu lagi aku nak balik msia.hohohohoh....
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: The Malay Hang Out Thread v.2

Mmg diorang nih spam sampai x ingat dunia dah ari nih :XD
 
Status
Not open for further replies.
Top