Malay Thread v.4

Status
Not open for further replies.

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Assalamualaikum wrh wbt!!!

Selamat datang ke Thread Bahasa Melayu, versi keempat. :amuse

Ini adalah post ke 4001!!

p/s: bax, tlg taruk prefix "Hangout" kt thread ni bile kau online nanti.. aku lupe taruk, uhuhu..
 
Last edited:

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Waalaikumsalam wrh wbt..yay!!!! :XD hmm...rasenye lbih dr 2 lah,sbb yg v.2 pon dah 1002..
 

helping

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Aug 31, 2007
Messages
26
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Australia
Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

aku yg pertama mencapai thread ni hahaha :)

so kau berape lame lagi kat leeds amar?

and aftermath kau student gak ke?

Edit - Oh tidak.....aku tertewas lagi.... kali ni aftermath lagi cepat dari aku...
 
Last edited:

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
helping,ko org 2nd arr.. :pwned heheh

nama btol ke?.hafizul hadi :XD ko?
a'ahh..aku pon blajar kat 'over-sea' gak.. :XD USM Penang..hehe :P
 
Last edited:

helping

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Aug 31, 2007
Messages
26
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Australia
kau post 1min lagi laju dari aku haha ...

hmm name aku... rase pelik je kasih name online haha tapi tak kisah lah..
 
Last edited:

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
1 min lame tuh,klo sprint 100m,1 min dah bpe kilometer dah ko kne tgl :p hehe
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
mm.. kau ada add aku ke tadi helping? ada 2 org aa add aku tadi.. tak sure kau mana satu..

aftermath, aku baru tego kau kt ym. kau bila nak sahur? aku dok masak sahur ni
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
kat sini dah pukul 8 dah,sahur apenye??? :blink nk cari batal pose bley arr..hehe..
nnti aku add ko,tapi aku jrg msk YM,malehh.. :spaz
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
oo.. aku slalu ym.. itulah satu2 cara nak communicate dengan kawan2.. uhu
 

helping

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Aug 31, 2007
Messages
26
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Australia
@amar - aku dah add kau tadi, aku punye yahoo email hunterx... so tu aku lah


takpe takpe post ke 1000th kali ni aku akan cube dapat...tak kan tido selagi tak sampai 1000 :)
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
ahaha.. masuk yg ni dah 2 kali aku dapat no 1000. b4 this v1. masa v2 aku gi jalan2 london.. sedar2 dah bukak v3, ampeh btol budak2 ni.. uhuhu

lambat lagi laaa kalo ko nak dpt post 1000.. mau makan 2 bulan gak.. uhu
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
haha..post byk2 bg cukup seribu :XD

aihh,kat sini japg pilihan raya campus..aku xtau nk undi spe..sume sme jer..
 

helping

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Aug 31, 2007
Messages
26
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Australia
pilihan raya campus... undilah Barisan National.....atau Pas... hahah :P

campus aku pun akan ade pilihan raya dlm 2/3 minggu... tak tau pun nak unid sape.. penuh gan poster poster...
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
ceh,ko igt general election ke?.huhuk :mad

ptotnye aku kne masuk bertanding,tapi TNC x bg,ktenye aku nih popular sgt,nnti lebih bkuasa dari die plak. :XD hehe.
 
Last edited:

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
mm.. arini pilihanraya kampus kt msia eh? mm.. kawan aku suro buat undi rosak je.. tak pun jgn undi.. dia kata dua2 pihak pun sama je rosak.. uhu

kalo kt leeds ni sikit je melayu.. so main tolak2 je sape nak jadi pres msian society.. ada org nak tolak aku, tp aku sempat mengelak penuh macho cam Neo dalam matrix.. uhuhu


helping, kau add aku bile? tak nampak pun kau add aku ym.. aku dok chat ngn aftermath kt ym ni..
 
Last edited:

helping

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Aug 31, 2007
Messages
26
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Australia
hmm ok lah nak kene pegi sekarang, kau pun lagi 9 post dapat 100..

pastu tu manga ape kat avtar kau....

salam guys,
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
ahaha..tgk dlu arr..tgk spe yg ase bley wat keje,aku undi arr..tp besenye sume maleh wat keje..aihh..

helping,YM ko ape?.add aku.

avatar aku?..Suzumiya haruhi no yuutsu anime..
kawaii!!! :XD
 
Last edited:

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
undi rosakk weh undi rosak.. uhuhu

kalo tak undi aspirasi, undi pembangkang pihak HEM tau ke?
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
undi rhsia arr..tuh arr,mmg bajet nk undi pmbgkang jer..tapi mslahnye,pmbgkg yg mne 1 pon aku xtaw :p hahah
 

amar_kun

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jan 20, 2006
Messages
814
Reaction score
22
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
hahah.. payah jugaklaa kalau calon pun kau tatau sapa.. ahahha :XD
 
Status
Not open for further replies.
Top