Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit! | Page 5 | MangaHelpers

Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit!

Baka Taichou

MH Tsundere Senpai
有名人 / Yuumeijin / Celebrity
Reaction score
5,568
Country
Romania
Re: Romanian Thread

cooking corner ppfft lol xDDD

I'm feeling lazy today though

zax si eu sunt la fel
decat daca imediat ce ma trezesc ma gandesc la vis adica gen fac review in minte ca sa fiu sigura ca mi-l amintesc xDDD atunci tin minte

uneori cand ma trezesc noaptea intre vise daca imi place visul si mi se pare o idee buna de o poveste pt manga o notes[pe intuneric da am pix si caiet langa pat and such] ca apoi sa dezvolt cand nu mi-e prea lene xD

marfa! erm we're actually more into demons and shiz ...adica prietenele astea ale mele sunt cu wikka [wiki that] si imi tot spun faze si cestii

cat despre vazut fantome , not sure what it was ...da la 16 ani am patit o faza care ma speriat in asa hal incat n-am mai dormit 2 saptamani si dupa asta dormeam cu lumina aprinsa si venea mama si mi-o stingea ...da la 16 ani ....pnm... nu intru in etalii anyway abia acum 2 ani mi-a explicat ilink ce ar fi fost acea chestie.... wtvr

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------

finally! pagina 3 a threadului1!!!

benelori

The Hero MH Deserves
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Reaction score
10,774
Country
Romania

Nu pagina 6?

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

I'm feeling smokin and juicy...speaking of which...brb:smoke

:derp

g0dzax

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Reaction score
195
Country
Romania

sakura-aneki said:
uneori cand ma trezesc noaptea intre vise daca imi place visul si mi se pare o idee buna de o poveste pt manga o notes[pe intuneric da am pix si caiet langa pat and such] ca apoi sa dezvolt cand nu mi-e prea lene xD
LOL si eu fac la fel,tin langa mine un pix si un caiet in caz ca imi vine vreo inspiratie sau visez ceva ce ma inspira,numa` ca nu le notez pt manga ci pt random stories ca am in gand sa fac o carte si as avea unde sa o public.Din pacate insa,mai toate visele mele sunt horror asa ca de voi face acea carte va fi ceva gen sci-fi/horror/adventure,fiindca numai din astea visez.

si o faza ce am descoperit-o destul de recent : te culci noaptea sa zicem pe la 1-2 si pui ceasu sa sune la 8,dupa ce a sunat si teai trezit pui din nou sa sune la 9 si te culci imediat la loc(ceva gen te trezesti la 8,stai in pat,te uiti cateva secunde prin jur si pe urma te culci din nou),pe urma la 9 pui sa sune la 9 jumate sau la 10 etc...si faci rost de niste vise extrem de intense de zici sa sunt foarte reale,nu stiu de ce dar pe mine merge de fiecare data faza asta...
i love dreams fiindca ma transporta intr-o lume diferita,in care se intampla lucruri "supranaturale" si mai scap de viata obisnuita
though i hate dreams in which i free-fall(desi sunt foarte rare),fiindca de obicei ma trezesc pe parchet nu pe pat :fail

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

^^:o

Si eu asa fac...desi nu intentionat, doar pentru ca nu vreau sa ma trezesc...in intervalul acela scurt, am niste vise...hmm...cred ca intense e cuvantul potrivit, cum ai zis tu...experianta e intensa, aproape reala...faza cea mai buna e ca te trezesti, si esti in niste pozitii super duper comfortabile, dar ciudate:p

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

nici eu nu o fac intentionat :amuse , ma trezesc ceilalti membri ai familiei cand pleaca la servici,unul pe la 8,unul pe la 9-10 si tot asa nici eu nu vreau sa ma trezesc...asa am descoperit chestia asta , chiar,uitasem ca ma trezesc in niste pozitii ciudate

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

:tem...cel mai mult imi place cum imi sta capul pe perna...daca as putea gasi pozitii similare inainte sa adorm seara (bine, zilele astea dimineata) as dormi extra bine

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

Trebuie o pauza de la PC,devine extrem de enervant sa tot astept o saptamana pentru un chapter de 20 de pagini,ar trebui sa se strice pc-ul pentru vreo 2 luni si pe urma sa citesc manga caci asa nu e deloc placut sa astepti o saptamana ca sa citesti un chapter in cateva minute.

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

Trebuie o pauza de la PC,devine extrem de enervant sa tot astept o saptamana pentru un chapter de 20 de pagini,ar trebui sa se strice pc-ul pentru vreo 2 luni si pe urma sa citesc manga caci asa nu e deloc placut sa astepti o saptamana ca sa citesti un chapter in cateva minute.
Mai ales daca citesti si spoilere:p...cel mai bun remediu, insa e sa incepi noi lucruri sa citesti...daca te intereseaza sunt multe sectiuni aici pe MH unde se recomanda noi titluri...sau daca nu poti sa-ti recomand eu...numa ca nu stiu ce-ti place:?bunny

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

benelori said:
Mai ales daca citesti si spoilere
Niciodata nu citesc spoilerele fiindca imi cresc nerabdarea la niste inaltimi imposibile..

Pai imi plac mult Bleach si Naruto,desi in general nu imi plac Shounen,dar astea sunt speciale;One Piece nu s-a legat de mine.De-asemeni,mi-a placut mult Detective Conan si Death Note,misterioase,pline de cliffhangers si inteligente.Cam atat am citit eu lol.Deci daca mi-ai recomanda ceva in gen cele de mai sus ar fi perfect.

BTW,a plouat torential la mine,thunderstorms and whatever,acu iar e atmosfera de toamna.

ai practicat vreodata parkour/breakdance ? :XD

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

Niciodata nu citesc spoilerele fiindca imi cresc nerabdarea la niste inaltimi imposibile..

Pai imi plac mult Bleach si Naruto,desi in general nu imi plac Shounen,dar astea sunt speciale;One Piece nu s-a legat de mine.De-asemeni,mi-a placut mult Detective Conan si Death Note,misterioase,pline de cliffhangers si inteligente.Cam atat am citit eu lol.Deci daca mi-ai recomanda ceva in gen cele de mai sus ar fi perfect.

BTW,a plouat torential la mine,thunderstorms and whatever,acu iar e atmosfera de toamna.

ai practicat vreodata parkour/breakdance ? :XD
Pai cand era la voga in a opta:sweat....erau si trupe pe aici...dar nu m-am ocupat serios de el, ca a fost mai mult gimnastica...

Atmosfera de toamna?:o...dar e inca vara:crying...sau cel putin asa ar trebui

Manga...hmm...si ceva inteligent...pai ai putea incerca Bloody Monday, insa nu e la inaltimea lui Death Note...

Insa shounen bun mai exista...de exemplu FMA, Soul Eater, HSD Kenichi, sau Claymore...FMA si Claymore sunt chiar excelente as zice eu

Tot la shounen am putea pune si manga korean...The Breaker, Noblesse, Veritas fiind mai faimoase

Last edited:

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

Yeah,ar trebui sa fie vara,dar afara e noroi si nori peste tot si ploua si e complet aiurea :(.
Voi incerca FMA am vazut un episod la el si pare interesant,Soul Eater de-asemeni pare interesant din cate am vazut,voi incerca si Claymore.Thanks,macar acum o sa am o ocupatie.

Recent (pe la inceputul anului) am inceput si eu sa practic parkour si breakdance,desi pana acum nu am facut nici un progres real...mai mult ca o distractie,acum ma chinui sa invat front flip si tot nu reusesc,am deja vreo cateva zile de incercari si tot nu imi iese.. e greu sa faci de unul singur din tutoriale.Pot sa fac un front flip,insa aterizez cam jos si nu e bine :\

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

Yeah,ar trebui sa fie vara,dar afara e noroi si nori peste tot si ploua si e complet aiurea :(.
Voi incerca FMA am vazut un episod la el si pare interesant,Soul Eater de-asemeni pare interesant din cate am vazut,voi incerca si Claymore.Thanks,macar acum o sa am o ocupatie.

Recent (pe la inceputul anului) am inceput si eu sa practic parkour si breakdance,desi pana acum nu am facut nici un progres real...mai mult ca o distractie,acum ma chinui sa invat front flip si tot nu reusesc,am deja vreo cateva zile de incercari si tot nu imi iese.. e greu sa faci de unul singur din tutoriale.Pot sa fac un front flip,insa aterizez cam jos si nu e bine :\
Detenta trebuie exersata...daca nu sari destul de sus, no sa ai sanse sa o faci mai bine...deci forta in picioare...nu incerca sa faci flipul atacandu-l direct...fa si niste exercitii complementare ce vor intari picioarele, si iti vor da mai multa detenta etc...

Daca alegi FMA...manga si FMA Brotherhood sunt una si aceeasi chestie, deci daca vrei actiune mai faina, iti recomand anime-ul...animatia e superba...iar sub-ul e facut the Eclipse, care sunt destul the buni...
Iar Soul Eater...manga e mult mai bun acolo

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

Atunci voi merge pe anime la FMA si manga la Soul Eater.

Cat despre detenta..eu cred ca am suficienta forta in picioare pot sa sar destul de sus dar tehnica mea nu e una perfecta..nu reusesc sa ma rotesc destul de repede si sa imi aduc genunchii la piept,caci odata am strans ca un nebun genunchii la piept si mam invartit atat de tare ca am cazut in genunchi,pe fata deci cred ca sar destul de sus dar rotirea nu o am perfecta.De-asemeni,in momentul in care ar trebui sa imi intind picioarele pt aterizare,ei bine nu le pot intinde,parca imi sunt picioarele intepenite in pozitia aia..ma rog,sunt sigur ca in 2 saptamani voi reusi sa il fac complet.

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

Mai traiti fetelor?

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

Atunci voi merge pe anime la FMA si manga la Soul Eater.

Cat despre detenta..eu cred ca am suficienta forta in picioare pot sa sar destul de sus dar tehnica mea nu e una perfecta..nu reusesc sa ma rotesc destul de repede si sa imi aduc genunchii la piept,caci odata am strans ca un nebun genunchii la piept si mam invartit atat de tare ca am cazut in genunchi,pe fata deci cred ca sar destul de sus dar rotirea nu o am perfecta.De-asemeni,in momentul in care ar trebui sa imi intind picioarele pt aterizare,ei bine nu le pot intinde,parca imi sunt picioarele intepenite in pozitia aia..ma rog,sunt sigur ca in 2 saptamani voi reusi sa il fac complet.
Cum progresezi?

Baka Taichou

MH Tsundere Senpai
Reaction score
5,568
Country
Romania

traaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeessssssssssssscccccccccccccccccccccccccccc

benelori

The Hero MH Deserves
Reaction score
10,774
Country
Romania

traaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeessssssssssssscccccccccccccccccccccccccccc
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!

Si ce mai faci? Cum te trateaza viata? Tell me, tell me, AMAAAAAAZEEEEE MEEEEEE:nowei

Baka Taichou

MH Tsundere Senpai
Reaction score
5,568
Country
Romania

well I have nothing amazing to tell ... momentan sunt un pic stresata de niste faze care s-au intamplat pe siteul pe care sunt artist . si acum mai nou sunt artist pe inca un site called chloria si adminu de pe elidiun e admin si pe chloria si acum nush ce s-a tot intamplat in backstage ca mai tot stafful vechi a plecat si a adus multi de pe elidiun sa lucreze si aici @_@
at least he payed me for the drawing made 2 months ago :| si acum stau pe ganduri daca sa continui sau nu

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

benelori said:
Cum progresezi?

Acum imi iese aproape perfect,nu mai ramane decat sa exersez,plus ca am fost plecat pe la tara ceva timp si acolo fara pc si net a fost cam nasol,da te obisnuiesti repede.Nasol e ca te cam dor picioarele cand faci pe asfalt sau beton.

La manga m-am apucat sa ma uit doar la Soul Eater,nu prea am gasit FMA si in cele din urma am renunta si la Soul Eater in favoarea lu' nenea DragonBall lol.Nu am apucat sa citesc manga la DB,doar anime am vazut cand eram mai mic si tre sa zic ca e misto.

Baka Taichou

MH Tsundere Senpai
Reaction score
5,568
Country
Romania

am vazut seriile db de atatea ori incat acum ma plictiseste
era o vreme cand eram hyped over it....
overrated it myself Xd
this reminds me I sohuld catch up on naruto and bleach anime TAT forgot what episode I left at TAT

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania

Craaaaaaaaaaaap incepe scoala deja se simteeee...

only thing i'm gonna say about it : miercuri - fizica,info,mate,info,mate,mate :|

Noroc ca's de dimineata si am timp dupa-amiaza sa mai vad o manga/anime...in rest nu prea cred ca o sa am timp liber.

Cred ca am sa iau anime la DB,caci de la chapter 100 incolo peste tot gasesc manga de cea mai proasta calitate posibila(plus ca unele pagini is untranslated).