Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit! | Page 53 | MangaHelpers

Romanian Community - Drumurile noastre toate, se vor intâlni....pe MH! Bine ați venit!

g0dzax

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Reaction score
195
Country
Romania
LOL asta e cam ciudat...la mine au fost putini al naibii .

Krina29

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Reaction score
583
Country
Romania
Ce dead ii thread-u asta :faint Ce ati mai facut in ultima vreme? Eu am avut simulari si am luat 9.60 la romana si 10 la mate si is prima pe scoala :confetti in rest cum a fost tampenia asta cu scoala altfel am pierdut vremea si tot zic de o saptamana ca maine ma apuc sa fac variante la mate :lmao

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania
It's dead alright...

school is school.simularile vin saptamana care vine la mine.nu ma astept la note frumoase oricum,avand in vedere ca am lenevit toata vacanta si mi-am pierdut orice interes in scoala

avand in vedere vremea de toata "frumusetea" nu pot decat sa zica ca e boring...macar de acuma o sa fie mai cald,ocazii de iesit pe afara>la pc e plictiseala...

Krina29

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Reaction score
583
Country
Romania
Am o intrebare pt toti care trec pe aici: vi se pare profilul de stiintele naturii inferior profilului de mate info?

g0dzax

Registered User
Reaction score
195
Country
Romania
Se pare ca numai noi doi mai traim aicea...

profilele nu sunt diverse din motive nejustificate ; fiecare isi alege profilul avand o vaga idee la ce e bun si cam care i-ar fi meseria pe viitor ,in privinta asta daca esti la stiintele naturii presupun ca o sa dai la ...habar n-am,medicina sau ceva legat de stiintele naturii(LOL n-am nici o idee la ce ai putea da),plus ca nu stiu cam ce iesi de la profilul ala; profilul de mate-info prezinta avantajul informaticii (duh) si din informatica => destule meserii care sunt de viitor si salariul e avantajos...bine,in romania nu stiu exact,dar de obicei chiar si aici in ro programatorii castiga f bine; dpmdv cred ca ai mai multe avantaje daca esti la mate-info decat la stiintele naturii...informatica e mai de viitor.