Feedback SERIOUS layout problem

Status
Not open for further replies.

kanamechidori

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
362
Reaction score
217
Gender
Hidden
Country
United States
Something happened where instead of the different tabs for sections on top being laid out across, they're on top of each other.


The previous layout was
Website!Forums!Manga Database!Download Manga

But now it's

Website
Forums
Manga Database
Download Manga



And when I mouseover one of those it puts everything in the subsection over the main section.

When I try mousing over a sub section of Manga Database, it shows everything under download manga, and then the one below that...the only subheaders I can click on are under help.
 

Osso

Tech
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Tech
Joined
Nov 4, 2007
Messages
391
Reaction score
156
Gender
Male
Country
Italy
We updated the header but it should working on all the major browsers. What browser are you using ?
 

Nimloth

よろず屋 / Yorozuya
中級員 / Chuukyuuin / Member
Tech
Joined
Oct 4, 2007
Messages
198
Reaction score
60
Gender
Male
Country
Norway
try force reloading the CSS (shift + ctrl + R) in firefox. is it still bugged?
 

kanamechidori

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
362
Reaction score
217
Gender
Hidden
Country
United States
I use internet explorer because I like it more than firefox.

It's still glitched in ie.
 

Nimloth

よろず屋 / Yorozuya
中級員 / Chuukyuuin / Member
Tech
Joined
Oct 4, 2007
Messages
198
Reaction score
60
Gender
Male
Country
Norway

kanamechidori

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
362
Reaction score
217
Gender
Hidden
Country
United States
I have no idea.

It's the one that comes with windows 7, I don't know how to check which version I'm using.
 

Osso

Tech
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Tech
Joined
Nov 4, 2007
Messages
391
Reaction score
156
Gender
Male
Country
Italy
Internet Explorer has a compatibility view. It's worth a try. You can access it through the menu.
 

Nimloth

よろず屋 / Yorozuya
中級員 / Chuukyuuin / Member
Tech
Joined
Oct 4, 2007
Messages
198
Reaction score
60
Gender
Male
Country
Norway
I have no idea.

It's the one that comes with windows 7, I don't know how to check which version I'm using.
That's strange - it's the same version of IE that I use on my development computer to test things, and it works fine for me.

Perhaps you could try clearing all your cache and cookies and see if that resolves it.

Without a screenshot of your issue, and if you're running the same version of IE as me while I don't have the problem appear, there's not much I can do to identify the source of your problem.
 

jamm00

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Sep 27, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Canada

Yuki-Shadow

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Japan
In Firefox the same problem...
 

wolfery

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Mar 30, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Gender
Female
Country
Russian Federation
The same in firefox 2.0.0.20.
Shift + Ctrl + R didn't solve the problem.
 

Osso

Tech
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Tech
Joined
Nov 4, 2007
Messages
391
Reaction score
156
Gender
Male
Country
Italy
Indeed Firefox 2.0 will have problems rendering our css.
 

M3J

MH Senpai
神のごとし / Kami no Gotoshi / Godlike
Joined
Mar 2, 2009
Messages
46,758
Reaction score
15,952
Gender
Male
Country
Akatsuki
I have no idea.

It's the one that comes with windows 7, I don't know how to check which version I'm using.
Click on Help and go to About IE or About [name], you can check for the version. You can actually do this with most programs.
IE doesn't work with MH for some reason, though refreshing couple of times does help. Firefox 3 and later version works best with MH.
 
Last edited:

Osso

Tech
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Tech
Joined
Nov 4, 2007
Messages
391
Reaction score
156
Gender
Male
Country
Italy
I've pushed a fixed to display the menu partly right on firefox 2.
But for some reason when you hover a menu, the sub-menu doesn't display at the right position..


I am haveing the same problem

1: covers the Announcements section
2: IE 7 <-- i know its its not 8 but 8 kept crashing so i went back to 7
3: the menus are going over each other makeing hard to click on sub menus
images below shows how it looks on my end

http://img696.imageshack.us/img696/5342/mangah.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/581/submenus.jpg

any idea would be great thanks in advanced
I can see the search box and the button next to it aren't aligned. Going to look into it.


pushed the fix for ie7 ! That searchbox HAD to be aligned
 
Last edited:

jamm00

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Sep 27, 2009
Messages
2
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Canada
just a update the site is showing up fine again on IE7 thanks for all the hard work
 

kanamechidori

Registered User
上級員 / Jyoukuuin / Sr. Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
362
Reaction score
217
Gender
Hidden
Country
United States
The new header works, thanks.
 
Status
Not open for further replies.
Top