Recent content by sushi

  1. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 Assalamua'laikum...huhuhu, aku kat kml skang. Gila busy tapi ok ar. Hahahha, ko nak blanja aku sushi king? Ada RM0.3K tak at least tuh? Hhahaha, kenangan terindah!
  2. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 jantungku berdegup-degup. dalam masa kurang 3 jam SPM!!!! SPM!!!! SPM!!!! keluar. Masa exam pon tk seteruk ni. ARGHHHHHH!!!!! Memandangkan tempat ni da kena tinggal, aku nak kata, I'm scared! Nervous as only heaven makes me relax.
  3. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 ARGHHHHH.... SIOT...hampeh.....baru 2 minggu exam rasa cam tak nak hidup dah....byk gila aku kantoi.... hahhaha....sorry lama tak jenguk sbb super busy....tgh exam di saat yg genting lagi memilukan... kay lah...korang suma gud luck and all da best.. @bax??? ko sakit...
  4. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 wei, korang tau tak mana dpt suma volume manga ranma half??? mangatraders tarik cun cun bila aku nak download
  5. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 muhahahahahah.....sushi lam sushi king [ lam mimpi ] pa kabo suma???? dah berbulan aku tak masuk sini...hahahh masih v.5 lagi.. busy argh hidup skang... epul, bax? pa jadi?? sapa ja yang aktif...aku tak sempat nak go through thread lama ar... peculator alo....
  6. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 key...aku skang pon tgh cari lagu baguih tapi aku nak OST.... yang aku tau...naruto, bleach yang besh...kalo pon tak suma... so people ada tak OST yang tahap awesome.....takyah bagi link pon takpa asalkan ada title n sewaktu dengannya... woah....cuti tak lama lagi tapi...
  7. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 NSFW???? apa tuh???? argh...tgh direct donlod tapi skang ni aku takda masa sgt... uber busy... ada at least 5 tugasan yang due dari esok sampailah bulan 4 nanti.... puh gila tak menang tangan dahlah homework aku agak ketinggalan...MOCK 1 lepas cuti skolah ni...
  8. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 tak kisah lah....asalkan leh tgk n besh.... HYD final n nodame baru lom tengok...ARGH....nak tengok....
  9. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 skarang dah MAC!!!! aku lom stat stadi lagi.... somebody...bruskan otak aku ni..... kk... manga skarang aku tak sabar tunggu sena lawan ngan panther... pesallah minggu ni takda OP dahlah saat2 genting skarang nih... nodame cantabile live action ada sambungan...
  10. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 bagus-bagus...ada member baru... slamat datangz Peculator.......hahah sperti besa... kena kenalkan diri biodata......
  11. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 huhuh........... hhahahah.....form 5 dah... gila....menakutkan. SPM tak lama gi.... hari tuh dapat certificate [ puas hati]....aku jumpa PM.... pesal sunyik smacam ja???? [hr] nih dah sampai tahap terbengkalai....
  12. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 SLAMAT DATANG IMOTOCHAN di sini qwe ingin mengatakan....aku nagh packing baju...esok flight kol spoloh.....argh....byk kena touch up lagi tapi hrp2 sempat... hahahahhahahahahah [ tak gila lagi ] isnin check in...selasa reg n present prototaip [ first screening ] yg lps...
  13. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 wanted..... nanti ah aku tgk....tringin gak.. bruce almighty dah tengok....tak brapa sgt [hr] arghhhhh....blom siap...isnin nak pergi ah....arghhhhh....ahhahahahhah tgh ilek...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  14. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 tak pon morgan freeman... aku suka sora diorg.... tuh yg carik...
  15. sushi

    Malay Community v.5

    Re: Malay Thread v.5 epul....ko jgn guna slalu sgt kedit kad tuh...naya....pakai tak trasa....alih2 dah 10 ribu tertunggak,....hampeh.... [hr] ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH TENSEN.....banyak problem ngan prototaip....bengang pala nak pikir..lagi tiga hari tinggal tok finalise.....dahlah...
Top