Polish Community - Chodź razem!

Shapp.

Registered User
中級員 / Chuukyuuin / Member
Reaction score
4
Country
Poland
Re: Polish Thread

Trudno to sobie wyobrazić, gdyż wyobrażam sobie dziewczynkę 12-letnią <bez obrazy ;p> przebraną za Yoruichi *x* I gdzie te wdzięki? :p <joke>

JuUniorku zaręczam Ci,że nie jestem anią lat 12 szuka przyjaciół i nieco boli mnie twoje stwierdzenie :/ Mimo,że także kształtów za wielkich jeszcze nie mam,matka natura mnie nimi zbytnio nie obdarzyłą to i tak zabawa była przednia i każdy kto bleach czytal i nawet nie rozpoznal mnie bez problemu >>

Shappek zrób tłumaczenie od czasu do czasu nyo Tak fajnei Ci szło z Bleach :p
Czy to ironia czy szczerosc?;)
Jeśli sie pytam o tlumaczenie to znaczy,że nie jestem wstania samago dogłębnie zrozumiec prawda?:) no i ostatnio mało czasu,szkoła.

Przeglądając wasze rozmowy naprawde MUSZE sie wziąść za jakies nowe serio do poczytania.

GrayFoxx

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Reaction score
37
Country
Poland

Znowu wpadam pochwalić się nową sygnaturką :D

Trudno to sobie wyobrazić, gdyż wyobrażam sobie dziewczynkę 12-letnią <bez obrazy ;p> przebraną za Yoruichi *x* I gdzie te wdzięki? :p <joke>
A to dobre jest... :kukuku

Bleach osiągnął dno tasiemcowe... <bez jakiś niedomowień :p>
Zgadzam się, naprawdę teraz o wiele lepiej czyta mi się Naruto niż Bleach'a. Znudziły mnie te ciągłe walki przez 10 rozdziałów... naprawdę dno... -_-;

emtelka

Registered User
Reaction score
1
Country
Poland

GrayFoxx, ty chwalipieto! ;)

co do Bleacha, ciekawa jestem co sie dalej z Nel stanie, bo jest to jakas szansa na poprawe :) w Naruto dominuje teraz motyw wielkiego rozkminiania, ciekawe na czym sie skonczy ;)

Reese

Registered User
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Reaction score
0
Country
Poland

:pwned

JuUniorku zaręczam Ci,że nie jestem anią lat 12 szuka przyjaciół i nieco boli mnie twoje stwierdzenie :/ Mimo,że także kształtów za wielkich jeszcze nie mam,matka natura mnie nimi zbytnio nie obdarzyłą to i tak zabawa była przednia i każdy kto bleach czytal i nawet nie rozpoznal mnie bez problemu >>
Jak natura cie kształtami nie obdarzyła to zacznij wiecej jesc fastfoodów wtedy zobaczysz jak szybko kształty sie pojawią choc moze to byc efekt nie taki jak chcemy :kkthumbs :smile-big :p

Znowu wpadam pochwalić się nową sygnaturką :D
Sygnatura wypas :luv :yourock :confetti :hi5

Zgadzam się, naprawdę teraz o wiele lepiej czyta mi się Naruto niż Bleach'a. Znudziły mnie te ciągłe walki przez 10 rozdziałów... naprawdę dno... -_-;
Ta... Bleach naprawdę schodzi na psy :toilet :pkgin

Neutm

Registered User
Reaction score
2
Country
North Pole

Cholera, jestem inny... (Naruto jest ble i schodzi na psy! :P)

emtelka -> Teraz Nelielka ładnie urządzi piąteczkę, a potem to się zobaczy :P ( Była Espada pomagająca shinigami podczas zimowej "wojny" to byłoby coś.)

Last edited:

Reese

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

Ile można gadac o naruto i bleachu naprawde zygac sie chce nie mozecie zaczac mowic o Dogs albo XS ? bo naprawde zygac sie chce juz jak to czytam :BlahBlah :spank :barf :barf :barf :barf xd

Neutm

Registered User
Reaction score
2
Country
North Pole

O, a to też jakieś mangi ;P?

Last edited:

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

:pwned

Jak natura cie kształtami nie obdarzyła to zacznij wiecej jesc fastfoodów wtedy zobaczysz jak szybko kształty sie pojawią choc moze to byc efekt nie taki jak chcemy :kkthumbs :smile-big :p
więcej jeść się nie da :) a i tak jestem chuda Oo'

Gray,wymiatasz*____* uwielbiam DMC ;)

Hm...skoro poruszamy jakies inne mangi to czytał ktoś Air Gear?^^

Neutm

Registered User
Reaction score
2
Country
North Pole

Niestety nie, widziałem anime, a nie wiem jak ma się ono do mangi, więc zostawiłem ją w spokoju.

Last edited:

Una

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Reaction score
1
Country
Poland

nie mozecie zaczac mowic o Dogs albo XS ?
Dogsy są naprawdę świetne, to mogę powiedzieć wprost x33 Haine i Badou wymiatają :3

a XS czy Air Gear'a nie znam ^^''

Co do Bleach'a Nel jest boska....

Reese

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

A ktos z was moze ogladał Anime pod nazwa Otogizoushi ? :D Jak nie to polecam ciekawa historia i anime :) i fajna kreska zrobione :)

emtelka

Registered User
Reaction score
1
Country
Poland

hehe, widze ze Reese chyba lubi FMA, i bardzo dobrze :) ciekawa jestem co sie skonczy wczesniej: FMA czy 666Satan, mysle ze to drugie :P

a na czym polega ta fajna historia?

Reese

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

hehe, widze ze Reese chyba lubi FMA, i bardzo dobrze :) ciekawa jestem co sie skonczy wczesniej: FMA czy 666Satan, mysle ze to drugie :P

a na czym polega ta fajna historia?
W okresie Heian, kiedy to głód i epidemie całkowicie wyludniły stolicę, samuraje i onmyouji (praktykowali tajemne sztuki oparte na teorii jin-jang) kontynuują walkę o hegemonię.

Cesarz czując ból własnego ludu, postanowił wysłać swojego mistrza łuku - Minamoto No Raikou - w misję odnalezienia "krzywych klejnotów", które, jak podaje legenda, przynoszą szczęście, pokój i dobrobyt.

Niestety Raikou również dosięga epidemia i musi pozostać w łóżku. Zastąpić brata postanawia Hikaru No Kimi - najmłodsza córka Minamoto. Ukrywając swoją kobiecość, wyrusza w poszukiwaniu klejnotów. Podczas wyprawy poznaje różnych ludzi, udaje się jej zwerbować nowych towarzyszy podróży, którzy dołączają do niej i jej wiernego partnera Watanabe No Tsuna.
:D :D :D PROSZE:)

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Zamuła... :XD

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

brzmi jak przygodowe shojo oo''

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

I tak wolę czytać Dogs :tem

emtelka

Registered User
Reaction score
1
Country
Poland

o kurka wodna! (nie ma to jak dobre przeklenstwo ;)) co to ma byc za 'twoja' manga/anime Reese?! xD

Reese

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

o kurka wodna! (nie ma to jak dobre przeklenstwo ;)) co to ma byc za 'twoja' manga/anime Reese?! xD
To nie moja tylko znalazlem przypadkiem :P i jak ogladałem to spodobało mi sie i tyle :D a opis dalem wczesniej co to jest i to jest anime jak by co :P a po za tym mozna sie odmyslec ze mowie o anime jak napisałem ze niektózi wola ogladac poszukiwaczy krzywych klejnotwo :P

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland