Malay Community v.5

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Wah Zero!! selamat kembali ke thread ni!!! :confetti
Yang tua mesti la dapat duit raya dari bebudak! :p aku bagi duit raya aritu pn, aku bagi lebih kat yang dah besar skit... yang kecik2 ni, x reti pakai duit, last2 duit tu masuk poket mak bapak diorang :XD
Aku beli PS3 tu dari seller dari Italy..... entah la, aku pn macam dah nak putus harapan dah ni.... ni pn kira first time aku nak beli barang dari ebay.... dah kena macam ni plak... ape2hal pn aku tunggu la maybe sampai minggu depan... kalo x dek gak, aku report ar kat ebay
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hehe. tol tu. kalo bg kat org tue masuk dalam poket sendiri, budak2 masuk poket mak bapak. heh. aa takpela, ko try je la tunggu dulu. paling lame pun dalam 2 minggu baru dapat kot kalo pos dari oversea. tunggu la sampai minggu depan. kalo tak dapat gak ko repot la kat ebay.
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Zero, kat sana x dek gathering ramai2 orang malaysia sempena hari raya ke? makan besar ke?
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

actually ade je. tapi disebabkan aku balik mesia aritu, so aku tak dapat la join gathering raya bdk2 ni buat kat sini. sob2.. :crying tapi takpela, in return aku dapat beraye kat kampung. dah lame aku tak jumpe nenek aku. gile sayu. hehe. tapi bile dah beraye kat kampung ni, mule la sedare2 sume bagi soalan cepu emas: "bile nak kawen?" hoho. tediam aku :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

wah, ko yang belum abis belajar lagi ni pn orang dah tanya bile nak kawin..... :XD
Dah ade calon ke belum? :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

erk.. hehe. calon tu dah ade, tu yang semua orang tanye tu :p tapi tu la, calon je yang dah ade, duitnye takde lagi. so takleh la nak kawen lagi. heh :p ko bile lagi Epul? sumber kewangan dah ade. bile lagi? :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hahaha sumber kewangan memang dah ada.... tapi nak menyimpannya,..... memang lah sukar sekali.... :XD
Tapi baru2 ni, dah ade dah sorang member aku tu kawin......
kalo aku, maybe lambat lagi kot..... aku nak enjoy masa bujang aku lama skit.... :p
 

phae2y

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Oct 26, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hello semua~
baru terpikir nak join MH.
selamat hari raya ke-26 dan deepavali.

yay 1st post! XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

wahh!!! cool2!! slamat datang phae2y :confetti

1st post terus kat sini ek. hehe. bagus2. ape lagi, adat bese utk org baru. intro la sket. he2 :p
 

phae2y

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Oct 26, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

intro? camner tu?
19/male/kedah/college student

fav manga: suzuka, ichigo100%, i"s, love hina, school rumble
fav genre: shounen + romance + comedy
fav mangaka: seo kouji, kawashita mizuki, kano yasuhiro
fav scangroups: [SCX], [RH]

current fav: hayate no gotoku, kimi no iru machi, toradora, nurarihyon no mago
 

PUNCHin3110

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Nov 29, 2006
Messages
1,851
Reaction score
105
Gender
Male
Country
Russian Federation
Re: Malay Thread v.5

alopz. lame tul x dgr dr korang sume. selamat kembali sume :5s-hugs

@epul - ape cite ngan ps3 ko? da wat report ke? aku ader gak angan2 nk bli brng kt ebay ni. tp risau la plak.

@zero - kalo ko nk kawen nnt, jgn lupe jmpt ktrang kt cni ek. kehehe.

@phae2y - welcome!!! :confetti rajin2 la lepak kt cni ek.
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hehe. nak jemput takde masalah. cume jgn nanti korg gi kenduri org lain je dah la. muke masing2 pun tak kenal. skali salah gi kenduri :p aku lambat lagi kot kawen. tak sampai lagi seru. hehe :p
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hahahahahha.....tak lama lagi school end. next week sem 2. argh gerenti waktu nak exam ja aku masuk sini.

puh best ar cita es21 >>>> bagi aku lar. tak lama lagi habih rasanya.

phae2y slamat join sini...

nak blaja tapi tgh best tgk drama.....kalau tak skor tukar kls next yer >>> TAK NAK

kkk...aku berhenti merepek.

SLAMAT WEEKEND

sorry tgh hyper
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

puh best ar cita es21 >>>> bagi aku lar. tak lama lagi habih rasanya.
btul2, mmg best :thumbs aku bajet pas dah abes tournament Christmas Bowl ni es21 akan abes for good, tapi pas ape yg Yamato ckp kat Sena, cam ade sambungan lagi je. kalo camtu pun ok gak. heh
 

PUNCHin3110

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Nov 29, 2006
Messages
1,851
Reaction score
105
Gender
Male
Country
Russian Federation
Re: Malay Thread v.5

sushi, lame tul x nmpk ko. bz ngan skola ek.

aku pon ske gak es21 tu. aku rase lame lg kut nk abis. mesti nnt die kumpul sume2 yg gempak2 tu, wat 1 team lain, pastu lwn ngan team lain yg lg kuat. team negara lain ke. psl hiruma tu xtau la ape jd.
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

cam tak best jadik kalo Hiruma takda....

tapi aku hrp lah ada development antr Hiruma ngan Mamori >>> killing each other with passion

skolah bz sesgt....lagi lagi bulan disember in ada presentation kena buat kat KL...puh tak ka busy ngan exam ngan project ngan novel yg aku ngah buat [ cam trend plak kat skolah wat cerpen ka novel ka ]

hahahah.....aku rindu gak ngan korg tulah skali skala ada gak muncul


apa mcm ngan bax??? dah gi overseas????

epul bz sgt ngan keja???

korang study? exam? grenti tgh goyang kaki


jap sesapa blh tlg aku........ sum up crita one piece 10 chap keblakangan ni <<<< tak baca langsung....
 
Last edited:

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

uishhh.... takkan la nak org sum up-kan utk ko kott...tak syok la camtu... kene la bace sendiri. ekekeke... :p tapi tgh best gak la bagi aku. cume aku cam tak sabar lak nak tunggu sampai abes Kuja Arc ni. tak sabar nak tgk diorg masuk New World, nak tgk ape jadi ngan Ace per sume. tsk2.. :darn
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

aku nak exam ko suruh aku baca komik.....

cuti nanti la aku baca download dari mula sampai habih>>>kalau pc ada ruang n aku ada masa

aku nak tengok shanks...
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hello semua~
baru terpikir nak join MH.
selamat hari raya ke-26 dan deepavali.

yay 1st post! XD
intro? camner tu?
19/male/kedah/college student

fav manga: suzuka, ichigo100%, i"s, love hina, school rumble
fav genre: shounen + romance + comedy
fav mangaka: seo kouji, kawashita mizuki, kano yasuhiro
fav scangroups: [SCX], [RH]
current fav: hayate no gotoku, kimi no iru machi, toradora, nurarihyon no mago
Wah member baru!!! yaaay!! welcome!! :confetti :party
Jangan segan2, jangan malu2, rajin2 la post kat sini :amuse
Nampaknya taste kita dalam manga sama la phae2y! aku pn minat giler ngan ichigo100%, love hina, suzuka ngan i's.sumer dah abis baca. :XD bagi aku, mangaka masakazu katsura paling best. dia nyer drawing memang gempak!! Aku pn tengah baca toradora!

alopz. lame tul x dgr dr korang sume. selamat kembali sume :5s-hugs

@epul - ape cite ngan ps3 ko? da wat report ke? aku ader gak angan2 nk bli brng kt ebay ni. tp risau la plak.

@zero - kalo ko nk kawen nnt, jgn lupe jmpt ktrang kt cni ek. kehehe.

@phae2y - welcome!!! :confetti rajin2 la lepak kt cni ek.
Setakat ni belum ade perubahan lagi... barang x sampai lagi... :scry
Aku dah pn buat report kat ebay tadi..... tengah tunggu reply dari diorang.....

hahahahahha.....tak lama lagi school end. next week sem 2. argh gerenti waktu nak exam ja aku masuk sini.

puh best ar cita es21 >>>> bagi aku lar. tak lama lagi habih rasanya.

phae2y slamat join sini...

nak blaja tapi tgh best tgk drama.....kalau tak skor tukar kls next yer >>> TAK NAK

kkk...aku berhenti merepek.

SLAMAT WEEKEND

sorry tgh hyper
Wah sushi!!! senyap2 je ko masuk sini yek... time aku x dek plak tu..... :scry

Btw, kalo korang rajin, tolong la vote mende yang ada kat bawah sig aku tu :amuse ithePirate tu member aktif kat Hangout Thread. Aku tengah tolong promote dia :XD
 

phae2y

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Joined
Oct 26, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Wah member baru!!! yaaay!! welcome!! :confetti :party
Jangan segan2, jangan malu2, rajin2 la post kat sini :amuse
Nampaknya taste kita dalam manga sama la phae2y! aku pn minat giler ngan ichigo100%, love hina, suzuka ngan i's.sumer dah abis baca. :XD bagi aku, mangaka masakazu katsura paling best. dia nyer drawing memang gempak!! Aku pn tengah baca toradora!
katsura masakazu ngan i"s dier memang best
mintak2 la dia buat balik manga cam tu, x minat sgt ngan manga cam zetman.

neways, thanks for welcoming me :)
 
Top