Malay Thread v.3

Status
Not open for further replies.

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Yup...v2 dah sampai ke penghujungnye :p

Skrang dipersilakan utk berborak, bercerita @ kongsi aper² kat sinih.. Dlm v3 :amuse
Ajak semua org yg korang kenal masuk sinih, kita kongsi cerita :XD

Posters utk v2

bax - 302
Epul - 237
amar_kun - 155
sushi - 124
Azurel - 98
libra_86930 - 43
Warrd - 22
Adam_xx - 7
hafizadam - 4
auxois12 - 3
nabil - 3
syphoon - 3
sharingandevil -1
 
Last edited:

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v3

yeah!!! ver 3 :jbya :party
Nampaknya kita dua orang je la yang celebrate pembukaan ver 3 ni bax.... :XD
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v3

Ahhhaa.. betul betul :XD

Cuba tgk kat first post thread nih :p Ader sedikit "ilmu" :XD
Ajak la kawan² ko yg bace manga/tgk anime join MH Epul :XD
Pastu meriahkan thread nih sket :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Wokeh aku akan cuba. Sebelum ni aku ade gak promote MH kat member2 aku yang lain tapi sekor2 takut nak join MH sebab bahasa inggeris :( Jangan risau aku akan cuba terus promote MH ni.


Bax aku baru je tengok ape dalam spoiler tag ko.... ko ngan aku je dah isi separuh dari posts kat ver 2 :XD
 
Last edited:

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Ko mmg pun :XD

Ahhhaaa..... Aku lapar nih >_> Maner ar nak carik tempat makan nih.. Esok baru aku nak pegi beli barang dapur :s
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Eh ape plak aku? -_-; Ko tu yang spam king. :XD
Sekarang kan McD dah 24 jam. X kan kat area ko x dek McD :XD x pn ko g je kat kedai mamak.
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Ader McD.... Hahaha.. tapi tak cost effective langsung :XD

Baik aku pegi makan roti naan kat mamak :rofl Lagi masyuk :XD
Tak naan, roti telur pun boleh, nescafe panas secawan, ais kosong segelas... settle.. Tak sampai 5 ringgit pun :rofl
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Hahahaha ko tau x pe. :XD
Orang malaysia ni pn dah sinonim ngan mamak. Kalo x dek mamak, x tau la mane lagi orang malaysia ni nak lepak.... :XD
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Betul tuh :XD

Aku raser, mamak ni la penyelamat kalu sangap mlm² Restoran Melayu bukannye bukak pun time² nih.. Mamak je la harapannye :rofl

Kat are aku, ader lebih sepuluh restoran mamak :p Mcm² nama ader :XD
Paling lawak: Restoran Al-Fariz International :XD Aku pun tak tau ape yg internationalnye :rofl
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Hahaha mungkin makanan yang diorang jual kat situ international kot :XD
Tapi kadang2 yg x bestnyer kedai mamak ni pekerja dia. Ade yang x tau bahasa melayu. So, bila order mesti ade yang silap.
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Memang pun :rofl

Ari tuh.. Aku mintak ais kosong, maksudnye, aku mintak air kosong ngan ais.. Dia bg aku nasik goreng ngan ayam plak :XD Aku panggil la bos dia.. Sbb bende tuh dah masak.. makan saik goreng ngan ayam free aku ari tuh :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
peh gila untung ko. Ais kosong jadik nasik goreng ngan ayam. free pulak tu!! :XD Eh bax kalo tengah download pakai MIRC ni, kalo aku tutup mirc download tu cancel x?
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Yup.. Cancel.. Tapi slalunye ko boleh resume download tuh.. Just taip balik xdcc send tuh, nanti dia tanye ko nak overwrite @ resume (kalu ko tak set default dia ke resume la). Select resume, nanti dia sambung kat maner ko stop.
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
Ade prosedur aku kena ikut sebelum aku tutup ke aku boleh terus main tutup je?
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Boleh terus tutup je. Asalkan ko tak delete file yg tak abis download lagi tu sudah :p

Kalu ko delete file yg tak siap lagi tuh, alamatnye, ko kena download dari mula :XD
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
wokeh. tenkiu bax. Ep 1 Lucky star aku ni x habis download lagi..... ade lagi 2 jam.... :(
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Apesal lamer sgt? :s

Braper speed download ko? :s Ke sbb ramai² ngah pakai internet? O_O
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
tadi sampai 3kb per sec je..... sekarang dah ok skit 20 kb per sec. x dek la ramai pakai... entah aku pn x tau... internet traffic kot.....
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Tak tentu jugak, kdg² tu TMNet nih bukannye bleh harap sgt :(

Tapi apesal tak pakai torrent je? Download pakai torrent kan senang?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
35
Gender
Male
Country
Malaysia
sebelum ni aku pakai torrent. tetapi bebudak ni dok bising cakap aku bagi slow network :p tu yg tukar mirc tu.. tapi aku ingat nak tukar torrent balik. (pedulik le ape diorang nak cakap :XD)
 
Status
Not open for further replies.
Top