- Reaction score
- 354
- Country
-
Buhahahahahahaekhm...![]()
uwazaj na siebie bo shappi ma na ciebie chętke 

!!
(ale to dopiero początek wyników rekrutacji ^^)

Uważaj bo shappi przerzuci się na ciebie [;Buhahahahahahauwazaj na siebie bo shappi ma na ciebie chętke
![]()

haha Acalia-senpai ja bym argumenty odwrotnie przytoczyłAcalia-senpai said:Aj Naruto w ogóle zrobiło się nudne...
Nudniejsze od Blicza co jest już szczytem ~~"
Ale anime chyba przestaje oglądać...
Tak ciągnąć niemiłosiernie akcję, toż to pod karę Boską podchodzi...
Dzięki Bogu w Bleachu dają fajne fillery i utrzymują tempo normalnej akcji, inaczej byłoby strasznie...
Poza tym w Shippudenie jakaś dziwna jest kreska, niekształtna i taka jakaś od niechcenia... I muza do dupy; zbyt filmowa...
<maniak mode on> kurcze, uwielbiam wielbić Naruto (mange) <maniak mode off>

Po prostu obczaiłem stronę, rejestrnąłem się i tyle 
I lady z Aka też niczego sobie 

Już nie ma spekulacji. W tłumaczeniu Iwanina, już poprawionym, jest notka na te,mat tej kwesti, i dali do zrozumienia, że Tobi tak naprawdę mówi o sobie jako o Uchiha Madara, jedynie czego nie można być pewnym to to, czy to robot, czy inne ciało, czy cuś, ale na pewno odnosi się to do Madary.. coś tego typuShappek said:No i znów spekulacje: jak myślicie czy Tobi czy Madara?o_O

A jak tak się stanie, Gorzka, nie masz życia... To niemożliwe, ale...nienienienienienie!!! Uber emo nie nie nie! 3 x nie dla Uchiha-emo-crap-storyline!Bosze a jak będzie że Sas z Itachim złączą siły przeciwko Tobi omg uber emo crap wyjdzie z tego:P mam nadzieje że już więcej Uchihasię nie pojawi tak jak to się mówi" takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego" XD

Zgadzam sie w pełni x3chyba najbardziej porąbane anime/manga jakie widziałam