Polish Community - Chodź razem!

Acalia

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Reaction score
354
Country
Poland
Re: Polish Hang Out Thread

czyli tak jak w av'ie XD ( tym z senpuu of korz)
kaszl kaszl kaszl...!!!! Ktoś coś mówił...kaszszszszlllll!!! {udaje, zagryzając piernikowe princepolo}
Powiedzmy, że też nie lubie skarpetek ^^

Gorzka

Registered User
中級員 / Chuukyuuin / Member
Reaction score
0
Country
Poland

<spadając z krzesła w slow slow motion> LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XD

BTW Rozumiem, że raw Naruto to nie Kylara dziś zarzuciła? Więc nie ma co liczyć na Bleach dzisiaj ?

Dziwnie tak z małym spoilerem z Bleach w czwartek tak łyso :P A ten fake na youtube to mnie dobił bo akcje nieziemską w nim wymyślili nie mówiąc juz o kresce;3

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

Jeden z Bleacha jest fajny - o tym jak to dziewczyny chodzą na imprezy...^^ z tej serii...

Pablo Francisco i Gai to coś pięknego(ile razy to oglądam to odpadam :lol)

juUnior

Intl Translator
MH中毒 / MH Chuudoku / MH Addicted
Reaction score
1,771
Country
Poland

Ja tylko napomknę, że strasznie mnie rozczarował Tite robiąc z Ulquiorry
nr 4 Espade .. Jeśli już nie moge powiedzieć, że oczekiwałem co najmniej nr 2, to chociaż liczyłem na top3, a tutaj nr 4.. no fak, jeszcze samymi rączkami rozłożył Ulquorra Vaiazrdzika Ichigo.. a tu jescze 3 osoby z Espady silniejszu od niego, normalnie czysta porażka :x Poziom rośnie i rośnie, i ciężko mi wyobrazić sobie kogoś z Gotei 13 który mógł by "chociaż" stawić czoło Espadzie (no oprócz może Genera;a Comandera, Shunsui'a i może Ukitake i Zarakiego..).

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Ja tylko napomknę, że strasznie mnie rozczarował Tite robiąc z Ulquiorry
nr 4 Espade .. Jeśli już nie moge powiedzieć, że oczekiwałem co najmniej nr 2, to chociaż liczyłem na top3, a tutaj nr 4.. no fak, jeszcze samymi rączkami rozłożył Ulquorra Vaiazrdzika Ichigo.. a tu jescze 3 osoby z Espady silniejszu od niego, normalnie czysta porażka :x Poziom rośnie i rośnie, i ciężko mi wyobrazić sobie kogoś z Gotei 13 który mógł by "chociaż" stawić czoło Espadzie (no oprócz może Genera;a Comandera, Shunsui'a i może Ukitake i Zarakiego..).
A ja uważam że to naprawdę suuuuuper że będą jeszcze silniejsi Espada niż Ulquiorra, też badzo go lubie ale nie wydaje mi się że to źle że jest ktoś silniejszy od niego, osobiście od Ulquiorry bardziej lubie Grimmjow'a. Bardzo podoba mi się również fakt że Ichigo nareszcie zaczął współpracować zeswim Hollow'em.

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Sorki że zamieszczam już drugiego posta z kolei ale mam pewne pytanie odnośnie Bleach'a.
Jestem na bieżąco raczej tylko z anime, a z mangi przeczytałem tylko kilka najnowszych chapterów, więc dzieli mnie pomiędzy nimi przepaść. Moje pytanie brzmi: Czy Ichigo dowiedział się że jego stary też jest Shinigami ??

Last edited:

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

nie - wszyscy nadal na to czekają ^^ Aż się Ichi dowie. Ciekawe jak naprawde nazywał się Isshin??
Ja tam się ciesze, że ULQ jest 4ty. Takie "ojej" się zrobiło wśród wszystkich fanów - Kubo naal potrafi zaskoczyć :)

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Dzięki za odpowiedź ^^

dodaje do tego posta link do całej wersji piosenki Hero's Come Back z openinga Naruto Shippuuden. Może was zainteresuje, zRIPowałem sam z PV. Miłego słuchania http://www.sendspace.com/file/jrcej6

Last edited:

juUnior

Intl Translator
Reaction score
1,771
Country
Poland

Nom, Tite potrafi zaskoczyć, od jakiegoś czasu tylko negatywnie mnie zaskacza, ale co tam ;p Manga już dawno straciło jak dla mnie polot po sadze SS <to tylko moje zdanie ;p>

Foxxy thx że zripowałeś, ale obawiam się, że jest już dostępna full wersja xD

btw. 12 strona yeah :D

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Foxxy thx że zripowałeś, ale obawiam się, że jest już dostępna full wersja xD
Moze i tak ale to jest MOJA pelna wersja :)

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

Ahahaha! Polska organizuje mistrzostwa Europy w piłce kopanej ^^!!!

What do you think about it?

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Tak też o tym słyszałem, jedyne pytanie jaki mi przychodzi do głowy to:

Gdzie oni chcą to urządzić ?? Ogólnie niezle jaja ^^

BTW: Mam pewną sugestię dotyczącą naszego małego konkursu tłumaczeń Naruto 351, a mianowice: Uważam że za zwycięscę powinien być uważany ten który zgarnie najwięcej Views'ów, a wynik powinniśmy ogłosić po 24h od ukazania się wszystkich, naszych tłumaczeń. Co o tym sądzicie ?? A może wyniki ogłosimy po ukazaniu następnego chaptera ??

EDIT:
piłce kopanej
lepiej brzmi piłka nożna :P

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

Nie zgadzam się - w tym konkursie liczy się szybkość nie jakość ^^ A vievsy są nie fair bo JuUnior-kun zgarnie najwięcej XP

Co do piłki KOPANEJ - jako prosta kobita mam prawo tak się o niej wyrażać (czasem zdarzy mi się zaironizować sobie ot tak).

E tam w Portugali też nic nie mieli a zdążyli ze wszystkim i było całkiem przyzwoicie. Polak potrafi ^^

Gorzka

Registered User
中級員 / Chuukyuuin / Member
Reaction score
0
Country
Poland

YEAH :wtf :wtf:wtf

Cieszę się bardzo,że nam się udało:)

W jakich miastach sie odbędzie?
Gdańsk,Wrocław,Poznań,Warszawa i rezerwowo Kraków i Chorzów.

Nareście Jarmark Europa zamienią na Stadion Narodowy<3 i hope:)

Co do konkursu Acalia ma racje :) - chodzi o szybkość
zresztą z views to nie miałoby sensu bo mógłbyś sobie cały dzień wchodzić samemu i nabijać:)

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Nie zgadzam się - w tym konkursie liczy się szybkość nie jakość ^^ A vievsy są nie fair bo JuUnior-kun zgarnie najwięcej XP

Co do piłki KOPANEJ - jako prosta kobita mam prawo tak się o niej wyrażać (czasem zdarzy mi się zaironizować sobie ot tak).

E tam w Portugali też nic nie mieli a zdążyli ze wszystkim i było całkiem przyzwoicie. Polak potrafi ^^
YEAH :wtf :wtf:wtf

Cieszę się bardzo,że nam się udało:)

W jakich miastach sie odbędzie?
Gdańsk,Wrocław,Poznań,Warszawa i rezerwowo Kraków i Chorzów.

Nareście Jarmark Europa zamienią na Stadion Narodowy<3 i hope:)

Co do konkursu Acalia ma racje :) - chodzi o szybkość
zresztą z views to nie miałoby sensu bo mógłbyś sobie cały dzień wchodzić samemu i nabijać:)
Ad Piłka Kopana: rozumiem rozumiem :P to tylko żarty ^^
PS: Wcale nie uważam że jesteś prosta, bez względu na to co wy dziewczyny, kobiety myślicie, jesteście bardzo skomplikowane :P:P:P

Ad EURO 2012: kiedy pytałem gdzie się odbędzie, miałem na myśli to że Polska nie wygląda zbyt dobrze by prowadzić EURO, nawet jeśli dzieli nas jeszcze parę lat do tego wydarzenia, to moim zdaniem jedyne co się zmieni w Polsce to liczba patrolów policji na osiedlach, Grrrr....

Ad konkurs: rozumiem, czyli mam poprostu robić jak najszybciej. :)

EDIT: Zmienili mi nick, przywitajcie GrayFoxx'a :):):)
PS: dziewczyny co sądzicie o moim nowym Avatarku (tymczasowy), czyż nie jest słodki ^^ ??

Last edited:

juUnior

Intl Translator
Reaction score
1,771
Country
Poland

GrayFoxx said:
BTW: Mam pewną sugestię dotyczącą naszego małego konkursu tłumaczeń Naruto 351, a mianowice: Uważam że za zwycięscę powinien być uważany ten który zgarnie najwięcej Views'ów, a wynik powinniśmy ogłosić po 24h od ukazania się wszystkich, naszych tłumaczeń. Co o tym sądzicie ??
To jest nieopłacalne, jak Gorzka napisała, samemu sobie można nabić i co wtedy? ..
...
.. właśnie, ja sobie już kiedyś tak próbowałem, i wyszło mi, że nie chce mi naliczać views na moim kompie.. może trzeba mieć zmienne IP .. xDxDxD

Co do Euro 2012 jestem ciekaw, jak się ludzie z wyższych sfer wywiążą z tego przedsięwzięcia, wkońcu Polska będzie organizatorem 3 co do wielkości imprezy sportowej na świecie .. no mimo, że to Europejska only ;p aha, i wezmą się za autostrady :x

Gorzka said:
Nareście Jarmark Europa zamienią na Stadion Narodowy<3 i hope
Wow, jestem ciekaw co z tego będzie... tyle ludzi z tego korzysta ... : x

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

.. właśnie, ja sobie już kiedyś tak próbowałem, i wyszło mi, że nie chce mi naliczać views na moim kompie.. może trzeba mieć zmienne IP .. xDxDxD
No właśnie, po tym co powiedziała Gorzka, też spróbowałem tak zrobić i wcale nie nabijały mi się Views'y.

A jeśli chodzi o Jarmark Europa (Popularnie Zwany Stadionem), to uważam że nic z tego nie wyjdzie, kiedyś już mieli coś z tym zobić i dupa, być może teraz będą mieli wiekszą motywację żeby to załatwić.

EDIT: To dziś wychodzi Naruto, prawda ?? kurde jak nie wyjdzie tak do około 18.00 to nie będę w stanie przetłumaczyć już tego dzisiaj, bo ide na 18-stkę kumpla. A jutro szkoła xD

Last edited:

juUnior

Intl Translator
Reaction score
1,771
Country
Poland

Ciężko powiedzieć, czy dzisiaj wyjdzie, czy też nie. Teraz sobie siedzę na MH, ale później od czasu do czasu sobie zajrzę. Bo jeśli dzisiaj nie będzie, to pewnie jutro Kylara da, zazwyczaj ostatnio tak jest. W sumie już się przyzwyczaiłem, że rawki wychodzą w piątki wieczór, a rarytasem jest czwartek :D Ahh, pamiętam, kiedy rarytasem była środa lub wtorek xDxD