- Reaction score
- 4
- Country
-
Re: Polish Hang Out Thread
Szary,bój się Boga,kogo Ty masz na avku?.__.
Szary,bój się Boga,kogo Ty masz na avku?.__.
o dzięki za info, muszę ściągnąć tego DN'a, i denerwuje mnie że nie ma jeszcze 26'ego przetłumaczonego przez animande, bo nie oglądałem wogóle tego odcinka.Czemu wszyscy chłopacy myślą, że dziewczyny lubią SasUke... to jest dla mnie niezrozumiałe... Tak naprawde większość dziewczyn nie leci na typ emo...
Juz o wiele bardziej preferujemy typ Grimmjawa ^^
Ide oglądać 28 DN ^^ Mello go go go!
to oszczędność czasu 
Nie gustuje w emo kidach w rozchłestanych koszulinach przewiniętymi zwiniętymi ręcznikami :P O wiele bardziej podoba mi się sam Naruto lub Kakashidlaczego nie lubisz Sasuke ?? Myślałem że dziewczyny go lubią.

Ja nie wiem, ale też mam wrażenie że dziewczyny lecą tylko na Saske, naprawdę ;p Może świat się zmienia, i zdały sobie sprawę, że wkońcu ma za duże emo ego muahaha xDxDAcalia-senpai said:Czemu wszyscy chłopacy myślą, że dziewczyny lubią SasUke... to jest dla mnie niezrozumiałe... Tak naprawde większość dziewczyn nie leci na typ emo...
Jest "czyścicielem" xD w grupie Shannaro ^^GrayFoxx said:wydaję mi się że shade nie współpracuje z nikim, działa sam.
grrrubo, trzeba bedzie znalezc wiec swieza krew.Jest "czyścicielem" xD w grupie Shannaro ^^
JuUnioir,czemu piszesz tak ogólnikowo?;> Są dziewczyny,któe lecą na emowatość Sasuke tj moja kuzynka,która by się za niego pokroiła a każdą aluzja na jego temat odpowiada atakiem a i są dziewczyny co poprostu patrzeć na niego nie mogą .__. Nie ma tylko białego i tylko czarnego na tym swiecie ;>Ja nie wiem, ale też mam wrażenie że dziewczyny lecą tylko na Saske, naprawdę ;p Może świat się zmienia, i zdały sobie sprawę, że wkońcu ma za duże emo ego muahaha xDxD
Nom, ale nie zmienia to faktu, że jest więcej facetów, którzy nie lubią Saske, aniżeli lubią ;pShapp. said:JuUnioir,czemu piszesz tak ogólnikowo?;> Są dziewczyny,któe lecą na emowatość Sasuke tj moja kuzynka,która by się za niego pokroiła a każdą aluzja na jego temat odpowiada atakiem a i są dziewczyny co poprostu patrzeć na niego nie mogą .__. Nie ma tylko białego i tylko czarnego na tym swiecie ;>
Ja go częściowo lubię ;p Dopiero po tym, jak zdradził OrkaGrayFoxx said:A ja go lubię :P