Polish Community - Chodź razem!

GrayFoxx

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Reaction score
37
Country
Poland
Re: Polish Hang Out Thread

Ja go częściowo lubię ;p Dopiero po tym, jak zdradził Orka :wtf

Ale jeśli się ciągle z czyms spotykam, to faceci ciągle: bee Saske, buu Saske itd. stąd napisałem to co napisałem xD

Witaj cieq ^^ Gray zwerbował kolejną osobą na PL Hang Out'a :D
Moją ulubioną postacią na chwilę obecną jest Suigetsu.

Tak tak odwalam ciężką robotę zbierając do kupy nasze grono polaków na MH :P Szkoda że Shade nie dał się namówić, ale to nie ja go o to pytałem tylko Gorzka. xD

cieq

Registered User
初心者/ Shoshinsha / Beginner
Reaction score
0
Country
Poland

tak co by sie dołączyc to mnie sie podoba jak tak wspomnieli Zabuze i ten jego miecz, bardzo mi sie to podoba^^ a tak odnosnie postaci Yamato jest jednym z moich ulubienców na chwile obecną i te jego geny Shodaime ^^

Shapp.

Registered User
中級員 / Chuukyuuin / Member
Reaction score
4
Country
Poland

Tak tak odwalam ciężką robotę zbierając do kupy nasze grono polaków na MH :P Szkoda że Shade nie dał się namówić, ale to nie ja go o to pytałem tylko Gorzka. xD
To wiele wyjaśnia xDD

cieq said:
jak tak wspomnieli Zabuze i ten jego miecz, bardzo mi sie to podoba^^
W sumie racja,fajnie wykorzystany wątek z poprzednich tomików.Też mi to przyadło do gustu.

Ale nic nie pobije mojego Kaszalota w chwili gdy dostał Icha Icha Tactics xD Po prostu turlałam się ze śmiechu czyttając/oglądając ten moment.

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

To wiele wyjaśnia xDD

W sumie racja,fajnie wykorzystany wątek z poprzednich tomików.Też mi to przyadło do gustu.

Ale nic nie pobije mojego Kaszalota w chwili gdy dostał Icha Icha Tactics xD Po prostu turlałam się ze śmiechu czyttając/oglądając ten moment.
Tak ta scena kiedy "Kaszalot" dostaję Nowy tom Icha Icha Tactics, jest po prostu przekomiczny, ten moment gdy otwiera książkę, naprawdę mistrzostwo świata xD

edit: JuUnior dobrze że tez sobie wstawiłeś link na nasz Thread, wszyscy powinni to zrobić.

Last edited:

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

już nie przesadzajmy z tym reklamowaniem tego threada...
witaj cieq! :) miło cię poznać!

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

Oj,ja też powinnam wstawić ^^'' normalny bbcode?

cieq

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

gdzie mozna znaleźc clean'y shade'a? Bo widze ze bardzo duzo osób korzysta z jego prac. Nie to ze ja tez chce, bo staram sie sam sobie robic linie(tak co by sie nauczyc:D) ale chciałem je poogladac moze cos podpatrze ^^

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

gdzie mozna znaleźc clean'y shade'a? Bo widze ze bardzo duzo osób korzysta z jego prac. Nie to ze ja tez chce, bo staram sie sam sobie robic linie(tak co by sie nauczyc:D) ale chciałem je poogladac moze cos podpatrze ^^
Najłatwiej będzie jeśli wpiszesz w search jego nick i znajdzie ci jego posty.

BTW: Właśnie ściągnąłem 1 tom mangi Akira, jestem super szczęśliwy, bo zajęło mi to 3 dni, z non-stop włączonym kompem.

edit: cieq, powiem ci szczerze, że te dwie pracki, które zamieściłeś na MH, stoją na bardzo wysokim poziomie. Panel z Juugo jest zrobiony perfekcyjnie, mam ten panel od AK-46, ale twój jest zdecydowanie lepszy. Twój panel z Naruto też jest naprawdę świetny, podoba mi się że jest zrobiony na wzór anime, przynajmniej tak mi się wydaję xD. Szkoda tylko że nie zrobiłeś całej strony :P. Oby tak dalej stary, zakładam u siebie na kompie folder dla twoich pracek.

Last edited:

cieq

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

ciesze sie ze zauwazyłes (odnosnie tego panelu z naruto^^), bo o to mi chodziło, zeby spróbowac odwzorować to jak robią to w anime, chociaz nie potrafiłem sie powstrzymac co do oczu i forheadprotectora:D A co do całej strony to chciałem, ale nie miałem wystarczajaco dobrej kopii skana zeby obrysowac innych(kakashi wygladał jak nie powiem co nie mówiąc o sakurze ino czy choujim >_<) jedynie Yamato nadawał sie do zrobienia ale cholera jakby to wygladało jakby sie wziął za dwie postacie a reszte olał ... najfajniejsze jest to ze temat z konkursem ma około 7,400 wyświetlen i 24 głosy :D Dzięki że mnie chwalisz ale sądze ze mam jeszcze długą droge przed sobą zeby moje tematy były wyswietlane chociaz w takich ilosciach jak juz obytych forumowiczów^^ a że mam szkołę to troche cienko z czasem zeby pisac

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Dobrze cię rozumiem, szkoła to prawdziwy ból xD Aha... i nie waż się mówić że przed tobą długa droga, bo ten Juugo jest FAN-TA-STY-CZNY.

cieq

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

ból,ból ale juz tylko rok:D:D teraz miesiąc praktyk to troche mi sie uda popracowac nad czym ś tylko musze trafic na jakis fajny panel bo ostatnio w ciemno szukałem i szczęscie mi nie dopisało^^ Fantastyczny nie fantastyczny mam 2 głosy:P Bywa^^ Juz sie nowego rozdziału niemoge doczekac bo tam ma byc taka strona rozkładana z jednej strony naruto a z drugiej sasuke^^ pewnie sie posypią kolory odrazu:D

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

Och tak tak tak ... macie zupełną rację... mhm hmh....
<zastanawia się, czy ktoś się skapnął, że nie ma pojęcia o czym były poprzednie posty>

hmm...jagodowe lody o 12 w nocy to coś pysznego ^^ nie sądzicie?? ku ku ku ku :-)

Naruto to powoli zbliża się do końca, a Bleach robi się coraz bardziej interesujący(pomijając kwestię zrąbanego pomysłu na Hueco Mundo arc =="). Chodzi mi o Grimmjaw= <3...Nie sądzicie??
Poza tym mam cichą nadzieję, że w Naruto będzie jakieś nawiązanie do Hinaty i Naruto - ile można się naparzać i emować <bleh>... My chcemy paringu NaruHina!!

nudzi mi się troche...no i to mój 200 post!!! Jupi!! to piękne :wtf :)

Last edited:

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Acalia je sobie lody po nocy xD, a ja właśnie przeczytałem 1 tom Akiry, i uważam tą mangę za dzieło do której ani Bleach ani Naruto nie umywają sie.

Acalia

Intl Translator
Reaction score
354
Country
Poland

Cóż, Akira to klasyk... Gdyby jej nie było, to nawet nie ma co myśleć o powstaniu Naruto albo Bleach...

Co do lodów ^^ - ja jestem weirdo nie z tej ziemi jeżeli chodzi o takie zachowania... lody się skończyły, teraz zabrałam się za chupachupsy...popijam je oczywiście herbatką miętową ^^... Dlatego lubię L z DN...

A co do 28 odc. DN to
bardziej niż w mandze podoba mi się Mello - ładniej wygląda w kolorze... No i MisaMisa dostała wkońcu za swoje - ma swojego kochanego Lighta!! X) A do głosu N już już się przyzwyczaiłam... No i zapewne OST nr. 3 będzie baaardzo dobry - sam Mello theme i Near Theme zapowiadają się świetnie...

Last edited:

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

Czy ja jedyna nie czytam/oglądam DN by nie psuć sobie zabawy z polskojęzyczną wersją?!.___.

Przed chwilą to się normalnie wzruszyłam <ociera łezkę>. Ach moje dziatki,wchodzę na mangahelpers co mi się na komputerze ładuje około 5 min,spogladam proszę ja was na nowosci a tam Bleach!<fanfary,oklaski z taśmy i ogólno światowy patos.>

A tak na serio to byłam mile zaskoczona,własnie skończyłam zapoznawać się ze skanlacją germnca.
Gimmjaw i Ishida rlz *____*
Teraz juz tylko czekać na tłumaczenie,co babciu Acalio?x)

edit...
Naruto to powoli zbliża się do końca, a Bleach robi się coraz bardziej interesujący(pomijając kwestię zrąbanego pomysłu na Hueco Mundo arc =="). Chodzi mi o Grimmjaw= <3...Nie sądzicie??
Poza tym mam cichą nadzieję, że w Naruto będzie jakieś nawiązanie do Hinaty i Naruto - ile można się naparzać i emować <bleh>... My chcemy paringu NaruHina!!

nudzi mi się troche...
Grimmjaw jest jedną z tych postaci co każą mi co tydzień ściągać mangę >D On i Ulq ;) No poprostu chodzące zuo ^^
NaruHina rlz *___* Ale znając Kisha nieprędko coś takiego wstawi...
A skoro już jesteśmy przy paringach to w Bleachu mam wielką nadzieję na IchiRuki ale jak widze Tite chce albo Rukię uśmiercić albo dać Ichigo następną okazję do pokazania swej bohaterskoci .___. Kijaszek,wkurza mnie to.

Last edited:

Gorzka

Registered User
Reaction score
0
Country
Poland

Dla mnie w Bleach istnieje tylko jeden paring IchigoXInoue<3

Grimmjow nie podoba mi się jakoś nadzwyczajnie, ale faktem jest, że dodaje pikanterii Bleach.

Wejście Ishidy w nowym chapterze rox!!!!!!! Ostatni panel i oczy Zaera-Polo Own3d!

@GrayFoxx ja w ogóle nie gadałam z shade XD

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

Dla mnie w Bleach istnieje tylko jeden paring IchigoXInoue<3

Grimmjow nie podoba mi się jakoś nadzwyczajnie, ale faktem jest, że dodaje pikanterii Bleach.

Wejście Ishidy w nowym chapterze rox!!!!!!! Ostatni panel i oczy Zaera-Polo Own3d!

Mnie Inoue wprawia w zażenowanie .__. Niezdarna,uczuciowa,ble.Jak z szojców wyciete.

Tak,ma gosc patent na wejścia z wielkim bum!

juUnior

Intl Translator
MH中毒 / MH Chuudoku / MH Addicted
Reaction score
1,771
Country
Poland

GrayFoxx said:
edit: JuUnior dobrze że tez sobie wstawiłeś link na nasz Thread, wszyscy powinni to zrobić.
Nom xDxD

To teraz ja dorzuce swoje trzy grosze ;p

Naruto pewnie dotrwa do 500 chapterów, lub zaraz po, zważywszy, że liczę, że chapterów drugiej części będzie więcej troszkę niż chapterów part 1, czyli stawiam, że więcej niż 240, więc jeszcze co najmniej 3/4 lata ukazywania się xDxD No i teraz akcja się rozkręca.. Itachi :D xDxD

Bleach z nowym watkiem ratowania to już lekka przesada. Wraz z końcem sagi SS stracił się klimat normalnego jakiegoś poziomu mocy, bo to co później występuje, to nie nauka nowych ciosów, technik, tylko sam raw power w wykonaniu Ichigo. Jedyna walka, która mi się bardzo ładnie podobała w arracnarach sadze do tej pory, to walka Ikkaku vs Eduardo, i Rukia rozwalająca Espade 9. Zapowiada sie również fajna walka Ishidy teraz xDxD Ehh nie to co saga SS i co walka, to supcio ;p

Aha, pairning Nar x Hin forever :D

Last edited:

GrayFoxx

Registered User
Reaction score
37
Country
Poland

Hurra w końcu Majówka, yatta yatta yattaman.

@GrayFoxx ja w ogóle nie gadałam z shade XD
Pozwolę sobie zaprzeczyć, kiedy Shade wstawił swoją skanlację Naruto 350, ja i ty zapostowaliśmy coś w tym Threadzie jego, napisałaś że zapraszasz na nasz Polski Thread xD

Shapp.

Registered User
Reaction score
4
Country
Poland

Hurra w końcu Majówka, yatta yatta yattaman.
Już nie idziesz do szkoły?.__. Ja jeszcze mam zajęcia w poniedziałek.
No i jadę do Berlina na długi weekend,odwiedzę ciotkę ^^