Re: Polish Hang Out Thread
Ouran my love<3 Bishony my love<3 Tamaki<3 my love
Ta seria to Majstersztyk

bez kitu
Kawa rozpuszczalna rox XD
GrayFoxx Gratualcje ciepłej posadki XD
Acalia widziałam tematy lol lol dziękuje Bogu na kolanach, że pisałam rok temu XD Tematy jak z dupy dla mnie no ale może jakby uczyła się na bierząco to bym wiedziała co tam napisać:P
W ogóle zrobili was w konia z tym, że obligatoryjnie macie rozszerzony jak się na niego decydujecie, dlatego tylko 11% Szaleńców było:P
A prawdziwe wydupcanie to będzie miał ten rocznik co matme obowiązkowo będzie miał:>
A na tvn24 dziś już widziałam z rana jak to gdzieś we Wro maturę unieważnili bo komuś kom zadzwonił. Uważam że to chujnia totalna ten zakaz:P Prosty przykład: U koleżanki na matmie telefon zadzwonił babce w komisji i nic nie zrobili.Albo jak to Pani z Komisji się dusiła u mnie na angliku hahaha:P Make some noise XD
A i pare rad na angola:P
Nie pomagaj ściągać innym bo i tak grupy będą. LOL oczywiście ja o tym nie wiedziałam i pomogłam paru osoba no ale nic się nie stało.Dzięki Bogu wszyscy zdali.
Do tego naprawdę przypomnij sobie jak się list piszę chodzi mi o formę- Ja w ogóle się do angola nie przygotowywałam i potem jak trza było list napisać to ja główkowałam jak to zakończyć i jak rozpocząć bo nie pamiętałam tych form:P
Przy rozszerzonym to jedyna trudność to cześć z gramatyką i podchwytliwe możliwości odpowiedzi (dają czasem słowa o podobnym znaczeniu) ale jak się ma dobrego nosa to się wie w jakiej sytuacji które słówko użyć

Tyle ode mnie