Malay Community v.5

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Ho Happy Holiday Sushi!!! :confetti
Kalo bebudak sekolah cuti, aku pn happy gak. Sebab jalan kat KL jadik clear. Kurang skit jam :p
Weh sushi, ko ni model student ke kat skola ko sampai kena pegi konvensyen sumer? anyway, good luck ngan mende tu. Anggap la ni persediaan ko utk hadapi kesusahan buat final year project bile ko masuk uni nanti... ye x zero? :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

betul2. hehe. sure ko bijak gile kat skola kan, sampai kene gi konvensyen. tol tak sushi?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

weh zero, ko pn mesti ar model student time skola dulu.... kalo x, x kan bleh dapat scholarship gi luar negara... ye x? :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

takdelah. aku low profile mase kat skola dulu. takde la pegang jawatan tinggi2 sgt. setakat librarian je. hehe :p dapat scholar ni pun rezeki aku je. result aku pun takde la gempak sgt. ala kadar je. hehe :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hahaha bukan camtu, kebanyakan bebudak scholar yang aku kenal, sumer nyer bebudak gempak time skola dulu. Aku skolah dulu memang gempak, tapi gempak buat hal la..... :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

ic... aku langsung tak gempak pape. mmg low profile abes. lagipun aku dpt fly sini sbb aku ade amek 3rd language mase kat skola dulu. so cam ade advantage la sket. walhal speaking still berterabur lagi. huhu
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hhaha....aku model student???? nak lulus all subject pon baru 3 kali tu pon almost fail....

kami ada inner school contest sapa pegi konvensyen...progres ok ok la....dgn nervous breakdown cukup lah...

satu benda yang aku proud is...aku active kat sklah...tapi bukan sukan [ nerd lah kiranya ] bukan perbahasan tapi more to leadership....setakat 4-5 post tuh ada lah....

yg best lagi aku ant bebudak pelik lam kelas....best gak ar...kaki novel, komik, manga n memacam lagi....suka makan....

konklusinya....aku bukan model student cuma seseorang yang lucky terpilih masuk team yang represent skolah pi konvensyen...

idea gi sana ..... ready utk uni plus nak gak tambah experience n better sijil....memandangkan parents aku tak bagi kuar skolah spanjang skolah menegah ni....alamatnya aku cuma diiktiraf dlm skolah....

kat skolah aku memang banyak org alll-rounder tp yg bookish pon ada > tak peduli psl gerko....

hahah....soory ar tak msk sini

tgh ada emotional crash skarg....bukan PMS
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hahaha. adehh, lawak la ko nih. :rofl

tapi bagus la, kire hebat gak la ko mase kat skola. bleh kate la ko model student kalo dah pegang 4-5 jawatan & siap terpilih gi konvensyen lagi :amuse

aa kalo ko bdk yg pelik dalam kelas ko, ko tak termasuk dalam group2 nerd la. bese bdk2 nerd ni menghadap buku je manjang. hohoho (manga tu tak kire buku la :p)
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Aku memang paling bengang ngan orang All-rounder ni....... banyak ar member aku camtu...... mase skolah dulu, buat jahat sama2....... tidur dalam kelas sama2... ponteng skolah sama2.... tapi bile exam je, result diorang memang gempak tahap gaban....... aku sorang je yang teruk..... :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hehe. bese la tu. same gak la cam aku. perangai semue gile2, tapi exam gempak2. siot betul. camne diorg stadi tak tau la aku. diorg "borned as a genius" kot. hehe
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

weh zero, aku rasa ko boleh buat research pasal mende ni..... buat research camner bebudak cam tu leh dapat result yg gempak2...... konfem dapat A nyer lah research tu nanti :XD
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hehe. tu dah tak masuk dalam bidang engineering tuh. masuk dalam biology & psychology dah ni. aku bukan tau sgt pasal mende2 tu. heh :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

x dek halnyer zero. Ko submit sebagai independent paper...... mana la tau boleh dapat recognition hahaha :XD

Anyway, aku dah apply kredit kad. Bile dapat je nanti, first thing yg aku akan beli adalah PS3!!
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

hehe. tgk la camne :p

hoho. dapat kredit card trus beli ps3. giler ahh. enjoy sakan la ko main ps2 nanti. hehe. aa try la main gta4. dgr cite cam best je
 

kenji_37

Manga Editor
中級員 / Chuukyuuin / Member
Joined
Feb 12, 2008
Messages
139
Reaction score
23
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

tompang lalu.........
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

oh sile2 :amuse
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

budak allrounder ni play hard study hard...bese argh

aku nih ada potensi cuma aku buku teks pon tak pernah habis....geng aku ada gak yg siap katam 3 kali sblom stiap exam...ada lak tido memanjg lam klas< yg ni fail byk ar....

haahah...best oi jadik influencer org....aku minat manga n anime dulu jadik influence geng aku...last last byk kroni2 yg terjebak lam dunia nih.,....
 

ZeroChrome

Intl Translator
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
May 22, 2006
Messages
576
Reaction score
59
Gender
Male
Country
United Nations
Re: Malay Thread v.5

haahah...best oi jadik influencer org....aku minat manga n anime dulu jadik influence geng aku...last last byk kroni2 yg terjebak lam dunia nih.,....
hehe. tol tu. syok gile aku bile aku berjaya tarik org bace manga. lagi2 one piece. adik2 aku, kawan2 pompuan aku pun ramai yg bace & sume ckp best. hoho. bangge gile aku :p
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

hehe. tgk la camne :p

hoho. dapat kredit card trus beli ps3. giler ahh. enjoy sakan la ko main ps2 nanti. hehe. aa try la main gta4. dgr cite cam best je
First game dalam list aku semestiny MGS4! :thumbs

@sushi & zero- baguslah tu influence orang ke bende yang baik... jangan influence ke bende yang x baik dah le :XD
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

epul....ko jgn guna slalu sgt kedit kad tuh...naya....pakai tak trasa....alih2 dah 10 ribu tertunggak,....hampeh....


ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

TENSEN.....banyak problem ngan prototaip....bengang pala nak pikir..lagi tiga hari tinggal tok finalise.....dahlah presentation n poster lom buat.....ARGHHHHHHHHHHH

makin byk jerawat kat dahi aku.....


wei....sesapa ada cita alan rickman jadik watak utama yang besh tak???? recomend kat aku....
 
Last edited:
Top