- Reaction score
- 1,771
- Country
-
Re: Polish Hang Out Thread

What would you do in Poland? There is no job at all ^^" And even if you didn't come here, PL language also would be a waste of time 
<why I was born in Poland, why?> <yeah, patriotyzm to moje drugie imię muahaha>
Targenor, Nashi_ossu! - siemacie!
hahaha nie pierwszy raz ktoś mi mówi: wróżka :xAcalia-senpai said:@JuUnior-kun, od dzisiaj robisz za wróżkę MH ^^

Acalia-senpai said:"Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil..." XD XD XD XD

Ok, Shnappi, nie wiem z czym to ma się kojarzyć (tak oprócz jednej rzeczy xD), ale zostaje przy swoim: Shappek ;p Tak fajnie brzmiShappek said:<odgłos zamykania sie w sobie>
nienawidze was .3.

Itachiwife it would be a waste of time and moneyITACHIWIFE said:i need to learn polish why couldn't my mom put me in polish school
What would you do in Poland? There is no job at all ^^" And even if you didn't come here, PL language also would be a waste of time 
<why I was born in Poland, why?> <yeah, patriotyzm to moje drugie imię muahaha>
Targenor, Nashi_ossu! - siemacie!

, a tamten post to z przemęczenia napisałam XD Z tego co ja zauważyłam to na studiach tylko czas sesji jest najgorszy resztę czasu spokojnie można się obijać
dyskutujcie razem z nami
To prawda że często siedzę na IRC, głównie z tego powodu że jestem modem. Ale ostatnio mój komp uległ awarii, i nie wiem kiedy będę go miał z powrotem, więc jestem ogólnie rzadko na MH 
szkoda, bo lubie długie nazwy tematów
dważna czy niespełna rozumu?xDD
Ale teraz już wiem i mam zamiar z niego korzystać