Malay Community v.5

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Hang in there bax......
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

hahaha thread ni tengah nyawa2 ikan......dah banyak kali dah pn jadik macam ni.... ^^; mane la pegi bebudak lain ni......
Ko dah start buat Edited Manga dalam BM ke Peculator? x silap aku dulu zero pn ade gak buat Edited Manga One Piece dalam BM.
Belum lagi, takkan aku nk solo sorang....!
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

So, kiranya ko ni otai bahasa jepun la yek Peculator? Mana ko belajar?
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

So, kiranya ko ni otai bahasa jepun la yek Peculator? Mana ko belajar?
lol takla... aku bukan translator...
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

muhahahahahah.....sushi lam sushi king [ lam mimpi ]

pa kabo suma???? dah berbulan aku tak masuk sini...hahahh masih v.5 lagi.. busy argh hidup skang...

epul, bax? pa jadi?? sapa ja yang aktif...aku tak sempat nak go through thread lama ar...

peculator alo....
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

muhahahahahah.....sushi lam sushi king [ lam mimpi ]

pa kabo suma???? dah berbulan aku tak masuk sini...hahahh masih v.5 lagi.. busy argh hidup skang...

epul, bax? pa jadi?? sapa ja yang aktif...aku tak sempat nak go through thread lama ar...

peculator alo....
Hello there. Khabar baik...
Sumer org busy like h—l
 

sushi

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
802
Reaction score
0
Gender
Hidden
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

wei, korang tau tak mana dpt suma volume manga ranma half???

mangatraders tarik cun cun bila aku nak download
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

wei, korang tau tak mana dpt suma volume manga ranma half???

mangatraders tarik cun cun bila aku nak download
Beli local manga lagi bagus.... suppport la skit lol..
Pastu ko bolehla scan and then upload kat sini... kita boleh translate to English kan...?!
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

aku x recommend beli local manga especially ranma 1/2.... dia nyer translation sucks! trust me, i have the whole collection.....
@sushi- yang aktif tinggal aku sorang ja...... :scry

Wahahaha aku gi tengok Man Utd lawan Malaysia!!! dua2 game aku pegi... habis duit aku bulan ni.... XD
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

aku x recommend beli local manga especially ranma 1/2.... dia nyer translation sucks! trust me, i have the whole collection.....
@sushi- yang aktif tinggal aku sorang ja...... :scry

Wahahaha aku gi tengok Man Utd lawan Malaysia!!! dua2 game aku pegi... habis duit aku bulan ni.... XD
Dua² game kalah watpe.... tapi aku bangga la sbb diorang dpt bocorkan 2 gol dalam gawang MU.
Ko ada whole collection? digital or retail manga?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

@peculator- aku pegi stadium nak tengok Man Utd main.... :paperbag
aku ade dua2, digitar and retail......

weh peculator, recommend manga and anime baru utk aku download.... I'm pretty bored rite now..... :XD
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Woi Epul.... apesal tak sound dulu ko pegi :s
Aku pegi gak... tiket grandstand free... bapak member aku keje kat ProEvents.. kalu ko bgtau awal² bleh aku bg ko tiket tu skali -___-
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

HAAAH!! Tiket free grandstand!!??? TIket yang 300 ringgit tu!!??? wargh nyesal nye aku x sound ko!!!! tidaklah aku pokai bulan ni..... :scry
Ko dah dapat keje ke bax?
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Aku pun tak tau gak yg bleh dpt tiket free >.>;; Pagi game first tu baru aku tau >.>;; Tiket spare utk staff ngan VIP yg tak pakai... Aku pegi game first je.... Second.. *ehem*tak dpt tiket free*ehem*

Blom.. tgh melangut lagik :XD
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

salam. tumpang lalu kit :bow
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

@bax- good luck mencarik keje!! macam mana ko survive sampai ari ni? keje part time? ke ko ade banyak savings?
@aftermath- akhirnya ko muncul kan gak diri ko kat sini..... apsal lalu je... singgah le kejap sembang2... ko ape citer?
 

bax

MH Senpai
伝説メンバー / Densetsu / Legendary Member
Joined
Sep 2, 2006
Messages
15,817
Reaction score
7,984
Age
37
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

Hah... Hidup saving abis xD
Duit tabung haji aku pun dah nak abis >.>;;;; Takde luck :(
 

AfterMath

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Mar 2, 2007
Messages
608
Reaction score
14
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

@Epul - aku ngah study lg, ade lg 2 sem..bz skit skang, msk hujung mgu tgk release bru je..ekeke.

@bax - ko x cari part time ke smntara dpt keje bru?
 

Epul

Registered User
英雄メンバー / Eiyuu Menbaa / Hero Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
1,858
Reaction score
17
Age
36
Gender
Male
Country
Malaysia
Re: Malay Thread v.5

@aftermath- wokeh, belajar rajin2 tau! :XD
@bax-hang in there bax...... mungkin nanti ko akan jumpa pelangi di hujung jalan... :XD
 

Peculator

Manga Editor
下級員 / Kakyuuin / Jr. Member
Joined
Jan 16, 2009
Messages
51
Reaction score
3
Gender
Male
Country
Antarctica
Re: Malay Thread v.5

@peculator- aku pegi stadium nak tengok Man Utd main.... :paperbag
aku ade dua2, digitar and retail......

weh peculator, recommend manga and anime baru utk aku download.... I'm pretty bored rite now..... :XD
Bagus la... dua² ko ade boleh la ko upload kat sini... sbb list dia incomplete....
well, aku xtau nk recommend A&M mana yg best kat ko sbb byk sgt.

Woi Epul.... apesal tak sound dulu ko pegi :s
Aku pegi gak... tiket grandstand free... bapak member aku keje kat ProEvents.. kalu ko bgtau awal² bleh aku bg ko tiket tu skali -___-
HAAAH!! Tiket free grandstand!!??? TIket yang 300 ringgit tu!!??? wargh nyesal nye aku x sound ko!!!! tidaklah aku pokai bulan ni..... :scry
Ko dah dapat keje ke bax?
Wah ticket free!!!

salam. tumpang lalu kit :bow
Di persilakan tuan hamba.
 
Top